И в слънце, и в студ, априлчетата вън сноват

• 9 189
  • 330
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аги, да оздравявате бързо!!!  Hug Hug Hug

Деичка, супер си!   bouquet

Ренка, годежа ви трябва да е бил след 19-ти ноември, защото първата ни среща беше на 13-ти и там нагледно ни показа какви са ти мънички пръстчетата  Mr. Green

Малее, Данче, страшна си, как помниш толкова от отдавна?!  Peace  От нас, разбирай ние с Пепи и цялото ни роднинство, никой не може да си спомни кога е било събитието  #Crazy

# 46
  • София
Вени, гледахме те! Hug
Много бяхте готини с Матей, а аз ви познах, без да съм чела темата! bowuu

# 47
  • София
Мале, с тая качулка бях ужасна, но не се сетих да я сваля - доста духаше!

# 48
  • 2 етажа над тавана
Ох, аз не можах да гледам Sad Дали ще го дадат и в късните новини newsm78

# 49
Галябаля, не се притеснявай. Щом толкова малко си цедила на последък и нямаш напрежение не би трябвало да имаш никакви проблеми. Аз нали по същите причини спрях преди около 2 седмици. Всикчо си е наред, мисля си ако ще има проблем до сега щеше да се е появил, но всичко си изглежда като по старому.

# 50
и аз гледах но май видях мъжа ти с Мати тебе май те пропуснах

# 51
и аз гледах но май видях мъжа ти с Мати тебе май те пропуснах

и аз така, по канал 1 Peace

# 52
  • София
Да, по канала ги вдаваха тях двамата! Аз съм в кръг с едни други хора, но съм с качулка и едва ли ще ме познаете!

# 53
Значи чета си аз в "Захранване" да видя ние накъде сме ей така от любопитство. Не ми стана ясно само за нашата възраст по колко пъти на ден се дава пюре или каша или там каквото ползвате. Не искам да ги наричам безмлечни яденета, защото аз слагам мляко в кашата. Та мисълта ми е аз давам веднъж каша и веднъж пюре на ден, през останалото време АМ. Правилно ли действам? Достатъчно ли е това откъм каши и пюрета ( яде по 120 гр.)? Знам че все го дъвкаме това захранване, аз проблем с въвеждането нямам, ама май само с количеството и честотата. Моля, мами, дайте мнение Praynig.

Вени, само ние тук няма да можем да ви видим.

# 54
Привет мами Hug
Някой може ли да сподели мнение за този бейбифон на Бертони или по принцип за бейбифоните на Бертони (ако изобщо има други)

Деси, моят е такъв, доволна съм. ето моето мнение за него и това

Peace

# 55
Misty то и ние не ловим комшийските деца, таксита и телефонни разговори може би защото сме в къща  Joy ама съм се смяла .... а и аз само на двора да простирам съм излизала така че за обхвата незнам ...
Нашия м/у другото Теди като по малък много не го предаваше като чист звук а се включваше и изключваше - гаден шум забавен леко, много странно newsm78 сега обаче децибелите са му доста добри и се хващат Mr. Green
Вени аз пропуснах да ви гледамммм Confused ако повтарят утре тогава вече ще внимавам.

# 56
  • София
Моя калпазанин още неще да заспи  Crazy По-чиста му е устичката, няма проблем с яденето, нито има вид на болен, ако не ми беше в ръцете щях да помисля, че е докапал салфетка от някъде. Утре ще му мина с марличка през устичката, защото днес цял ден беше гостенин на баба си. Уф, отивам да си го преспивам  Tired

# 57
Мис, относно захранването моята схема е следната:
7 часа АМ
10.30  - попара /отскоро, но понякога и давам плодово пюре и АМ/
14 - зеленчуково пюре или месно /редувам ги през ден и додавам АМ/
17.30 - каша или плодово пюре
21 - АМ
и после ми се буди за съжаление още един или два пъти до сутринта и давам АМ
 Мисля , че си даваш добре два пъти на ден, аз попарата я давам от една седмица с цел да въведем глутена със сухара и сиренце. Иначе доскоро беше  както ти пишеш. Лекарката ми е казала винаги след пюретата да додавам мляко, защото все пак за тая възраст то все още е най-необходимо. Така че Ема яде някъде около две трети от пюретата и после около 60 мл мляко.

Вени, и аз видях съпруга ти с Мати.

# 58
Flowered, mersi za otgovora Hug. Samo deto moiata kukla edva si iziava pureto ili kashata ot 120 gr. posle e absurd da iade i mliako.

Takaaaa, sega da raziasnia kakvo otkrih predi da sum oshashkala Burka. Abe cial den go umuvam che Dani s okulcana kosa napravo ne prilicha na sebe si i ei segichka reshih pak sverka da napravia. Mi toi ne bil Dani ami Ivko.

Deich, slojila si na Ivko snimkata dva puti i me shashardisa tazi sutrin. Cial den sa tuhkam kak mu otriazaha kosata na tova detI puk tia greshkata bila u televizora.

Ot men leka i do sriada Hug.

# 59
  • София
След като изкарах 4 дни без интернет тази нощ жертвах 3 часа да ви изчета - направо сте се престарали с писане  Crossing Arms

АгиHug дано по-скоро да се оправи положението край теб. И най-вече Тонката бонбонката да е добре  Praynig
Вени, новините съм ги пропуснала, но и идея си нямах тогава, че ще ви дават  Embarassed . Откак излезе статията ти във в.Марица трупаш стаж пред журналистите   bouquet
Дея, дано свекито ти не те изненадва повече неприятно.
Относно проблема свекърва - снаха си мисля, че от една страна свекитата ги гони (някои ги е хванала отдавна) критическата, от друга нас яко ни тресат все още хормоните. Аз съм от щастливките, чиито свекърви са надалеч и се чувстват нежелани в дома им. Но каквото почукало такова отговорило. Дразня се като видя какви глупости купува за детето, но пък никой не ме бие през ръцете да му ги давам/обличам. След като ми подари блузка р-р 62, когато носихме 74 я помолих да ми се обажда поне да пита колко е пораснал, за да знае какво да избира.
Юлче, споко мила с времето им идва акъла на програмистите. И аз съм омъжена за това чудо на природата - програмиста. Освен, че е  разсеян и често забравя какво му говоря други оплаквания нямам. Но за компютъра се грижи повече отколкото за детето. Обича си детето -дума няма, но след определено време с него просто ми го оставя и се залепя за компа - той никога не омръзва, а и не реве...

През тези дни и ние с Емо не си стояхме в нас. В петък ходихме на разходка до Халите и се прибрахме пеша и на зиг-заг по магазините. Купих му ботушки р-р18, но не успях да пробвам, защото спеше. Като се прибрахме се оказа, че крачето му не може да влезе по никакъв начин в тях, защото е доста по-пухено и широко Crossing Arms Когато тръгвахме не ми се видя много студено  и не го облякох в шушляци. Беше по боди с дълъг ръкав и едно костюмче по плътно (панталон, блуза и елече с качулка). В количката беше в топличко чувалче, което в последствие се оказа, че му топли само крачетата, защото Емо не търпи нищо да му пречи да си движи ръчичките. Съжалих само, че не му сложих ръкавички, че ръчичките му бяха замръзнали.
В нас Т-та е около 20градуса. Днес за първи път пуснах радиатора след като се прибрахме от няколко часова разходка. За сега хремите бягат далеч, но още ми държи влага кошмара с второто ДТК. Тази седмица ни предстои трето и  се чудя какво да правя  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт