💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 96 011
  • 946
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Чудя ѝ се на Габриела.

Скрит текст:
Може би* е поза и оптична измама, защото тялото ѝ не изглеждаше така в предаването.

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 00:17 от La Vikinga

# 121
В епизода, където строиха Шампионите до стената поради наденична виновност, Габриела ми се стори много висока. А вчера в заведението ми изглеждаше не повече от 170 см.
Дългата шия и коса доста издължават силуета
Все тая. Не ми харесва изобщо. Иначе Елизабет е напращяла в дупето (в добрия смисъл). Облеклото ми хареса, прическата е зализана, не.

# 122
  • София
Снимка на екипа след края на трети сезон:

# 123
  • Испания
Снимали се, доволни, че са произвели поредната вкиснала боза.

# 124
  • София
La Catrala,сърдечно благодаря!Като си доотворя очите,ще изпълня стъпките.Мернах като че може да се свалят файловете,което е + за мен,че да ги гледам на голям екран Simple Smile
Бенгън,добре дошъл! Каза си го Паулина,че е по-добра от теб и от теб,ама ...Simple Smile
Аз още си страдам за Ванчето,как й заличиха успеха и изписаха със златни букви Поли като първата жена финалист.
Като цяло винаги е по-добре да е тройна конфигурацията на финала.

# 125
Да, кофти се получи с Ваня това. И мен ме подразни много.
И двете са трети, но Поли имаше късмет да играе на финал за разлика от Ваня.

Тройната битка и за мен е по-удачна за финал.

Андрей е победител два пъти и в анкетите тук, което мога да кажа, че ме зарадва. В първата анкета за победител и в последната. Браво на мамите.

Борис имаше късмет да е част от финалното племе. Ако беше в другото предаване след драскането му по кулата щеше да е пратен да прави компания на Агонцева. Отделно много ме зарадва в последната междуплеменна битка как Андрей тръгна след него в щафетата при второто си преминаване, настигна го на понтона и след това излезе на брега с половин дължина преднина. Просто го уби, жалко, че след това Андрей се провали в стрелбата. Но никой в темата не отбеляза точно този факт. А това ме накара да напиша вчера, че само Морунов би му бил конкурентен в точно тази финална битка на Андрей, но не и Борис.

Благодаря за удоволствието от коментирането на Игрите тук в темата на всички пишещи. Темата често беше по-добрата и интересна част от Игри на Волята за мен лично.

Весели и светли празници на всички.
До нови срещи.

# 126
  • Испания

Андрей влиза в „Игри на волята: България“, за да предизвика лимитите си

Да споменем Красима и Симеон! Накъде без Ксения!

П. П. Заглавието беше тъпо и са го сменили с

Андрей: Емоционално най-тежката ми битка бе с Морунов

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 15:49 от Smileys 🙈🙉🙊

# 127
Тъй като сега не мога да гледам видеото и да питам - Андрю продължава ли с хейта към Бамби?

# 128
  • Испания
Тъй като сега не мога да гледам видеото и да питам - Андрю продължава ли с хейта към Бамби?

Същият въпрос за това с кого му е било най-трудно да общува, същият отговор: Красима и Симеон, но най-много Красима. "Това били най-трудно хора за общуване, особено Красима".

Поздравявам го с тази песен.

# 129
Хайде сега - не можел да общува. Глупости. Човекът сигурно я сънува, но с цел успокоение на Ксения - Бамби лоша, Бамби много лоша!

# 130
  • Испания
На него ли да вярваме или на очите си?

# 131
  • София
Не виждам никакви индикации, които да навяват мисълта, че Андрей сънува Красима. Особено във формата приличаше на някоя мечка - едра и с огромни джуки.
Харесах я според това, което видях от нея като поведение е предаването, изглежда ми момиче на място, но може за някои от съотборниците й да не е било така. Умрял Андрей за Красима …

# 132
Ми той може да не е умрял за нея, но само тя му е в устата. Не е нормална тази фиксация.

# 133
  • София
А не го ли попитаха в интервюто? Нямам възможност да го гледам сега, но от коментарите останах с впечатление, че са го питали. Не е като все тя да му е в устата?

# 134
  • София
Всъщност така и не видяхме лимитите на Андрей, защото не му дадоха нито една игра извън комфортната му зона (издръжливост при много тичане, плуване и препятствия). Например тежка игра с мъкнене на тежести например, защото имаше доста такива като основен елемент.
Битката с Морунов за която спомена при Гала на нищо не приличаше. А той заедно с Мартин му бяха единствена конкуренция при подобна финална битка. Симеон с тази мускулатура нямаше никакъв шанс при подобен тип трасе.

Общи условия

Активация на акаунт