💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 96 021
  • 946
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ксения се била записала на кастинг Simple Smile
Мернах го като заглавие.

# 136
  • София
Уф, Ксения е много красива жена. Аз чак сега я видях истински за първи път. Дотук само съм и виждал физиономията от сторита, ама не съм обръщал кой знае какво внимание, а видеа не съм пускал изобщо.
Елизабет няма никакъв шанс да се класира.

# 137
  • Испания
Ксения се била записала на кастинг Simple Smile
Мернах го като заглавие.

Да, писах го. Андрей го каза. Питаха го дали ще се запише, той каза, че вече се е записала.

Телевизорът така я влече...

Стоян, Рабухчиев и Стратимир

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 17:51 от Smileys 🙈🙉🙊

# 138
  • в моя гьол
От години изключително рядко гледам телевизия. Случайно попаднах една вечер на епизод от 3 сезон. На дивата река бедстваха едни изтормозени люде в синьо. Стана ми интересно и започнах да го следя. Междувременно в нета изгледах и 1 и 2 сезон. Определено следях епизодите заради няколкото цветни петна в предаването. В първи сезон за мен шаренките хора бяха Атанас, Илиян, близначките, Юлиян и Георги. И по двама трима за погалване на окото - Томас, донякъде Март и от жените Бояна. Останалите просто бяха пълнеж. Във втори сезон пъстротата се изпълваше от Ники-майонезата, Катя,Тодор и на моменти Александър. Окото галеха Ваня от жените и Любомир от мъжете. Цветът в трети сезон запълваха Мани и Неделчо. Радост за окото бяха Морунов и  Габриела. Останалите сюжетни линии с другите участници и в трите сезона ми идваха малко изкуствено вкарани и некадърно изиграни, но пък разбираемо е, участниците не са професионални актьори и толкова си могат. Относно игрите няма да коментирам, защото ми е ясно, че това е шоу, а не спортно състезание, пък и аз съм повече сеирджийска, а не спортна душица, но нещото, което ме караше да си плета и разплитам чорапите, беше безкрайното повторение и минаване  на едни и същи елементи по трасето. След второто минаване губя интерес.
Очаквам 4-ти сезон. Дано цветните елементи са повече, за да си заслужава губевременето в делничната вечер.

# 139
Днес гледах при Гала Андрей и жена му. Не ми направи впечатление на красавица - видя ми се доста обикновена. Може би има хубаво тяло, но беше с толкова широки дрехи, че нищо не си личеше. Разказваха колко искат да дадат детето си в детска градина, за да си починат.

# 140
  • Испания
В частна детска градина. Нали са голямата работа!

# 141
  • София
Всичко е въпрос на вкус. И за мен Ксения не е нищо особено, поне от видяното досега, не ме разтърсва с външност (че и с поведение), камо ли Елизабет да няма никакви шансове.

Тези оригинални Десафио ми идват брутални. Нашите ми харесват повече, АКО можеше да не са нагласени.

# 142
  • София
То в София за друга е почти невъзможно да се доредят.

# 143
Всъщност, Елизабет не е давала заявка за Андрей. А и, аз мисля, че е много трудно да се каже кой къде има шанс, и това няма нищо общо с физическата красота. По-скоро е химия между двама души, която е непредвидима.

# 144
  • София
Скрит текст:

Андрей влиза в „Игри на волята: България“, за да предизвика лимитите си

Да споменем Красима и Симеон! Накъде без Ксения!

П. П. Заглавието беше тъпо и са го сменили с

Андрей: Емоционално най-тежката ми битка бе с Морунов
Не си пролича, нито емоционално , нито физически. Smile

# 145
На мен този сезон ми хареса от към игри, като изключим статичните - бяха голяма скука. Доволна съм от победителя.
2ри сезон за мен е най-слаб. Една Ваня, която ми е адски неприятна, но пък беше добра и един Любо и Влади сезон не правят.
Най-силните и комплексни жени за мен от 3те сезона са Близначките, Ваня и Милена. Най-силни и комплексни мъже: Юлиан, Пламен, Любо, Влади, Андрей и Морунов. Неделчо е царят на пъзели те и от 3те сезона.

# 146
  • София
Тъй като бях започнала да си припомням предишните финали, реших да продължа и с този на втори сезон. Не с битката толкова, колкото със самия последен епизод, защото не можех да се сетя с какво Милен ми беше станал от безразличен - неприятен. И той и Борислав не са ми били любимци, но си спомням, че на финала по-скоро бях за Борислав. На съвета с отпадналите участници Ваня сподели, че в деня на полуфинала (тоест същия ден), когато е останала насаме с Милен го е попитала защо отношението му към нея се е променило и е станал враждебен. Той я обвинил в разни неща, които по принцип у други участници не осъждал. И тогава беше припомнено и на зрителя как в битката за класиране на финал Милен подсказва на Борислав как да си построи кулата. Дори да е мислил, че изоставането на Ваня е голямо и Борислав е щял да успее (тогава защо му подсказва?), то е най-малкото неуважително така да се отнесе към участниците и играта. А и Борислав и двете му мозъчни клетки бяха искрено затруднени с построяването на права кула, не се преструваше. Затова и във финалните битки изобщо не намесват логиката, особено след като Веселин ни демонстрира капацитета на средностатистическия финалист (да не ме обвините в това, че искам пъзел на финал - финалната битка в първи сезон беше 80% "кърти, носи, извозва"). И въпреки някои свои дефицити, Борислав се оказа повече "човек" от Милен. Аз съм от малцинството, които все пак смятат, че въпреки всичко финалната битка в първи сезон беше по-интересна от следващите две. Няма особено състезание при наличието на 12 минути преднина.

Относно колумбийския оригинал - смятам, че всяка страна има своя "собствен почерк", така както тук се залага на скандали и Big Brother елементи, което за мен не е основният проблем, така там вкарват "драма" в стил теленовела с рязане на коси и белезници. Но ако се абстрахираме от синхрони и всичко случващо се извън арената, главната разлика е в техните конструкции и изпитания. Нашият основен проблем е даването на манипулируеми игри или такива, които са в полза на единия от участниците (едното от племената).

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 14:13 от La Vikinga

# 147
Нашият основен елемент е даването на манипулируеми игри или такива, които са в полза на единия от участниците (едното от племената).
Факт.
Това е проблема на предаването, защото предварително написаните сценарии за варианти на развитие и предварително разпределените роли на играчите ( с и без тяхно знание ) от Продукцията са над игрите и стратегията на играчите. Затова все повече заприличва на боза предаването. Защото игрите са само в помощ на постигането на целите в сценария.

Ще им дам възможност на Продукцията да пораснат през четвърти сезон, но да кажа, че съм оптимист е все едно нищо да не кажа.

# 148
На мен този сезон ми хареса от към игри, като изключим статичните - бяха голяма скука. Доволна съм от победителя.
2ри сезон за мен е най-слаб. Една Ваня, която ми е адски неприятна, но пък беше добра и един Любо и Влади сезон не правят.
Най-силните и комплексни жени за мен от 3те сезона са Близначките, Ваня и Милена. Най-силни и комплексни мъже: Юлиан, Пламен, Любо, Влади, Андрей и Морунов. Неделчо е царят на пъзели те и от 3те сезона.

Най комплексна е Мани. Всички останали не ги бива на някои компоненти, Мани я нямаше на всичките;)

# 149
Аз нямах проблем с игрите в нашия формат, освен че накрая прекалиха с реденето на плочки и чинийки. Проблемът беше, че имаше участници, които ги пренасяха по трасето и това превръщаше игрите в пародия. А като добавим явното нагласяване и дразнещи коментари на водещите, вече му писваше на човек да гледа.
Това другите играчи да могат да гледат дуелите на номинираните много ми допада - и за нас ще е по-атрактивно да им гледаме реакциите, а и те ще са подготвени какво ги очаква евентуално. Освен това е редно да има няколко варианта за елиминационна битка, които да са ясни на зрител и участници и да се тегли чоп. Ако има предимства да знаеш какво е, преди да го спечелиш или загубиш и т.н. Има много начини да направят предаването по-приятно за гледане и по-справедливо, ама не искат.

Общи условия

Активация на акаунт