И в слънце, и в студ, априлчетата вън сноват

• 9 192
  • 330
  •   1
Отговори
# 60
  • Boston, MA
МисЗHug Най-смешното е, че днес подстригахме Дани и като ти прочетох първия пост, викам, тя пък как разбра?  Laughing

Дея, мерси за темата, отново! Нашата "in-law" МисЗ е открила грешка в "системата" - снимката на Ивчо на Роси е срещу името на Дани - би ли го оправила, моля!  Hug

Честито, месечковци! Много целувки от Дани на Симона (сваляме й се Embarassed)!

Честита годишнина на Цвети!

Сега гледах новите снимки - Дими на Галя има страхотни сини очички, на Ема ще й изям фибите, а Пламен на Катя как се изправя - браво на голямото момче!

Чаена, с теб сме!  Praynig

# 61
Добро утро!
За нас денят вече започна Rolling Eyes
Вени, така ме е яд, не можах да те гледам, снощи бяхме на РД на племенника ми и беше такава тарапана, че едва ние се чувахме и виждахме, какво остава за ТВ Crazy

# 62
Едно бързо "дзак" от мен!  55 Hug
Весела седмица на всички и повече слънчице!   Nature Sunny
Аз също давам 1 път пюре (около 180 мл) и 1 път каша (около 100 мл), но през целия ден е на 'поискване' breastfeeding
Бягам на тръстиката!
Целувкиии Heart Eyes lovekiss

# 63
  • София
Чаена, бързо да се оправяте с Тони-то и да сте  newsm44 ! Ама антибиотика ти го пиеш, нали?А колко ви бяха тромбоцитите и какво каза докторката за тях?
На мен ми е леееко криво, но ще се оправя. Причината е, че всички вкъщи са  Crossing Arms спрямо мен, защото онзи ден вечерта им казах да престанат да крещят, ами да говорят по-тихо, че сме като някоя лудница...Еми не ми издържаха нервите!
Мис3, направо ще ме сбъркаш! Joy
Филипа, а какво купихте на Момо? Wink

# 64
  • 2 етажа над тавана
Добро утор, момичета! Hug

Ей, да знаете, че ще се побъркам - и тая нощ почти не съм спала. Ама то и аз нали се чудя какво й става на беба, пък хич и не ми идва наум, че е около пълнолуние ooooh! Пък тя е направо луднала - около пълнолуние направо пощръклява, реве по цяла нощ, тръшка се, нищо не я успокоява. Направо съм  smile3507

# 65
Добро утро! Айде на хубавото италианско кафе

Чаена, Иленка направо ме хваща срам, че аз се тревожа за тагива глупости, а вие какво преживявате....  Hug Hug Hug
Йоан пък много се разглези след падането, на мен понеже ми е гузно и все го гушкам, вземам го да спи при мен, но той хитрушко се усети и вече почна да ми се качва на главата. Трябва да започна да го строявам. Иначе цицината спадна и видимо нищо му няма, дано само не му се е разбутал мозъка нещо, че..... Joy Joy Joy
Пюре ядем на обяд зеленчуково или месно, а след обяд 2 пъти в седмицата от плодовите на Хаме, които са по-скоро като плодова закуска,2 пъти каша, 2 дена плодово пюре+АМ, 1 ден АМ  За целият ден Йо изпива около 400 мл. АМ.
Галя, и аз така си спрях кърмата - не пия хапчета, не усещам напрежение, но моето стана постепенно, може би за около 2 седмици спря съвсем.Но не съм съвсем сигурна дали не трябваше да пия хапчета, та някой по-компетентен от мен да каже.С Люси я спрях изведнъж и с хапчета Парлодел.

Последна редакция: пн, 06 ное 2006, 09:43 от ЛеСиТо

# 66
Тромбоцитите нещо бяха....абе голямо число. Трябва да си взема листа от доки и да ви кажа с точност, че така се притесних, че не запомних!
А Зинат е за бебето - има ускорена утайка, което ще рече, че има възпалителен процес. Не се знае кое е, но нали бяхме болни, а мъжо още е болен, та Зоя каза, че няма да се справи бебето само с инфекцията... Tired
Жега му давам желязо и мултисаностол - витамини.
Капя физиологичен в носа.
Всички са болни - кои повече, кои по-малко, откачам вече от хремави.
И свеки не беше съвсем здрава, както ни увещаваше, та цяла вечер го гушкаше, а носът й беше запушен...сега ако се разбиолее бебето направо нямам думи какво ще става! #Cussing out

Вчера отидохме с нея и свекърчо до Хит-а, купиха пюрета - плодови, зеленчукови, месни, каши и вода за бебето, дадоха 80 кинта...добре че ни помагат. Свеки се е зарекла всеки месец в началото да купуват пюрета и памперси. Но аз памперси съм купила, затова вчера предпочетох да им спестя този разход. Нито цса цъфнали, нито вързали финансово, за да ги карам и това да купуват... Money

В сряда имам празник, стискайте ми палци да ви черпя виртуално и да сме здрави, че гости съм поканила! Mr. Green
За справка :Архангел-Михаил е! Голям празник!

# 67
  • София
Добро утро, мамчета и бебчета!  Coffee  Misc Baby Bottle

АгиHug стискам силно палци, всичко да се оправя бързо!
Деичка, как е малката принцеса?

Ние май пак няма да можем да се справим с материала за изследвания  Sad  Ако до половин час не се изпишка,  ще остане за сряда.   ooooh!

Бабълче, ти май малко върколаче си отглеждаш  Joy

# 68
всичко да се оправя бързо!
Деичка, как е малката принцеса?

Ние май пак няма да можем да се справим с материала за изследвания  Sad  Ако до половин час не се изпишка,  ще остане за сряда.   ooooh!

Рени, по голо дупе, заставаш чакаща, и почваш да го закачаш по патлака, за да  го предизвикаш! hahaha

Последна редакция: пн, 06 ное 2006, 10:32 от Чаената

# 69
  • 2 етажа над тавана
Аги, дано много, много скоро сте вече напълно здрави Praynig Hug

Бабълче, ти май малко върколаче си отглеждаш  Joy

Може, може, виж за това не се бях сетила newsm78

# 70
Добро утро и от нас.
Днеска аз пък съм с хрема и ме боли гърло #Cussing out
Най-накрая си сложих скайпа Mr. Green

# 71
Добро утро Grinning

Вени, пък ние теб и Мати видяхме Laughing

Бурка,  Heart Eyes (отвръщаме на свалката)

Ние започнахме все пак първо с глутена. Вече не удържах на поривите на татито да дава на Симона бисквитки. И от събота давам по половин Плазмон да смуче, странна схема за захранване избрах Wink

Лека седмица на всички Hug

# 72
Чаена, дано скоро скоро се оправите всички! Hug Знам го празника в сряда и ние в къщи ще празнуваме!  Party

Смин, не захранихме ли по едно и също време!?  Thinking Прави ми впечатление, че големи количества даваш!? Велина изяжда не повече от малко бурканче на Хип - в един момент просто се разсейва, или й омръзва, или се наяжда - и аз след няколко допълнителни опита не настоявам повече, да не попреча на кърменето. А кашата я почнахме едва от 2 дни. Дали не бъркам? newsm78

Вени, аз също не можах да те гледам.  Embarassed
Мами, кога всъщност ви остава време за ТВ!?  newsm78 Аз май повече предпочитам РС-то пред ТВ-то... Wink

Топла седмица на всички! Hug

# 73
Добро утро!
Тука е ужасно времето - мрачно и навъсено, че и дъжд вали....
Вени в късните новини гледах - с нещо розово и космато ли беше Mr. Green май те мернах ама ...

# 74
  • София
Рени, по голо дупе, заставаш чакаща, и почваш да го закачаш по патлака, за да предизвикаш! hahaha
Аги, аз ли по голо дупе? Laughing  Ааа, той от малък е инат със собствено мнение и не се поддава на провокации  Laughing Хич не поиска да съдейства, даже заспа. А до 10.30 трябваше да съм отишла и днес очевидно няма да успея ooooh!
По принцип няма проблеми с опикаването на целия пейзаж, особено, когато съм го наконтила и бързаме да излизаме. И вие като се оплаквахте, аз си мислех, че с нашия пикльо тая работа бързо ще я свършим, ама неее  ooooh!  Как не можах да си устискам до термина, та да си имам телец... Само дано да не стане чак като майка ми, чеее...  #2gunfire

Енви, на нас ПС-то и ТВ-то са ни 2 в 1, нали сме бедни откъм място в нас и сме с ТВ тунер на компютъра, та докато чета форума, телевизията си ми плямпа нещо си в горния десен ъгъл.

Общи условия

Активация на акаунт