И в слънце, и в студ, априлчетата вън сноват

• 9 162
  • 330
  •   1
Отговори
# 30
Аги, добре 4е се вклю4и, 4е се притеснихме zа вас  Sad  Силно стискам палци да се оправят и Тони, и родителите ти в най скоро време  Hug  Praynig  Hug

Дан4еHug  и ние Ще сме раzделени от декември месец, мъжът ми Ще си тръгва в понеделник рааааааано сутринта и се връЩа 4ак в петък ве4ер, и така всяка божи седмица  Sad  Кофти, много кофти, ама няма как, такава му е професията и така е било от като се поzнаваме. БеШе голям бонус 4е бяхме zаедно всеки ден преz иzминалата година.
А такива 4аШи имам, ако Ст идва в Германия блиzо до нас, Ще ти пратя една по него  Mr. Green  Представи си само, винаги ледена бира, ммммммм.  Американците са луди по такива 4аШи и като пътуват винаги ги вzемат с тях. И после в хотела на бара искат да йм се наливат питиетата в техните си 4аШи  Party
Относно мле4ницата, а дупето как е? Много 4есто при мле4ницата и дупето е zа4ервено и има пъп4ици.

В4ера купихме буйки на малката, с поларен плат, сигурно Ще държат топло  Peace

Мами на бебета с пове4е zъбки, ваШите сладурани търкат ли си zъбитеnewsm78  Милена търка горните и долните, все напред и наzад, ужасно zву4и  Crazy

# 31
Деичка  Hug страхотна си, както винаги!

Аги, и от нас с Али Бали - стискаме палци Praynig

Татянче, ако не забравя ще ти поръчам като идвате за 2 такива чаши (ще си ги платим Crazy) - много яки изглеждат и нечупливи някка си Laughing

ботушки - не виждам нещо смисъл засега newsm78

Изчезваме на разходка, да използваме слънчицето  bouquet

# 32
Привет на всички. Аз пак съм назад с темите, ама реших да влезна поне едно здрасти да ви кажа. Пламен още няма зъбки, а от както се научи да се изправя само прав стои в кошарата и като се измори започва да реве, защото го е страх да се пусне. Аз отивам да почета старите теми, че да вляза малко в крак с другите априлчета и мамите им  Simple Smile

# 33
Данче това да не е начало на грипче, нали тогава е обложен езика  Thinking при млечница знам че не е само бяло, ами и детето го боли като суче или пие от шише и плаче. Също, тест дали е млечница се прави като се опиташ с влажна марля на пръста ти да го изтриеш, все едно чистиш езичето. Налепите от млечница падат трудно и може дори да остане червено отдолу и детето ще плаче и ще се дърпа. Ако е обложено преди настинка, няма да го боли от търкането с марлята.

# 34
Аги, стискам палци да се оправите бързо  Praynig

Деси, имам същия бебефон , работи вече 6 месец и си работи добреНо ние не го пускаме повече от 2-3 часа, само когато спи през деня , защото нощем си е при нас, не знам за по-дълго да не прегрее нещо  Mr. Green По принцип няма гаранция, но дано не се налага.

Данче, не знам какво може да е това, не може ли да се обадиш на лекарката ви да я питаш?! А за чашата и мен ме запали.

# 35
здравейте,може ли да ми кажете как да кача снимки на моята дъщеричка или да ми кажете къде мога да прочета за това как става.благодаря ви предварително,макар че преди време вече ви питах и никой не ми отговори ,дано сега да ми отговорите.

# 36
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0 Ето тук е обяснено Hug
Писала съм ти и на лични Peace

# 37
  • София
Нашия бейбифон е на Бреви, подарък от баба!
Момичета препоръчвам ви да гледате новините довечера и по-точно тези на Нова телевизия, ББТ, Канал 1 или да си купите утре весници! Станахме медийни звезди покрай протеста на Зачатие! Бяхме единствените с бебе и познайте какво стана! smile3509 photo

# 38
Ааааааааааа, Бурка, какво стана с авера бе, къде му е косата? Гледам снимките тази сутрин и наш Дани без коса. Защо така бе? Аз така му се възхищавах на косата значи Sad.

# 39
Аги, сега се зачетох... Много тежко положението, стискаме ви палци и дано оздравеете  по-бързо и всичко остане зад гърба ви  Hug

# 40
деси, и нашият бебефон е като на мама79, дали е Чиполино или Бертони не мисля че има разлика, все китайска му работа.
Вени, ще гледаме, в колко часа?
Данче, пиши какво става newsm78
Аз ботички съм му взела за зимата Peace

# 41
  • 2 етажа над тавана
Момичета, само да ви кажа "Здрасти" прелитам.

Вени, ще гледаме, непременно! Peace
Данче, обади се на доки, ако трябва да види за какво става въпрос. Дано всичко е ок Praynig

Аги, дано скоро всичко е наред и всички да са здравички! Praynig Hug

Ние бебефон нямаме, не мога да дам мнение Rolling Eyes

Тусана, съжалявам, но просто нямам възможност да ти кажа как става качването на снимки в момента - виждам, че Мимка ти е писала, ако ти е нужна помощ мога по-късно днес да ти пиша и аз, но сигурно ще е чак към 20-21 ч. довечера.

Ох, още нещо имаше, ама забравих.
Аз днес съм се отдала на малко основно почистване на гардеробите из нас и междувременно  си играя с Маги и баща й Mr. Green Затова само съм включила компа от сутринта, влязох във форума и цял ден така си стои.

Айде до по-късно.

# 42
Момичета, благодаря ви за отговорите Hug, значи ще си взема и аз такъв, на мен ми трябва предимно за през деня като спи, а аз съм в кухнята, че сега нали затваряме вратите, да не е студено и не го чувам ...

# 43
Здравейте мами,

Вече сме в отбора на бебетата на Ам. Спрях да се изцеждам вече, просто нямам сили и желание вече. Трябваше да се изцедя 7 пъти за да събера 1 хранене:) толкова ми беше намаляла кърмата. Сега обаче се притеснявам да не ми се запушат каналчетата. Нямам напрежение, не съм се изцеждала вече 2 дни. Ако нещо се влоши, недай си боже, към какъв лекар трябва да се обърна, че не съм наясно.

Ботушки чак няма да купувам - има едни ватирани обувчици на К&К от тях съм купила и с тях ще караме.
Ставам да правя плодови пюрета, лека и спокойна вечер ви желая.

# 44
  • София
Ами Нова почват в 7.15, но кога ще дадат репортажа незнам!

Общи условия

Активация на акаунт