💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 95 476
  • 946
  •   1
Отговори
# 420
  • София
На Ариана Гранде ако и хакнат инстаграма ще плати ли откуп?  Другия път. Прави си нов и си пее. До няколко дни феновете са чули разбрали и отреагирали.
Ариана Гранде и нейният екип имат директна връзка с Instagram, профилът ѝ ще бъде възстановен за часове, не всички потребители на платформата имат същото влияние.

# 421
  • Испания
Станиславка

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 18:05 от Smileys 🙈🙉🙊

# 422
Като каза Андрей та се сетих -- или е езиков проблем или чувството му за хумор (и мярка), но намирам  за доста безвкусно/брутално/неуместно, да употребява любимия си етикет "бастун" към жени.

# 423
  • Испания
Липса на първите седем - това и показването на среден пръст.

# 424
Сега четох на Красима писмото за втори път - не бях обърнала внимание на частта че емайла бил даван преди 100 години и не знаела кой е.
На мен ми се случва следното - поне 2, а може би 3 съименички дават моя емайл (предполагам го налучкват случайно, защото или нямат въобще или им се струва тъпо да си дават собствения. Laughing като се регистрират по разни сайтове. В резултат - от време на време получавам емайл да съм потвърдяла регистрацията, а понякога че някой се бил опитал да "ми" влезе във фейсбука/инстаграма ама си бил забравил паролата и да потвърдя ако съм аз. Е да но не съм Satisfied   По щастливо стечение емайл адреса  който давам за такива неща е съвсем друг.  И си викам  - тия хора (а може би деца) въобще мислят ли как работи системата.
За техен късмет (и моя досада), изглежда че в случаите когато притежателят на емайла не е злонамерен е достатъчно да си дадеш верен телефонен номер а грешният емайл въобще не те бърка - дори при забравена парола. Фейсбук е абсолютно индиферентен към оплакванията ми, така че след няколко опита престанах да опитвам.

# 425
  • Испания
Да си покаже придобивките, като няма какво друго. Боже, каква вулгарност! И това нещо ни го излъчваха всяка вечер в най-гледаното време!

Скрит текст:

Добре, че допреди малко Алекс имаше лайв /с участието на Стоян/! Хора от различни паралелни светове.

# 426
  • London
Егати евтината брантия ....би казал дядо ми, ако беше жив.Joy

# 427
  • София
Леле, отврат Flushed

# 428
ДЛП по класическа борба Сливен 2022, кат. 97кг ( класиране )

Вечно втори Joy

# 429
  • Испания
Андрей: "Послеее да не мрЫнка, чИ не съм ѝ взИмал..."

Спете спокойно! Ксения има нов телефон. Ура!

Кому телефон, кому лечебен масаж. Даааааааааа!

# 430
Grinning тези хора Ксения и Андрей в някаква нищета ли са израснали? От къде е този напън да се покажат и да демонстрират някакъв според тях '' социален статус''.

# 431
ДЛП по класическа борба Сливен 2022, кат. 97кг  ...
Вечно втори Joy

В таблицата пише че е от отбора на "Васил и Георги Илиеви"!   Rolling Eyes

# 432
  • Испания

В таблицата пише че е от отбора на "Васил и Георги Илиеви"!   Rolling Eyes

Нищо чудно. Това е спортният клуб по борба на Кюстендил. Провеждат се и международни турнири по борба "Васил и Георги Илиеви". Само един пример.

# 433
  • London
ДЛП по класическа борба Сливен 2022, кат. 97кг ( класиране )

Вечно втори Joy

Да си втори не е срамно, виж 52 ри вече не е Ок класация....

Ау, Смайли.....за тениските нямам думи. Cold Sweat

Ксения се радва сякаш е спечелила от тотото....
😆 Като Гаврошовци ми идват на мен, низко материално самосъзнание.

# 434
Няма лошо да и подари телефон, но цялата показност идва в повече.
А снимката на Симеон е повече от нормална, особено сравнена с останалите, начело с госпожица Тъ...

Общи условия

Активация на акаунт