💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 96 022
  • 946
  •   1
Отговори
# 150
  • София
EdelV, доколкото помня, в първи сезон присъстваха отборите на елиминациите. Ама може би е по-неудобно. Grinning

# 151
Свидетели не щЪт🙄
То след монтажа се виждат чудовищните манипулации, представяте ли си, какво е на самата битка?! Колкото и да са некадърни монтажистите, вероятно позамазват тук-там нескопосания театър.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 13:58 от Чисто луда

# 152
  • Испания

Елизабет: В „Игри на волята: България“ влязох на война, но открих приятели

# 153
  • London
Нещо странно има в суратЯ....тук Елизабет!

# 154
  • София
Зрителят все още се чуди кои са всички тези приятели, за които говори. Този тоалет и грим я правят да изглежда с 10 години по-възрастна.

# 155
Точно тук пък на мен много ми харесва - и тоалет, и прическа. Изглежда стилна и елегантна, но да - изглежда и по-голяма.

# 156
  • Испания

Всеки път има различна професия. Предпоследната беше танцьорка.

А тук една пишман певица.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 18:03 от Smileys 🙈🙉🙊

# 157
Само бъдещето ще покаже колко е пишман певица Поли.
Но поне не е канонизирана преживе, за разлика от "истинският победител".

Ето от мен един кадър с обикновен победител Simple Smile

balkan.beast  "Тими Бастун.. Натам е първото място" - Андрей

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 18:38 от Bengun

# 158
  • София
Извън всички фен пристрастия, идващи от участието ѝ в "Игри на волята" (не знаех коя е преди това), на мен не ми харесва как пее Паулина, дори мога да кажа, че оценявам плуването ѝ като по-добро от пеенето. Не съдя по студио синглите, които наскоро пусна и дали това е добра музика или не, а по пеенето ѝ в самия формат и по един - два клипа от различни кастинги в музикални формати. На път за една от битките в "ИВ" изпя народна песен и звучеше ужасно, казвам го не като професионален певец, а като човек, който също не може да пее. Дори бяха направили паралел с Мани и Неделчо, който също пееха на път за същата битка и вторите не дразнеха ухото толкова, колкото Паулина.

Относно Александър, той получава незаслужена "критика" в този определен "спор". Smile От всички участници, той е единственият, който виждаме повече на работа, отколкото по партита с други участници. Може би и затова не го виждаме. Това е и главната причина да може да си позволи да напусне това предаване, сигурно и на други участници чувството им за справедливост и самосъхранение се е "включило" в даден момент, но е факт, че той е усторил живота си така, че да може да си позволи да действа спрямо чувствата си. Предполагам, че именно заради това не се вълнува особено от коментарите по негов адрес, не достатъчно, за да си смени телефона или да прибегне към козметични интервенции. Вероятно е и единственият излязъл с истинско приятелство от шоуто този сезон (визирам приятелството му с Братоев), към него бих прибавила и Туджаров, Валентин и Неделчо може би.

--
Доразгледах профила на Montero Studio в Instagram:

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 00:50 от La Vikinga

# 159
Всъщност, Елизабет не е давала заявка за Андрей. А и, аз мисля, че е много трудно да се каже кой къде има шанс, и това няма нищо общо с физическата красота. По-скоро е химия между двама души, която е непредвидима.
+ 100000000000000

Сега пък Мани и Неделчо пеели по-хубаво Joy

Според мен Поли има много нежен глас и пее прекрасно. Гледах клипчета от Гласът на България, когато разбрах, че е участвала.

Харесва ми цветът на косата на Ксения, на втората снимка изглежда добре. На първата, както някой тук беше писал преди, ми изглежда много бозава, липсва й цвят, всичко се слива чертите на лицето, коса, кожа. Не ми харесва без грим, въпреки че има хубави черти и чиста кожа. За разлика от Поли, която беше много красива и на реката, и на стопанството.

# 160
Извън всички фен пристрастия, идващи от участието ѝ в "Игри на волята" (не знаех коя е преди това), на мен не ми харесва как пее Паулина, дори мога да кажа, че оценявам плуването ѝ като по-добро от пеенето. Не съдя по студио синглите, които наскоро пусна и дали това е добра музика или не, а по пеенето ѝ в самия формат и по един - два клипа от различни кастинги в музикални формати.

Аз също не мога да пея, но като зрител и слушател мисля, че Паулина не е непременно зле в пеенето. Всъщност клипа с "Марсото" е толкова зле, че може би Паулининото пеене е най-доброто нещо в него. Зле е и музиката и текста и сценария. Самото Марсо ми прилича на примитив който единствено може да рецитира мръсни текстове (рапър ли е?).

# 161

Хубава снимка на водещите.

# 162
  • Испания

Доразгледах профила на Montero Studio в Instagram:

Много са хубави снимките им. А за останалото си напълно права.

В този формат кралица до кралица, мила моя майно льо!

# 163
  • София
Сега пък Мани и Неделчо пеели по-хубаво Joy
Не съм казала, че пеят по-хубаво, а че по-малко подразниха слуха ми. Спрях звука на Паулина след няколко секунди от интродукцията, получавам second-hand embarrassment много лесно (т.е. лесно ми става неудобно когато гледам други хора да... попадат в неудобни за тях ситуации, да не кажа: да се излагат), затова и не гледам шоута за таланти. Вероятно причината е, че тяхното (на Мани и Неделчо) аматьорско пеене не им коства усилия и не претендираха за нищо, Паулина се задъхваше и викаше, подсъзнателно знам, че се занимава професионално с това => second-hand embarrassment. Позволете и на любителите на музиката да имат вкус.

В този формат кралица до кралица, мила моя майно льо!
Краличица или краличичка. Smiley Всичко трябва да умалено, щом става дума за най-малкия участник.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 12:36 от La Vikinga

# 164
Кралици, икони, горили, бастуни .. страшна работа беше Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт