💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 96 045
  • 946
  •   1
Отговори
# 180
  • London
Какви глупави хора! Парите при тях май ще са ....как дошли, така отишли.Joy

# 181
  • София
Тя за това явно не е ходила на събирането им... Толкова млада да загуби майка си. Disappointed Relieved
Била е.То тази болест покосява светкавично,ако реши.Съболезнования за загубата на Милена.
А на Ксения не й схващам мисълта,но нормално къде съм аз ,къде е тя Simple Smile

# 182
Понеже ми цензурираха коментара ще го напиша отново - Съболезнования на Миленка и дано намери сили да преодолее тази загуба.

А мнението ми си остава същото, така че и да го изтриете не можете да го промените. 😉😉

# 183
  • Испания

Лично и категорично пред TRENDY: Паулина за неизлъчваните кадри от “Игри на волята” и скандалния албум с Марсо

Цитат
–  Единственото нещо, за което имам жал към продукцията, е фактът, че не се излъчи изобщо това колко пях там. Преди всяка битка в автобуса изнасях цял концерт, моите съплеменници се включваха, ставаше голям купон. Това ни държеше духа вдигнат, имахме много емоционални вечери, при които на масата пях балади и другите ги преживяваха с мен. Много се надявах това да бъде показано на хората, защото е огромна част от мен и моят начин на изразяване.

Божеееее, едно хубаво нещо е нaправила продукцията - спестила ни е виенето на Паулина.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 00:17 от Smileys 🙈🙉🙊

# 184
  • София
Цитат
–  Единственото нещо, за което имам жал към продукцията, е фактът, че не се излъчи изобщо това колко пях там. Преди всяка битка в автобуса изнасях цял концерт, моите съплеменници се включваха, ставаше голям купон. Това ни държеше духа вдигнат, имахме много емоционални вечери, при които на масата пях балади и другите ги преживяваха с мен. Много се надявах това да бъде показано на хората, защото е огромна част от мен и моят начин на изразяване.
Благодаря на Продукцията! Satisfied Да не кажете, че само я (продукцията) критикувам.

---

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 06:52 от La Vikinga

# 185
А на Ксения не й схващам мисълта,но нормално къде съм аз ,къде е тя Simple Smile

Мисълта е  ясна - "Вече съм с айфон 13, щото имаме много пари (а тогава не бях)".
А уж щяха да са за детето тия пари.

А за пеенето.. е те това е пеене: https://youtu.be/zJUXTrKRdf4

# 186
Може би след ариите на Ана-Мария са решили да ни спестят Поли Joy
Без бъзик - и Ана-Мария и Поли имат талант и дано намерят реализация, понеже ИВ определено не е мястото.

# 187
  • София
Ванчето също пееше,и то доста добре Simple Smile

Мисълта е  ясна - "Вече съм с айфон 13, щото имаме много пари (а тогава не бях)".

Така де,но нали едва връзваха двата края...А знам,че наградата ще им кацне догодина.А дали ще я вложат за детето,още Андрей си каза,че Ксеночка ще реши Simple Smile

# 188
  • София
Точно обратното казва в IG историята си - съпругът ѝ е спечелил 100 000 лв., а тя все още снима IG истории на телефон, който не е iPhone 13.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 13:28 от La Vikinga

# 189
  • Испания

Фотосесия

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 19:21 от Smileys 🙈🙉🙊

# 190
Точно обратното казва в IG историята си - съпругът ѝ е спечелил 100 000 лв., а тя все още снима IG истории на телефон, който не е iPhone 13.
Еее, добре. В такъв случай съм я прочела като дявола евангелието Wink

# 191
Звучи като да му пили редовно на главата по този повод 😉

# 192
  • София
Звучи като да се майтапи жената

# 193
  • Испания
Кой спечели сърцата на зрителите? Топ 7 на най-следваните участници от "Игри на волята"

Тази вечер са се събрали част от участниците. Стоян държа реч. Видях него, Рабухчиев, Стратимир, Елизабет, Габриела, Туждаров и Неделчо.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 21:51 от Smileys 🙈🙉🙊

# 194
  • София
Satisfied
С малкото уточнение, че участниците имаха този брой последователи преди влизането си в "ИВ" и тези, които са обявени за "най-обичани" дори загубиха последователи след предаването. Но може и фактите да лъжат, а аз просто да завиждам заради любовта на феновете, която получава Елизабет. Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт