И в слънце, и в студ, априлчетата вън сноват

• 9 200
  • 330
  •   1
Отговори
# 90

.....но още ми държи влага кошмара с второто ДТК. Тази седмица ни предстои трето и  се чудя какво да правя  newsm78

Раче, и моят Емо много тежко понесе ДТК-то и докторката каза, че се дължи на това, че е по-пухкав. Посъветва ме три дни преди втората ваксина да му давам Калциев Глюконат. Даже не плака след второто ДТК, а за други реакции да не говорим. Много добре беше. Питай твоят педиатър, ако вече не ти го е казал разбира се. Дано този път се разминете по-леко, че е голям кошмар. Целувки на адаша  Grinning

# 91
Добро утро и от нас!

Дея, поздравления за хубавата темичка   bouquet
Аги, да се оправяте бързо  Hug
missZ, ако искаш погледни този линк, мама меца ми го прати, може да ти е от полза(за храненето) : Тук
Леси, милата, какво се преживяла с това падане  Hug

Бебка има хрема, явно аз я заразих, запушен и е носа и кашля, та след 2 часа сме на доки.

Бейбифона ми преди ловеше комшийското дете, както си седях един път чувам дете да говори Shocked(комшийчето е на 2 год), направо се оцъклих.смених каналите и сега не го хващам вече.

На мен компа ми е на 2-рия етаж, а Тв-то на първия. През деня комп, вечер- Тв.

Аз питах в предната тема, ама пак да се повторя: Mr. Green
Мамите с Куини Бъз Мимка, Дея, Скарлет, сгъва ли ви се количката, когато седалката сочи към вас, аз я ползвам тази част от една седмица и не мога да я сгъна така....сгъвам я само когато е с гръб към мен.... нещо май не правя както трябва....

# 92
Олеее, докато спим втори сън колко нещо сте изписали LaughingАми моят човек като стана в 6 и нещо аз едва гледах.И като заспа след това веднага и аз положих, че нямаше да издържа, днес се очаква хубаво време с дълги разходки Grinning

енви, и аз недолюбвам ТВ-то, ако не е мъжа ми вечер, и тогава едва ли щях да си го пускам.Виж, компа ми е страст, и ми личи Crazy

Относно финансите, слава богу, не сме зависими от никого, дори понякога ние помагаме.И добре че  е така, аз не обичам да се чувствам зависима и да ми се месят в семейството Naughty

Аги, дано скоро се оправи Тони и всички около вас, здравето е толкова важно, че когато липсва нищо друго не може да го компенсира Hug

дибо, добре дошла отново! Hug

# 93
Здравейте Hug

Днес и на нас ни беше първото падане. И то в една дупка между спалнята и радиатора. Добре че не си тресна главата в тоя чугунен радиатор, че... Confused Има цицина на челото, но се смее, радва се, май само с това се размина писанчето Praynig

За финансите не ми се говори. Колкото и пари да имаме на мен все не ми стигат Tired

Аз съм много раздвоена между компютъра и телевизора. Особено сега, когато съм за зарибила с Prison Break (Мисти, като гледам май и ти така), и още няколко сериала. С Яна ги гледаме с кеф  Blush (ужас, каква майка съм).

Вчера й направих гречка Sick Това чудо е ужасно, но тя си хапна малко. Прочетох, че трябва да се измие, после съхне в печката, после се смила и тогава се прави. Но аз само я измих, сварих и пасирах. Може ли така?

дибо,   bouquet

# 94
  • София
Филипа, къде го това хубаво време!? Но аз - тъп, но упорит, мисля да изляза въпреки, че ръми! Мятам дъждобрана и готово! Ще обиколя квартала малко и ще се приберем! След малко ще хапме и навън сме!

# 95
Нуни, какво е туй гречка!? newsm78

Вени, а тук е такова слънце, но с толкова силен и студен вятър, че как да не те е яд!  #2gunfire Twisted Evil
Аз съм от групата на несмелите мами - не смея да излизаме във ветровито, дъждовно и мъгливо време...  Embarassed То както го описах, май пролетта ще трябва да чакаме у дома... Rolling Eyes

# 96
Вени, като писах имаше слънчице, сега няма ConfusedАма прогнозата за днес е14 градуса, така че със слънце или без-ние сме навън.Иначе като ръми дъжд и вали сняг и аз мятам дъждобрана и сме навън, може за малко да е, ама е задължително Sunglasses

# 97
Дибо    bouquet

енви - гречка е елда  Hug

Филче, прати малко слънчице Praynig

Деичка, пиши как е малката сладуранка Heart Eyes

то ние даже кабелараката я разкарахе, само на обикновена антенка сме Flutter

# 98
нуни, добре че сте се разминали леко с "бойното кръщене" Hug

И аз не знаех какво е гречка Blushсмин, тенкс  bouquet

мимка, честит ти скайп Mr. Green

Рина, оправяйте се и вие HugАман от тоя "болен" сезон Confused

# 99
  • 2 етажа над тавана
Аз да питам  -като излизате в дъжд ил исняг с дъждобраните на количките, бебоците ви не ги ли дърпат да ги махат newsm78 Само моето ли маймунче го прави тоя номер Whistling

# 100
Аз в дъжд и сняг не съм излизала, защото сме болни засега и не смея. Като оздравеем и почнем да ползваме дъждобрана ще рапортувам.

Мами, у нас екшъна навлезе в нова фаза. Малкото пълзи - не е много елегантно, двете ръце едновременно и после двата крака един по един след тях, като меченце - обаче ефективно! Вре се във всички ъгли, отваря долните чекмеджета (в момента те съдържат само бельо, изобщо всичко обезопасих още като се изправи на четири крака и слава богу, нямаше да мога да и насмогна просто!) В момента яде крака на стола на който седя  Shocked пипат се всички кабели под зоркото око на мама, ближат се мебелите... Засега не я спирам, просто като стигне до нещо по-рисково отивам при нея и я следя. Решила съм в началото да давам всичко да пипне по няколко пъти под моя надзор - нощни лампи, абе всичко освен контакти които са скрити... Че иначе забраненото ще е още по-желано, така ми се струва, а сега явно тряба да претараши всичко че да загуби интерес. Каото я гушна пред гардероба го отваря и одеве разглеждахме дрехите - показвах и как да ги пипа - вълнени, копринени, кадифени - умря да се хили.

Бонусът е че се уморява хууубаво и спи добре през деня, от днес я върнах за дневния сън в кошарата - досега беше в количката два месеца, но не можем вече да топлим кухнята толкова - опираме до темата за финансите която пък не ми се дискутира, вие всичко сте казали по въпроса...  Tired

# 101
Смини, и ние сме се замисляли да махаме кабеларката, така и така ако гледаме - то са само националните ТВ... Rolling Eyes

Мама Меца, и при нас е същото с пълзенето в комбинация с изправяне на крачета на най-неподходящите места.  #Crazy Ти постилаш ли нещо на земята, като пълзи?  Thinking Аз върху килима постилам едно одеалце, уж да е на по-чисто, но тя категорично отказва да е върху него.

Да питам - Спазвате ли стриктно това, да съхранявате и предлагате неизяденото от днес пюре, само ако в него не сте бъркали с лъжичката, от която детето е яло? newsm78

# 102
бабълче, когато беше топло и ни е завалявал дъжд навън, като сложа дъждобрана Преси започваше да го дърпа и да си играя.Дефакто се обезсмисляше слагането му.Ама сега е опакован, с ръкавици и много кротува, не му идва наум да си играе с него Laughing

енви, аз в началото като започнах захранването и не знаех че не трябва да се храни от бурканчето, с цел да не остава слюнка, та съм го правила.СЕга вече не остава нищо за утре, той изяда всичко Mr. Green

# 103
Да, гречка=елда. Но сега чета, че може например една супена лъжица да се добавя към зеленчуковото пюре вместо ориз или картоф.

Филипка, точно се радвах как все още нямаме бойно кръщене и то взе че стана Laughing

Сминси, аз без кабелната не мога, все нещо си гледам Grinning Към компютъра съм пристрастена, към интернета по-точно. Но се чудя дали да не взема малко да го спра, защото имам държавни изпити, а така не мога да уча. Залепила съм се пред монитора, вечер пред телевизора, детето забравям да си гледам даже Embarassed

енви, и аз много не смея да я извеждам, ама май ще трябва да се науча, че ще луднем 5 месеца до пролетта.

мецанке, страшна щурачка е Невенка  Joy

buble, Яна го дърпа и гризе Laughing

# 104
Нуни, инстантна или домашно приготвена елда даваш? Още нямам опит с нея, но съм чувала, че е безвкусна - можеш да слагаш плод в нея, ще стане по-вкусно.  chef

Общи условия

Активация на акаунт