💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 96 031
  • 946
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Забележете как на заден план на тази снимка Елизабет и Андрей се люлеят в една и съща посока, по едно и също време и очакват да се срещнат Bowtie

Кралици, икони, горили, бастуни .. страшна работа беше Simple Smile
Bengun, аз ще се "заяждам с" Елизабет до следващия сезон и сигурно след това. Виж колко съм последователна с Юлиян. Bowtie

# 166
  • Испания
Забележете как на заден план на тази снимка Елизабет и Андрей се люлеят в една и съща посока, по едно и също време и очакват да се срещнат Bowtie

Скрит текст:

Мозъци, та дрънкат. Важното е, че ги изкараха най-добрите.

Видяхме интервюта с победителя, с третата класирала се, с шестата, а Симеон? Сигурно не иска и да чуе за ИВ. Няма да се учудя.

# 167
  • София
Видяхме интервюта с победителя, с третата класирала се, с шестата, а Симеон? Сигурно не иска и да чуе за ИВ. Няма да се учудя.
Изобщо няма никаква последователност на интервюираните, майка ми не гледа предаването, знае, че аз го гледам и онзи ден ми се обажда и ме пита дали жена спечелила сезона - видяла реклама или откъс от интервюто на Паулина по време на сутрешния блок и ѝ звучало сякаш е спечелила. Sweat Smile

Стратимир и Неделчо също са "на изчакване". Nerd

# 168
  • Испания
Не знам майка ѝ на Милена ли е починала или друг близък. Ужасно.

# 169
Ех, Миленка...😔 Дано намери сили и се справи с мъката! Светъл да е пътят на майка и!

# 170
Много неприятно, майката на Миленка е починала вероятно от ковид. Това е последното нещо, което е пуснала Милена.

# 171
Тя за това явно не е ходила на събирането им... Толкова млада да загуби майка си. Disappointed Relieved

# 172
Много съжалявам за загубата на Милена! Но поредният опит да се изкарат лекарите виновни за всичко ми идва много в повече. Който не вярва на лекарите, да не влиза в болница, а да го лекуват близките му. А пък който ми каже, че сме взели много пари покрай Ковида - да дойде той да ги взима като работи под постоянен стрес и плаща сметката за чуджата безотговорност. Някои лекари две години не могат да излязат от Ковид отделенията и буквално психически не са същите хора. Участниците, които се събират на групи по 20 човека непрекъснато дали са всички ваксинирани? Много се съмнявам.

# 173
Много съжалявам за загубата на Милена! Но поредният опит да се изкарат лекарите виновни за всичко ми идва много в повече. Който не вярва на лекарите, да не влиза в болница, а да го лекуват близките му. А пък който ми каже, че сме взели много пари покрай Ковида - да дойде той да ги взима като работи под постоянен стрес и плаща сметката за чуджата безотговорност. Някои лекари две години не могат да излязат от Ковид отделенията и буквално психически не са същите хора. Участниците, които се събират на групи по 20 човека непрекъснато дали са всички ваксинирани? Много се съмнявам.
Абсолютно съм съгласна. Ясно е, че болниците не са СПА центрове, а самото заболяване е доста коварно. Не бива с лека ръка да се хвърля вина на лекарите и едва ли не да се обвиняват, че умишлено са причинили нечия смърт. Съжалявам за майката на Милена, явно в болката си и яда си пише тези неща. Този сезон ми направи впечатление, че участниците се събират вкъщи, а миналата година се събираха в заведения. Помня, че от снимките броят хора беше над позволения тогава.

# 174
  • София
Това всъщност не го е писала Милена, то се споделя из ФБ от разни антиваксърски групички. Безумно е, но хайде, ще замълча заради загубата на Милена.

# 175
Това всъщност не го е писала Милена, то се споделя из ФБ от разни антиваксърски групички. Безумно е, но хайде, ще замълча заради загубата на Милена.
И да не го е писала, споделяйки го е на същото мнение.

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 12:23 от daisy12

# 176
Съболезнования на Милена, но горката от болка не е много в час. Интересно как кислородът изграя органите ...и кой интубиран е в състояние изобщо да си ползва телефона. Грозен антиваксърски пост, обиден към лекарите наистина, но болката замъглява разума.

# 177
Като цяло усещането ми е, че този сезон никак не бяха комплексни самите играчи, просто кастът беше ужасно слаб. Дали това е провокирало продукцията да манипулира  жестоко или предварително им е бил такъв планът...фактът за мен е, че Тодор от втори сезон, какъвто си е простичък, беше в пъти по-комплексен от тазгодишните "звезди".

# 178
  • София
Това беше първото нещо, което си помислих или може би второто - първото беше колко научно грешни факти има в поста, за това как кислородът убивал и пр. Но не исках да коментирам, защото загубата на Милена е немислима, в такъв момент човек не мисли какво споделя, не търси логика, защото в такава загуба няма логика, а понякога отчаяно се опитваме да си обясним смъртта. От друга страна е стряскащо по време на пандемия да сме водени от мисълта, че ако влезем в болница, няма да излезем. Подобен мироглед води до изключително психическо натоварване. Пожелавам на всички ни здраве. И на Милена - много сила, дано е заониколена от хора, които я подкрепят и обичат.

Като цяло усещането ми е, че този сезон никак не бяха комплексни самите играчи, просто кастът беше ужасно слаб. Дали това е провокирало продукцията да манипулира жестоко или предварително им е бил такъв планът...
Не, продукцията манипулира игри от първи сезон досега, просто с времето осъзнаха, че няма нужда да се стараят при прикриването на манипулациите, затова сега ни изглежда малко по-очевидно.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт