💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 95 475
  • 946
  •   1
Отговори
# 435
  • Испания

Да си втори не е срамно, виж 52 ри вече не е Ок класация....

Ау, Смайли.....за тениските нямам думи. Cold Sweat

Ксения се радва сякаш е спечелила от тотото....
😆 Като Гаврошовци ми идват на мен, низко материално самосъзнание.

Има и по-зле, въпреки демонстрираното високомерие.

Това да се откажеш от родината си, за да се състезаваш за друга държава, дори не го коментирам, защото по този въпрос съм много категорична и крайна.

Тематични! Текла е мисъл там.

Липсата на "мая" + липса на възпитание и знания за това "как да се държим в обществото" е крещяща.

Преди време Ксения не спря да плюе, че сладката Алиса тръгнала за детската градина, но не знам какво станало и не я взели. Утре пак тръгва. Дано да вземат детето! Майка ѝ сигурно очаква червен килим и духова музика, придружени с хляб и сол. Не завиждам на тази детска градина. Детето е разкошно, но майката дори не знае къде точно се намира.

Ксения: "Надявам се този път teambastun да има късмет".

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 23:45 от Smileys 🙈🙉🙊

# 436
Аз си мисля, че Ксения и Андрей са живяли много бедно в Казахстан, за това се радват толкова на материалните придобивки
 А и в България според мен не изкарват кой знае колко пари.

# 437
Скрит текст:
ДЛП по класическа борба Сливен 2022, кат. 97кг ( класиране )

Вечно втори Joy
Квота за Олимпиада за мен лично е с малко по-голяма тежест от национална титла в даден спорт.

# 438

Квота за Олимпиада за мен лично е с малко по-голяма тежест от национална титла в даден спорт.

И за мен 👍 И от кога бедността е порок, много високомерие, много нещо

# 439
  • London
Скрит текст:

Вечно втори Joy
Симеон също може да ни представи на следваща Олимпиада доколкото знам е в топ 3 за страната ни понастоящем. Така че не е голям праз да идеш на Олимпиада особено у нас където няма и особено конкуренция и желаещи.

Не е въпроса дали са бедни или не.....не намирам за нормално начина по който споделят кой си взел гащи, кой телефон и тн. Аз си взех днес два чифта пликчета от пазара къде да се похваля и снимам с тях? Ми смешно е....

# 440
Скрит текст:
Скрит текст:

Вечно втори Joy
Симеон също може да ни представи на следваща Олимпиада доколкото знам е в топ 3 за страната ни понастоящем. Така че не е голям праз да идеш на Олимпиада особено у нас където няма и особено конкуренция и желаещи.
Квотите в индивидуалните спортове не са национални, а индивидуални. Заедно с това има ограничение от МОК за количеството участници от една държава. Симеон има шансове да отиде на Олимпиада само като зрител.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 01:41 от Bengun

# 441

Дай малко пояснение, че за мен не е очевидно.
На Олимпиада може да отидат няколко състезатели от страната, а шампионът на страната е само един.

# 442

не намирам за нормално начина по който споделят кой си взел гащи, кой телефон.
    Изпуснала съм кога Андрей си е показал гащите, язък 😜, иначе е хубаво, че за теб гащи и телефон са с една ст-ст 😏

Естествено, къде по-престижно е да си купиш корекции по уста, гърди и каквото се сетиш и да се селфиш по фитнесите, спор няма😎

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 06:55 от araselia

# 443

На Олимпиада може да отидат няколко състезатели от страната, а шампионът на страната е само един.

Без да съм особен специалист, ще кажа, че квотите за Олимпиадата не се дават, те се печелят. В определени спортове се покриват нормативи /например лека атлетика/, в други е директна елиминация /например класират се първите 10 от европейско, световно първенство, световна купа или някакъв турнир/. Тоест можеш да си шампион на страната в някой индивидуален спорт и да не отидеш на Олимпиада, ако не си спечелил квота. Или обратното - от една държава да отидат например трима състезатели в определен спорт. За някои спортове има ограничения на представителите на всяка държава, но горе-долу такъв е принципът.

# 444
    • Пловдив
    В борбата има квалификационни турнири, на които се печелят квоти. Обикновено победителите. Отделно медалистие на европейски и световни първенства, или класираните до някое призово място. Изобщо не е лесно. А да идеш за квота, трябва на национални първенества да си на 1 или на 1 или 2 място. Не ходят по 100 състезателя от категория, щото искат.

# 445
    • London
    От олимпийските спортове следя само спортната гимнастика и там такова нещо няма. Заради това и на мен такива квоти не са ми известни......обичайно отива, който ръководството на дадената национална федерация реши според това къде си в ранга в състезания - било национална купа, на Европа, световно и тн. Разбира се и в момента да не си с контузия, защото и това променя нещата в движение. Отиват 4 човека ( като в миналото са били 7 мисля ) и само двама понастоящем имат право от тези 4 да се борят в многобоя. Тези неща много са се стеснили и лошо за спорта, по-малко представителство.

Сега като се замисля и на апаратите отделните е така. Както беше и на световното сега....три класирали се от Русия на успоредка, но защото могат само две от държава да минат квалификацията....тази с най-ниски резултати губи шанса си. Така прецакаха Минаева....да не говорим, че точки се дават по-лоши " защото съдиите не познавали участника ".Joy

Та за квотите сефте чувам.....в борбата може да е съвсем различно реално и всеки спорт да си има свои правила в тази връзка.

Аз поначало съм много скептично настроена към Олимпиадата.....поглеждайки назад какви измамни оценки и награждавания е имало особено по гимнастика. Ние българите сме изгубили доста медали в края на 80 те само,защото сме българи. Така че....

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 11:34 от La Catrala

# 446
    За квота се бориш освен с всички съперници от националното първенство така и с още няколко хиляди спортисти от всички останали страни. Често се случва национален шампион в дисциплина да не успее да се класира за Олимпиада.

# 447
    Ако ще и медалист от Олимпиада да беше Андрей какво променя това? Това, че един човек е добър спортист, не го прави добър човек за пример. Примерът с Джокович...

# 448
    • London
    Какво е сторил Джокович? Простете не следя неговия спорт.....

Реално за формат като Игрите за мен лично няма особено значение кой какъв човек е ....стига да играе честно в игрите и да побеждава с качества. Не е нужно да е майка Тереза. Там е работата, че Андрей като цяло не ми се видя особено силен състезател, но такава е нашата селекция. Явно това е материала ....

# 449
    • Испания

Както казват братята сърби: "Ovo je standard!"

Общи условия

Активация на акаунт