💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 95 460
  • 946
  •   1
Отговори
# 465
Е, да, но той все пак е над 2.40 метра Grinning

# 466
  • Испания
Е, да, но той все пак е над 2.40 метра Grinning

Една глава над 2,40.

# 467
  • София
Забавни снимки на Мани и Братоев. Smile

# 468
  • London
Валентин прибра ли в Лондон Елия? Имам усещане,че се срещат само да я заведе в някой хотел....😆

# 469
Валентин прибра ли в Лондон Елия? Имам усещане,че се срещат само да я заведе в някой хотел....😆
Не, тук са.
Предполагам, че тя не живее сама/живее в малко жилище и така си прекарват времето заедно.

# 470
Не, тук са.
Предполагам, че тя не живее сама/живее в малко жилище и така си прекарват времето заедно.
И двамата? Тоест той се е върнал? Иначе какво пречи да живее сама в в голямо жилище и да ходят на спа в хотел!? Laughing (от снимките по халати и пейката отзад ми изглежда като сауна).
Няма да стоят по цял ден вкъщи, естествено е да разнообразяват и излизат.

# 471
  • London
Аз мисля, че той отскача до България отвреме навреме. Тоест връзката е общо взето от разстояние.

# 472
Да, именно. Идва си за по малко, но сравнително често. Предполагам, че до един момент ще се чувстват окей така, после ще си решат какво и как да правят.

# 473
Да я прибере ама тя на какво ще учи тамошните деца?  Не знам дали няма и някаква гилдия/профсъюз или някакви лицензионни изисквания за учители.

# 474
  • London
Е, ще изкара такива права....още помня като прясно пристигнала преди емнайсе години до Бритиш Мюзиъм имаше школа за учители. Все бяха чужденци дошли да вземат квалификация за учител по английски, практиката им беше часове с желаещи групи. Аз ходех и беше много забавно. Карала съм и курсове платени към Оксфорд и ми преподаваха поляци.....Joy сигурно само един англичанин там имаше за целия ми период над година. Така че....стига да иска има начини, по-сложно е с хора с друг тип професии и го знам от опит да не кажа невъзможно и желателно да захванеш нещо съвсем друго.Stuck Out Tongue Winking Eye

Друго което се сещам е да стане заклет преводач, тук се ползват тези услуги от българи доста. Общо взето има благодатна професия за различни направления.

Ако трябва да съм честна обаче това са подробности, ако искаш да си с човека, който обичаш. Аз едно време студентка по право зарязах всичко в БГ за да съм с моя човек зад граница....връзки от разстояние не са си работа. А ако човека е стабилен финансово както парадира Валентин, момата може да си кара курсове, школи, академии колкото ще и да се насочи където поиска без пришпорване. Друг е въпроса, че може да е пуснал кьор фишек в ефир пък да е под наем в някоя стая с още куп квартиранти и хич дохода не кореспондира на обявеното в ефир. За мен човек с положение не би седнал да казва колко взима ....никога. Та аз и за него имам големи съмнения,ама тоя е друга тема. Напомня ми на един познат тук с обувки Гучи, пък в същото време смотваше на околните я тоалетна хартия,я прах за пране.  Тук всякакви кукувици има....с мания за величие. Та съм малко Тома Неверни относно тукашните емигранти с големи устни как парите растат по дърветата....

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 12:00 от La Catrala

# 475
Струва ми се трудно да си учител, особено на малки деца, ако не си с родния си език.

# 476
При всички положения ще и е трудно в началото , ако няма друг доход . А това означава , че ще легне на неговия и може би връзката им не е стигнала такова ниво , или реално той няма как да осигури и двамата .

# 477
  • London
Тя нали е с английска филология и това преподава на децата? Не е просто да е самороден талант.... така че следва да знае как да преподава английски. А и защо деца? Както казах има много млади хора, които идват тук за курсове по език. Аз като ходех....имаше хора от цял свят дошли специално заради това. Опции много.

Мери, човека се направи богат в ефир.... тук дохода, който изкара на екран се води висок ха.... следва муха да го убоде. А ако лъже по такива теми лично аз пожелавам на Елия бързо да се спасява.

# 478
Според мен ще му излезе по-евтино да си я прибере при него вместо да дава пари постоянно за полети (особено, ако живее сам в квартира и плаща наем така или иначе). Може тя да не иска да живее в Англия.

# 479
  • earth
Ако я вземе в Лондон ще му излезе много скъпа в крайна сметка. Вече е време да я оставя.

(Фактите говорят, че хората, които слушат съветите ми са успешни. Тези, които не ги слушат, съжаляват.)

Общи условия

Активация на акаунт