И в слънце, и в студ, априлчетата вън сноват

• 9 195
  • 330
  •   1
Отговори
# 75
ТВ-то и компа са ми в хола, гледам тв и джиткам о компа

# 76
  • София
ТВ-то и компа са ми в хола, гледам тв и джиткам о компа
Ех,живот! Wink

# 77
Аги, целувки на Тони и бързо да оздравява. По отношение на финансите и ние сме горе-долу като вас - отиваме с майка в събота в Хипермаркета, напазаруваме пюрета, каши и други неща, които трябват за децата, това 2 пъти в месеца. Тя държи да го прави, а и аз не отказвам.Свеки пък като вземе пенсия и ми дава пари да купя каквото реша, а баща ми е по-едрите неща.Така с парите, които изкарваме аз и мъжО можем да си позволим да си купуваме неща за нас, за апартамента. Както знаете в провинцията и животът, и парите, които се изкарват не са същите като в София например, или извън БГ. За някои от вас може и да е нередно, но повярвайте ми, ако не са родителите ни, с две малки деца, ще трябва да се лишаваме от много неща за нас, за да има за децата. И това като се има предвид, че и двамата изкарваме повече от средната за района ни заплата. doh
Енви, на мен телевизора ми по-скоро като фон, а когато се прибере Люс просто вече не се чува нищо друго освен неговият глас  Grinning

# 78
  • София
Мама 79, не, бях с бяло яке!
За количествата пюре - и ние хапвамедоста - просто опитай да му го спреш ако можеш! Но, когато не иска не го насилвам и спирам! След около час или малко повече, както дойде, си и цоква! С това се изчерпват твърдите храни при нас! Докато можеше да се излиза привечер, носех каша в парка, за да има какво да му дам, когато огладнее, че кърмене навън вече няма! Сега, обаче не съм давала скоро каша! Между другото четох снощи на кашато на "Хип - елда" нищо не пише за желязо!

# 79
Аз не мога 2 в 1 - или Тв-то или ПС-то, но съм загубила всякакъв интерес към ТВ-то - не знам вие какво гледате, но аз като попадна на някаква простотия или празнословие и почвам да се нервя ужасно! Close #2gunfire Twisted Evil

Пазаренето от баби и дядовци...хм!  Thinking При нас нема такова нещо, /не става въпрос за подаръци по празници/ но и не искам - всяка жабка да си знае гьола, че после да няма присвояване на заслуги или размиване на отговорности!  Naughty Пак опряхме до подаръкопотока... Joy

# 80
Ревдно-нередно, ние със 600лв не можем да се справим. Сметките ни месечно са поне 170 лв + този месец само за лекарства 90, 260 станаха.
Е, от 600-260 = 340, като купим памперси за ...40  = 300. За храна на ден + препарати остават по 10  лв близо... е, не мога да се справя и това е!
Но всички знаем как е...
Саш ходи на работа, трябват му джобно + газ за колата на свеки и свекърчо, кучето ни набута последните 2 месеца с 140 кинта близо...

# 81
здравейте и от нас
сега се връщаме от педито, че бебо киха кашла но гърдичките са му чисти
и аз нещо нямам желание ТВ да гледам с тоя комп  #Crazy

# 82
енви, даже малко след вас захранихме, но просто изместих обедното хранене, но не ме е страх, че ще ми спре кърмата или нещо такова - нали ви казвам, той си виси на циците постоянно Joy hahaha а и все пак е голямо момче и явно с толкова се наяжда Peace не мисля, че бъркаш ти, то си е според детето Hug
за финансите - ами сами се справяме...без коментар от моя страна, имам предвид месечните разходи, а иначе баща ми като се върна в отпуска даде една сума, която да покрие раждането и едрите покупки - легло и т.н Hug опитваме се с моята заплата да се оправяме, а неговата - да спестяваме Hug
имаме ТВ в спалнята и хола, РСтата са в хола Peace

# 83
  • София
енви, даже малко след вас захранихме, но просто изместих обедното хранене, но не ме е страх, че ще ми спре кърмата или нещо такова - нали ви казвам, той си виси на циците постоянно
И ние сме така! Като сложиш и ношното хранене - невиждам как ще ми спре кърмата от това, че давам цяло пюре на обяд!

# 84
Смин и Вени, Велина както все си сучеше, напоследък доста намали, та затова се притеснявам, да увелича твърдата храна, която пък давам и преди кърмене...  Thinking Но е верно, че всичко е според детето, пък и те вече са големи, макар и кърмачета! Hug

# 85
Здравейте и от нас!

Бързо оздравяване на Чаената!!! На нас Зиртек-а ни го даваха, заради алергията /пъпчиците - незнайно от какво/
Мамички, вчера купих каша на Блевит плюс с ориз и царевица, та да ви питам:
Кога се дава за пръв път кашата - преди яденето или накрая...
И още един въпрос, може ли да се дава заедно с пюре - преди или след...

Тв-то ми е до компа - на едно бюро са - поради липса на място, така, че пиша и гледам... Лошото е че като Марти  е в  мен, като пиша се заглежда по Тв-то...

# 86
Шуши, в събота започнахме със същата каша.  Peace Давам я към 18 ч. преди кърмене или между две кърмения, засега около 50 гр. Много се харесва. Не мисля за редно да се дава заедно с пюре - ще натовари излишно стомахчето с два вида твърди храни. А дали преди или след млякото - прави както и с пюрето, знаеш какви са принципните съображения.

# 87
Здравейте най-после и от мен,по-точно нас с Дени.Съжалявам,че не мога да пиша,ама нали нямам компютър в къщи   newsm45. Пък и с този месечен доход,дето го имаме май никога няма да можем да си го позволим.Татито взема 230лв. + моето майчинство 160лв. не сколасваме до никъде.Ама да сме живи и здрави!!!
Чаена и Дени е с нисък хемоглобин и педиатърката ни изписа едно сиропче Maltofer.Плюс това каза да наблегнем на пилешки черен дроб и коприва.След 2 седмици ще пуснем пак изследвания, дано резултатите са по-добри  newsm17. Иначе да ми е жива и здрава Деничка расте като луда,вече е 9500кг. 75см. и си има 2 зъбчета. Храни се само 4 пъти на ден - 9-9.30 сутрин, 13-13.30 обяд, 16.30-17 следобедна закуска, 9-9.30 вечеря.Само дето категорично ми отказва да си пие вечерното мляко от шише, та се храним с лъжичка.Голям е кошмар!!!
 Надявам са да успея да сложа снимка за заглавната страница.
Целувки от нас на всички вас и малките бебоци.  love001

# 88
Момичета, от вчера действам с твърда ръка -
03.00 кърма
8.00 сутрин кърма,
11.00 предиобед малко кърма
13.00 - зеленчуково с 1/4 жълтък
17.00 - плодово + кърма
21.00 АМ
 /може би заради АМ пропусна цокането в 3! #Crazy/

Днес
5,30 кърма
9.00 кърма
12.00 месо - заешко + зеленчуци
15-16.00 - плодово+кърма
19.00 - каша
21.00 АМ пак

Имам кърма, но вече мисля, че нещо нередно има в създалата се ситуация - яко кърмене и накрая анемия...пък и болен! #Cussing out

Да, най-добре е само да се справяме всеки месец, но установихме, че 1. аз харча много 2. аз харча много-много 3. аз харча ужасно много! И като учителка в майчинство, нито болничните ми бяха нещо, нито сега взимам нещо. Бабите и дядовците, живи и здрави да са, на по 49- 51 години работят, все така да са, няма кой да ми гледа детето, за да разботя аз.
Моите баби и дядовци са старички и болни, не може и те да гледат... А детегледачка ще взима повече пари, отколкото аз ще взема някога в сферата на образованието.

# 89
Дибо, вие сте по-зле от нас баси!
Мама й мръсна на държавицата ни, че ни кара да мижитурстваме така, пък и бебетата да си лишаваме от хубави неща! #Cussing out

Нямате представа какви каши купихме!
Едната е мляко+банани и череши
Другата е плодова - банан, портокал, киви, ананас и...още нещо.

Ама ще ги дам при навършени 8 месеца, в края на месеца значи.

Общи условия

Активация на акаунт