И в слънце, и в студ, априлчетата вън сноват

• 9 202
  • 330
  •   1
Отговори
# 15
Дано бързо да се оправят Тони и семейсвото му Praynig

# 16
Чаена, дано нещата при вас се оправят скоро Praynig Hug

Ботуши не съм взела, ама то тук няма и да ни се наложи. Има зимни обувки за излизане ако се наложи, има и маратонки. Абе какво да кажа малката има повече обувки от мен, пък мъжо все вика че съм имала прекалено. Ама не съм и купувала и един чифт, всичко ни беше дадено.

# 17
Добро утро!
Чаена, стискам палци за скорошно оздравяване на всички, с теб сме Hug
Днес съм развълнувана, довечера сме на РД на племенника ми, става на 3 години, сякаш беше вчера като го взехме от родилния дом, беше едно хубаво вързопче Heart Eyes

# 18
  • София
Добро утрооо  Hug

Филипка, да ви е жив и здрав Момо! Весел празник!   bouquet

Аз обувки докато проходи няма да взимам, не виждам смисъл, все пак целта е крачетата да са му топли, а това го постигам с чорапки, чорапогащник и вълнени терлици.

# 19
  • София
Момичета, призовавам ви да подкрепите акция Буркан на момичетата от проблемното и Зачатие, който е протест срещу новото спиране на парите за инвитро от Касата! Ето мви линк за инициативата - можете да изпратите снимка на цвете в буркан на мейл-пощата на касата:
http://www.zachatie.org/modules.php?name=News&file=article&a … der=0&thold=0
http://forum.zachatie.org/index.php?topic=6938.0

# 20
Данче, мерси! Hug
Вени, аз вече ги подкрепих Wink

# 21
  • Стара Загора
Мале викам заключиха ни и сме без тема, ама Деичка е насреща. Бравос и благодарско!
Е как така Crossing Arms мислех, че вече сте разбрали, че съм най-добрия мод Mr. Green Не затваряме тема без да има нова Flutter Пък и Дея ви прави страхотни темички Heart Eyes

# 22
  • София
Момичета, одеве давам на малчо Вигантол и гледам езика му бял, устничката от горната страна също, все едно е ял кисело мляко. Това млечница ли е? Дайте съвет какво да правя  Praynig

# 23
Здравейте , днеска хич не се наспах прибрахме се от Пловдив в 24 часа, и докато си легнем, а после малката се буди, абе карай няма да ви занимавам.
Пловдивски мами водиха ни в много готина кръчма Веселото Село много ми хареса newsm78 малко шумно ама кухнята много хубава. Peace
Ботушки ще купувам, защото зимата няма как да я извеждам.
Може и да са Афти , за млечица му е късно май да кара?

Последна редакция: нд, 05 ное 2006, 09:46 от МИМКА

# 24
  • София
Филипа, то в 1 часа трябва да се изпратят мейлите!
Данче, незнам, Лора ми е имала млечница, но честно непомня как изглеждаше!

# 25
Привет мами Hug
Някой може ли да сподели мнение за този бейбифон на Бертони или по принцип за бейбифоните на Бертони (ако изобщо има други)

# 26
  • София
Вени, език и устничката му са все едно е ял кисело мляко  Sad Чета из форума за Дактарин гел, чудя се дали да го взема без лекарско предписание?

Клечооооо, как ти хареса кухнята в пловдивската кръчма, за да си такава слабички сигурно повече от въздух едва ли ядеш?  Mr. Green Mr. Green

Аз неразбрах какво точно трябва да се прави за ин витро-то, дайте по-точен линк, моля!

# 27
Данче виж дали са Афти бе, или млечица опиши ги Mr. Green
А ям аз бе Данче при мене има глисти и в тях има още глисти Joy

# 28
  • София
Мисля, че не са афти, защото това на устничката му е плътно, все едно е лапнал салфетка, а и не мисля, че го боли всъщност не точно болка, но нали знаете какво е чувството от афти.

Мими, черпи едни глисти, бе, дай и на мен малкооооо!  Mr. Green

# 29
Данче-Поспаланче незнам какво е това ама по-добре недей без лекарско нищо да даваш-обади се на доки или го заведи да го види Peace
То и ние във вторник сме на консултация и дано с тая хрема по-рано да не се наложи да го водя...
Ботушки ще купувам май или по точно нещо като ботуши но меки и с кожичка вътре гледах защото с маратонките не мога да му нахлузя вълнени шушони хаха hahaha
desi струва ми се хубав бебефона, нашия е на чиполино http://www.pakostnik.com/productdetails.php?id=1800 но същата работа като тоя на бертони ми се струва
П.П. чаена дано всичко е наред при вас  Hug

Последна редакция: нд, 05 ное 2006, 11:52 от mama79

Общи условия

Активация на акаунт