💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 96 082
  • 946
  •   1
Отговори
# 210
А,не можела Поли да е навряна в Тими,ми не иска.Я виж Ели-не изпуска Валентин Simple Smile
Елиа и Валентин са двойка, какво общо има това с Поли и Стратимир? А и вчера някой качи обща снимка на последните двама от някакъв клуб. А тези последните до колкото разбрах са от рожден ден на Неделчо, явно не е поканил всички.

# 211
Аз пък с интерес все още си следя всички участници от 1 и 2ри сезон в Инстаграм. По същия начин и с 3-ти сезон и не мисля да ги отследвам.

Иначе от 3 сезон много ми харесва колко много от участниците продължават да поддържат връзка извън предаването и колко приятелства създадоха.

# 212
  • London
Поли е във връзка, нали правим разлика между някой сингъл и някой обвързан. Първия няма как да се свира по начина по който го прави неангажиран човек.

# 213
Поли е във връзка, нали правим разлика между някой сингъл и някой обвързан. Първия няма как да се свира по начина по който го прави неангажиран човек.
Освен ако не става дума за връзка между баща и дъщеря Joy

# 214
  • London
Да се посмеем малко....Елия най-сетне се облече добре, но това в същия костюм като този на Бамби в студиото при Гала. Може да й го е подарила знам ли....или да е купила същия. Абе толкова ли няма собствени идеи? Joy Абе по-добре да ползва чуждите..., Че нейните са демоде.

# 215
  • Испания
Хората се забавляват. Нищо повече. Никой не ми липсва на тези снимки. А, ако не беше толкова широко скроена Ксения и не му даваше свобода, според мен и Андрей би бил там, защото това е неговата компания. Самата тя публикува снимки от събиране с приятелки и писа на другия ден, че се прибрала в 4 часа. Това е понеже дава свобода на Андрей... да гледа детето, докато тя купонясва. Мои разсъждения.

Валентин

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 15:17 от Smileys 🙈🙉🙊

# 216
  • София
Примерът с Янита Янчева беше опит за метафора, явно - несполучлив. Исках да кажа, че участниците с огромен брой последователи не са ги получли в следствие на "Игри на волята", и не само в онази класация, това важи и за тези от предходните сезони. Колкото до Паулина и Стратимир, не е вярно, че вече "не са приятели", просто той живее във Варна. Преди два дни бяха заедно в клуб Exe. Не съм сигурна дали имаше други участници с тях.

# 217
  • София
А,идеално ти се получи.Аз се сетих за нея и се отплеснах Simple Smile
Аз по-скоро не бях разбрана с коментара ми за Поли и Тими-беше шеговита реплика към преден пост.
Изобщо не ме вълнува кой с кой е и дали е.
Мани обаче никаква я няма.Също ми е интересно защо Соня така крайно ги отсвири и продукция,и участници.

# 218
  • Испания
Как да я няма? Има я. Обикаля нощните клубове с разни мутри. Тук май кара на всичко отгоре с премрежен поглед.

Според мен Соня я няма, защото е от малкото хора, които не са пердета и не търпят да ги унижават, а след това да обясняват колко са доволни от участието си и да призовават други шарани да се записват. Явно не иска да се появява с никого, свързан с формата.

# 219
  • София
Според мен Соня я няма, защото е от малкото хора, които не са пердета и не търпят да ги унижават, а след това да обясняват колко са доволни от участието си и да призовават други шарани да се записват. Явно не иска да се появява с никого, свързан с формата.

Мисля, че Соня изчезна не заради несъгласието й със случващото се във формата, а след като тази нейна снимка беше разпространена навсякъде (и тук, в една от темите). В излъчване на ЖИВО от Туджаров,  хората питаха какво мислят за тази снимка. Дечо не искаше да коментира, а Стоян питаше, каква е тази снимка.
Скрит текст:

# 220
  • Испания
Соня сама разказа за случая в интервю, което бях публикувала тук.

Имам мнение по въпроса, изразявам го.

# 221
И каква е толкова снимката..... даже не е чисто гола. А и вероятно я е пратила на някого и той я е разпространил, което говори зле за него. Не вярвам тя да си я е качила в интернет ей така да си покаже новите гърди. Не си струва заради такова нещо да се скриеш, абсурд. Според мен е защото е защото продукцията се подигра с нея, просто не й се занимава с нея, нито се е сприятелила с някого от участниците.

# 222
Излагация си беше от страна на Соня и с право се е покрила.Не й отиват  на годините и житейския опит такива снимки.

Според мен и не взема участия в събиранията заради Продукцията и нагласените игри.Ще те правят на маймуна,за да си пълнат те алчните гуши и после да им ходиш на партитата..Няма как да стане.

# 223
  • Испания
И каква е толкова снимката..... даже не е чисто гола. А и вероятно я е пратила на някого и той я е разпространил, което говори зле за него. Не вярвам тя да си я е качила в интернет ей така да си покаже новите гърди. Не си струва заради такова нещо да се скриеш, абсурд. Според мен е защото е защото продукцията се подигра с нея, просто не й се занимава с нея, нито се е сприятелила с някого от участниците.

Абсолютно.

# 224
И големите жени имат право на голота, да харесват тялото си и т.н. , често се случва някой да праща такива снимки на гаджето си, а после като се скарат той да ги разпространи. Ето заради това трябва да се научи човек да не праща снимки на никого Grinning

Проява на лош вкус е, независимо от възрастта, да си показваш з@дника в национален ефир с цел да си забелязан. Но някои ги оправдават, защото са на 21.

Общи условия

Активация на акаунт