💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 96 004
  • 946
  •   1
Отговори
# 105
  • Испания
Едно и също за стотен път. Когато спечели делото Юлиян срещу продукцията, ще му повярвам. Всичко друго са спекулации. Трета година една и съща претоплена манжда.

# 106
  • София
Сериозно е да, знае се, но се мълчи. Гузен негонен бяга малко.
Имало видиш ли нарушения на правилата, нередности. И май Веско ги е нарушавал. Но то нещо като не им хареса винаги могат да си измислят, че има нередност или нарушение. Справка и този сезон с Вальо и как изтече информация, че момчето си е потърсило правата, но са му били договора в главата и до там.
Според мен да се вярва дословно на думите на Веселин не е особено сериозно. Склонна съм да повярвам, че е съществувало преиграване, защото и други битки са преигравали / прекъсвали заради метеорологични условия. Веселин дори в излъчения финал се опитва да постигне нещата против правилата, защото не може да извърши прости аритметични действия, т.е. не бих го дала за пример. Двамата с Тодор все са ощетени, защото някой все ги кара да спазват правила. Пословични станаха коментарите и на Юлиян, който в крайна сметка след като реши пъзела, се класира и загуби зрителксия вот.
Едно и също за стотен път. Когато спечели делото Юлиян срещу продукцията, ще му повярвам. Всичко друго са спекулации. Трета година една и съща претоплена манжда.
Изобщо този финал е като bat signal, не може и един кадър да публикува човек от него, та дори и този кадър да е с Ана Мария. Между Юлиян и Валентин има няколко вселени разлика, изобщо не са същите причините нито обстоятелствата, поради които единият и другият си търсят / биха си търсили правата.

Добре дошъл, Bengun! Радвам се, че се върна. Много хора питаха за теб. Blue Heart

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 22:13 от La Vikinga

# 107
И участниците са приели да играят 3 пъти едно и също нещо само за да спечели желаният играч? Това сериозно ли? Много нелепо ми звучи.

Нелепо е,  защото не е вярно.Защо да се мъчат да преиграват играта,  като просто можеха от първия път да кажат кой трябва да спечели и да не се налага три пъти да се играе.Това са само предположения,  в които няма грам логика.Да,  може да се е преиграла играта,  заради грешки на продукцията,  или нещо е станало на предишните два пъти,  заради което е трябвало да спрат играта.Всичко останало е в сферата на догадките.Големият мъж Юлиян само хвърля някакви намеци,  но никога не е казал в прав текст какво точно е станало.Казва че се е играла три пъти финалната битка,  но не казва защо.Той защо не е отказал да преиграе играта,  ако всичко е било наред,  и той печели играта?

# 108
  • София
Ухааа 😜

Абе наистина защо по дяволите не се закупят тези чужди риалита, да им сложат едни субтитри и е готова работата. Едва ли ще са чак толкова скъпи. Мислят си, че няма да има интерес ли, що ли?

# 109
  • Испания
Ухааа 😜

Абе наистина защо по дяволите не се закупят тези чужди риалита, да им сложат едни субтитри и е готова работата. Едва ли ще са чак толкова скъпи. Мислят си, че няма да има интерес ли, що ли?

Просто мислят за джоба си. Ако купят чужд формат, как продуцентът Тупарев ще прибира пари от рекламата?

# 110
  • София
Самата телевизия да ги закупи и да ги дава в по-късен час.
Или пък по-малки телевизии, които да се опитат да привлекат публика. Хайде Нова и БТВ едва ли ще купят подобни продукти.
Но БНТ, АХН, ФОКС и пр. и пр. канали какво се ослушват не знам.
Риалитата си се гледат у нас. 🙂

# 111
  • Испания
Явно, нямат интерес. А за ИВ е хиляди пъти по-добре да се гледа оригиналния формат, дублиран или със субтитри, отколкото нашата пародия.

Даваха ли в България La casa de papel /Хартиената къща/ или Vis a vis /Лице в лице/?

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 22:25 от Smileys 🙈🙉🙊

# 112
  • София
Ами да, сега няма какво да се гледа. Ще е интересно.

# 113
Преди години така даваха Сървайвър, но откакто почнаха да го правят и у нас, ги спряха. Имаше и едно реалити "Луда надпревара", на което Слави се опита да направи бг версия Joy, то също ми беше много интересно за гледане. Може да пробват да пуснат по някои от второстепенните си канали на Нова тв и да видят дали ще има гледаемост , но според мен идеята им като цяло е да залагат на повече бг продукции - сериали, филми, реалитита. Истината е , че доста бяхме окъсали родното кино и не казвам, че сега е цъфнало и вързало, но поне се прави нещо. Така се развива и българската икономика.

Смайли, не мисля, че тези сериали са ги давали у нас. Всъщност единственият канал , по който съм засичала испански сериали е AXN. Там дават/даваха Gran hotel и El barco. Честно казано за мен ще похабят сспоменатите от теб сериали, ако ги пуснат по този канал...

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 22:38 от mikipoli

# 114
  • Испания
Родното кино, добре. Обожавам българските филми, па макар и с Ивайло Захариев. Но наред с тях, вървят и турските бози. А като не можем да правим някои формати, да не ги правят.

Когато Ксения писа, че ще започва тренировки, бях сигурна вече 100 процента, че Андрей е спечелил, защото за наемането на зала трябват немалко пари. Писах тук, че това ме навежда на определена мисъл. Е, оказах се права. Май все пак няма да разреши на Андрей да похарчи парите за Алиса. Знам, че е тяхна работа, но мое право е да коментирам.

Ето доказателството

# 115
Аз се разцъках с кафето в ютуб ...и като гледам хората какво качество на продукция, рекламент, операторство, позициониране, изобщо висоти над нашите Ганьовци. А уж сме европейци ...., А продукциите ни сякаш са от Бангладеш. На който му е интересно да метне едно око.....аз даже, може да му дам шанс да го изгледам....така или иначе не гледам нищо понастоящем.
Отчитам факта за победител жена и мъж! А самите участници не са събирани от кол и въже също.
Stuck Out Tongue Winking Eye
https://youtu.be/PQln9HxJBHo
Охххх само им вижте резиденцията.....нашето е като клозет в краен квартал на Меделин пред тяхната.Joy

Тотално!
Едно на ръка спортната фигура на водещата. На нашата водеща братовчедка ѝ е хандбалистка  SmileySmileySmiley

Цитат на: Smileys
... дублиран или със субтитри, отколкото нашата пародия.
Даваха ли в България La casa de papel /Хартиената къща/ или Vis a vis /Лице в лице/?

При качеството на българския дублаж, всеки, подчертавам всеки филм се превръща в гротескна имитация на оригинала.  Иначе почти всичко което излиза по нетфликс и амазон се появява по българските тракери, да не споменавам имена, че ще излезе реклама, което даже е по-добре от бг телевизия тъй като е запазен оригиналният звук.
La casa de papel - много силен!!!  Силно препоръчвам.

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 22:59 от Soney

# 116
Паулина е тренирала кросфит колкото аз художествена гимнастика. Ако ви покажа мои снимки след кросфита…

# 117
  • Испания

При качеството на българския дублаж, всеки, подчертавам всеки филм се превръща в гротескна имитация на оригинала.  Иначе почти всичко което излиза по нетфликс и амазон се появява по българските тракери, да не споменавам имена, че ще излезе реклама, което даже е по-добре от бг телевизия тъй като е запазен оригиналният звук.
La casa de papel - много силен!!!  Силно препоръчвам.

Значи официално не са го давали. Страхотен е. Пуснаха и последните 5 серии на 5. сезон.
Руският дублаж е по-добър от нашия.

За съжаление този сезон на ИВ е имал най-висок рейтинг, така че ще има 4. сезон. Кастингът върви отдавна, но това нищо не значи.

Паулина е тренирала кросфит колкото аз художествена гимнастика. Ако ви покажа мои снимки след кросфита…

Толкова лъжат и във визитки, и в интервюта, че родителите им няма да могат да ги познаят по тях.

# 118
Като говорите за La casa de papel - отдавна си мисля да го гледам, струва ли си? На кой друг сериал/филм бихте го оприличили - чисто като история?

# 119
  • Испания
Единствен и неповторим. Най-прекрасният. Гледам го от май 2017, когато го пуснаха тук. Актьорите играят чудесно.

Чудя ѝ се на Габриела.

Общи условия

Активация на акаунт