💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 95 470
  • 946
  •   1
Отговори
# 450
  • earth
Много етнически руснаци се отказват от "родината" си Казахстан. Аз познавам доста такива (предимно учени). Имат си основателни причини.

Да си в топ 100 в света по каквото и да е, не е лесно.  Изисква се талант и много работа.

# 451
  • София
Малко ме натъжава фактът, че за втора поредна година "Игри на волята" ми предостави двама финалисти, които еднакво не харесвам и не мога да участвам в спора затова кой е по-достоен, залсужил и прочее.

# 452
  • London
Така е, защото селекцията като цяло е много калпава в нашия формат. Наистина ми се ще всеки състезател да може да прескача 2 метрова ограда с набиране, да минава халки и тн..... най-малкото продукцията да го поставя в условия на това да изпита възможностите си, а не да пърди с въздишка докато реди чинии....аз все си се надявам да го квалифицират шоуто и да пускат само свръх надарени спортни люде.  Това ми е молба, надежда и тн.... тогава вярвам, че каквито и хора да има на финал няма никой да го е яд, защото са стигнали там измежду голяма конкуренция и разбира се битки съответно на техните големи възможности, а не.....мотая се с въже или седя в клозетна поза. А дано....АМИН.

# 453
При положение, че наградата е само една, дори и тя не е чак толкова голяма, че да се осакатиш доживот за нея. Какво остава, ако си се класирал по-назад.

# 454
  • Испания
В Боровец Габриела кара ски само по хавлиена кърпа.

# 455
Усетила е, че известността нещо ѝ се изплъзва вече и иска да напомни за себе си?

# 456
Аз победителят и този и миналия сезон го харесах. Андрей безапелационно би. На мен ми е симпатичен и истински. Не мисля, че някой заслужаваше повече от него.
Сега жена му е малко луда, ама бог не е събрал ум и красота на едно място.

Какво става със Стоян, нещо бил закъсал със здравето? Той влачи Мани на гръб.

# 457
  • Испания
Какво става със Стоян, нещо бил закъсал със здравето? Той влачи Мани на гръб.

# 458
Не знам защо, така и не можа да ми стане симпатичен големият победител.

# 459
За мен лично първите два сезона не се спечелиха от моите фаворити.
Бях за Юли, победата на Добрин до ден днешен я смятам за подарена от Продукцията. Милен ми беше приемлив на фона на Боби, но бях за Ваня. На победата на Андрей се радвам, защото  спечели един от двамата ми фаворити още от самото начало на сезона.

# 460
Bengun , кой ти беше другия фаворит освен Андрей?

# 461
Морунов.
За тях гласувах на анкетата за финалисти от 08/09.

# 462
  • Испания
Ха!

Ха, ха!

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 21:12 от Smileys 🙈🙉🙊

# 463
  • София
Братоев на пръсти ли се е повдигнал? Или така ми се струва.

# 464
  • Испания
Братоев на пръсти ли се е повдигнал? Или така ми се струва.

Вдигнал е лявата пета. Изглежда дори не съвсем изправен, а леко приведен.

Общи условия

Активация на акаунт