💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 96 100
  • 946
  •   1
Отговори
# 240
Има още един много съществен момент.
Нивото на доверие от страна на публиката към Продукцията, или по-скоро отсъствието на такова в момента. Това е нещо, което много трудно може да бъде възстановено според мен. Каруцата е обърната.

# 241
  • London
Аз мисля, че интереса не е толкова голям Кафелате....в сравнение с този в Латинска Америка е никакъв от страна на зрители и спортисти. Това което чувам оттам е...." Спортувам толкова години здраво за да дойда точно тук ". Там е някакъв вид мечта за много атлети.....у нас не смятам,че предаването има реноме за висок калибър атлети.

Подарили ни змейки? Чак от Колумбия? Ми то транспорта струва повече от змейката.....ама големи сме Гаврошовци.

# 242
А, хич не е голям. Smiley От страна на сериозни спортисти сигурно също има, просто не ги избират, защото критериите на шоуто не го изискват и така...още 3-4 години. А относно зрителите не, че има избор за някакво развлекатело шоу през есента, но ето пример с мои приятели фенове на Фермата, тази година са на Игрите. Изобщо като две конкурентни шоута Игрите отвяват Фермата с мнооого проценти, нищо че според пийпъл метрията всяко от шоутата ще е номер 1.
И кандидати ще има, ето, че позитивите на новото време са повече от негативите, особено за участниците в диапазон 20-30 годишни.
Няма конкуренция в България, това съм го писала сигурно 10 пъти. 4-5 продуцентски къщи, които са си поразпределили тв нишите и си кютат в сферата на посредствеността.

# 243
  • Испания

Вече знаем още един кандидат-участник.

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 14:09 от Smileys 🙈🙉🙊

# 244
  • London
А, хич не е голям. Smiley От страна на сериозни спортисти сигурно също има, просто не ги избират, защото критериите на шоуто не го изискват и така...още 3-4 години. А относно зрителите не, че има избор за някакво развлекатело шоу през есента, но ето пример с мои приятели фенове на Фермата, тази година са на Игрите. Изобщо като две конкурентни шоута Игрите отвяват Фермата с мнооого проценти, нищо че според пийпъл метрията всяко от шоутата ще е номер 1.
И кандидати ще има, ето, че позитивите на новото време са повече от негативите, особено за участниците в диапазон 20-30 годишни.
Няма конкуренция в България, това съм го писала сигурно 10 пъти. 4-5 продуцентски къщи, които са си поразпределили тв нишите и си кютат в сферата на посредствеността.

Не знам аз лично нямам нито един познат, който гледаше Игрите.... Фермата се изчерпа!

# 245
Казвам, че просто нямат избор зрителите на които им се гледа някакво развлекателно бг шоу. Да, сега ще скокнат някои как има 100 канала, книги, нет..., но става въпрос, че при липса на конкуренция резултатите се занижават. Да си представим поне 3-4 риалити формата през есента, дали няма да са идейни, оригинални и да се борят за зрителски дял?
В Колумбия с 50 милиона население, по това време на излъчване кой знае още какви чудесии се въртят по каналите им, все пак са едни от най-добрите в развлекателната индустрия, та къде сме ние.

# 246
  • Испания
Смайли не ми се гледа видеото....да разбирам ли, че приятелката на Борис не се е отказала от участие?

Да. Попълнила е формата за участие.

# 247
  • София
Не мога да коментирам интереса на хората да участват, но зрителски интерес има. Достатъчно е да се погледнат excel таблиците с рейтинг, "Игри на волята" в своя трети сезон увеличава значително преднината си, преднина, която не е била константна през първите две години. Като цяло повече градксa аудитория гледа NOVA телевизия, като че ли по традиция, защото е започнала като частен регионален канал.Но България не е София, въпреки това столичани се нареждат на трето място по брой хора, гледащи "ИВ", с всичко това искам да кажа, че рейтинът, който отбелязва е реален. Друг е върпосът как се измерват рейтинг. Това на страна, интересът е дефиниран от редица показатели свързани конкретно с нашата страна. Интересът на желаещите да участват познават тези, които присъстват на кастингите.

# 248
  • London
Смайли не ми се гледа видеото....да разбирам ли, че приятелката на Борис не се е отказала от участие?

Тя наистина е способна в това нямам съмнение, но не ми се иска да я изплюят като Красима. Дано бъркам.....😐

# 249
  • Испания
Скрит текст:

Тя наистина е способна в това нямам съмнение, но не ми се иска да я изплюят като Красима. Дано бъркам.....😐

Не знам как би се вписала. Борис каза, че не понасяла несправедливостите и се бори срещу тях.

# 250
  • London
Скрит текст:

Не знам как би се вписала. Борис каза, че не понасяла несправедливостите и се бори срещу тях.
При всички положения от неговото участие е наясно за какво става дума....и ето, че пак се записва. Та навярно не е с големи очаквания поне, ако е реалист....

# 251
Само сезон 4 да не се превърне в сезон на половинките на участниците от сезон 3

# 252
# 253
  • London
Според мен приятелката на Боби има шанс да влезе..., Но за на победителя жена му съм почти на 100% сигурна, че няма да я вземат. 😉 Тя нито е с някакви умения, нито пък става за шоу. Най-добре...да го направят кастинг на живо с игра....смисъл заснето, но които първи стигнат те стават част от предаването. Колумбийския формат показа, че отбора, който се формира по този начин излъчи и крайните двама победители....ТЕЗИ които се формираха чрез избор, а не в състезание не излъчиха победители. Това говори достатъчно кое е работещото ....за добри състезатели. А и това че са такива не ги прави скучни, има достатъчно циркаджии като Мани, но и с качества....та няма нужда да вкарват некадърници като нея.

# 254
Има още един много съществен момент.
Нивото на доверие от страна на публиката към Продукцията, или по-скоро отсъствието на такова в момента. Това е нещо, което много трудно може да бъде възстановено според мен. Каруцата е обърната.

Ooo, това е много по-широка тема. Излиза от рамките на всички шоута, покрива целия политически живот и не само. Вярно, че доста по-актуална у нас, но фактически е актуална и по целия свят.

Общи условия

Активация на акаунт