💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 95 424
  • 946
  •   1
Отговори
# 495
  • London
Секси ли следва да е Ксения?

Вие видяхте ли данъчната декларация на Валентин, че на юнашко доверие взехте изхвърлянето му по телевизията? И наистина ли мислите, че интелигентен човек си споделя в национален ефир заплатата? Аз го намирам или за изключително комплексиран да го прави или за лъжец и двете не са ОК реално.  Аз лично като вряла и кипяла навън и виждала многоооо българи тук ще кажа, че голям процент са шоу оф. Особено по-младите, тука гладува, на БГ юпи с лъснати обувки. Та не се знае кой кого върти в тия отношения.... да не се окаже Елия очаква принц, а то намерила просяк.

# 496
  • Испания
Ха! Наистина не бях! А Ксения се е снимала или ще се снима в НОВ клип на Слави Трифонов? Grinning

Виж как познах! Пише, че е участвала вече.

gridina.kseniya
Това съм аз и моят приятел фламинго 🦩💕
Заедно участвахме в клипа на Слави Трифонов
🎥

Секси ли следва да е Ксения?

Това и аз се чудих, като видях снимката. За мен е

Да ти кажа: след Desafío 2021 и 2018, "измъчих" и 2019. Тръгнах да търся 2020, но не е имало.
Днес започнах 2017 г.

# 497
  • London
Уау браво на теб. Аз почивам след двата сезона.... понеже се захванах да пиша книга и ми поглъща времето, емоциите, мислите. Та не гледам нищо вече. Ще чакам чак новия сезон, който ще снимат колумбийците.

А защо измъчи 2019? Там имаше невероятни образи? Кажи кой ти харесваше и кой не? Ще ми е интересно дали пак сме били на двата полюса с теб?

Уффф 2017 само заради Гаго бих го пропуснала с кеф.Bowtie

А, какво стана с Красима? Върна ли си профила?

# 498
  • Испания
Уау браво на теб. Аз почивам след двата сезона.... понеже се захванах да пиша книга и ми поглъща времето, емоциите, мислите. Та не гледам нищо вече. Ще чакам чак новия сезон, който ще снимат колумбийците.

А защо измъчи 2019? Там имаше невероятни образи? Кажи кой ти харесваше и кой не? Ще ми е интересно дали пак сме били на двата полюса с теб?

Уффф 2017 само заради Гаго бих го пропуснала с кеф.Bowtie

Уаууууууууу! Поздравления! Не знам на каква тема е, но мен приятели от години ме ръчкат да напиша и за живота си в България /много интересен, динамичен и преплетен с най-известните представители на шоу бизнеса и политиката/, и за този тук, защото имам много за разказване. Но не съм узряла за идеята. Татко, светла му памет, беше писател и литературен критик; има издадени над 30 книги, но аз трябва сама да се убедя, че си струва усилията.

Измъчих 2019, защото за мен беше най-неприятният сезон. Не само бяха събрали болшинството от гората, а някои ги бяха свалили направо от дърветата. Крясъци, викове... Те дори не можеха да говорят нормално, с малки изключения. А сезон с регионални отбори хич не ми харесва.
Играят, долнищата на банските на жените падат, те не се и усещат. Една от участничките застанала, бюстът ѝ излязъл под горнището, тя не помръдва. Не първични, а първобитни. Беше пълно с грозни сцени.
Не, не е за мен подобен сезон.

Хич не искам да си спомням магиите на самопровъзгласилия се за шаман от амазонците /лигите върху чашата с вода, от която после даваше на другите трима да пият, та го и правеха/. Брррррррр!

Ками ми беше любимка и отборът на Antioqueños с някои уговорки.

Не само Гаго е за пропускане в 2017. Оскар също е тук. Гледам втори епизод на Гаго гласът му не се е чул. Държи се съвсем различно.

Няма и следа от Красима в ИГ или поне аз не съм видяла.

# 499
Smiley, благодаря за “наД каста”. Много харесвам Неделчо.много искрено говори този човек.

# 500
  • Испания
Smiley, благодаря за “наД каста”. Много харесвам Неделчо.много искрено говори този човек.

За нищо. Радвам се, че ти харесва.

Говореха двамата да поканят Ваня и тя отговаря. 😂

# 501
Ама Мани сигурно няма да я поканят. После няма да могат да я изгонят.

# 502
хахаха а сега ми е ясно вече, клип на стара песен, на която изобщо Слави не участва, (аз затова се чудех нещо ново ли е или от преди... тъй като нали Слави не е добре здравословно). Ксения, фламингото и някакъв робот Grinning Grinning

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 23:47 от T.Valcheva

# 503
  • Испания

sparta.games

Участник Номер 4, капитанът на отбор „Игри на Волята“, човекът Стомана, притежателят на ДВА рекорда на Гинес от сезон 3, Борис Налбантов.
На 28 години, роден в град София. Израснал предимно в столицата, като изключим както самият той казва „дългите и хубави детски лета“ в Самоков. Завършил право и работи като юрисконсулт в нотариалната си кантора, но спортът е истинската му страст. Вместо развлекателна литература, предпочита да чете например за физиологията на човешкото тяло. От 6 годишен започва с тренировките по борба, така до 20тата си годишнина, когато заради контузия от катастрофа с мотор спира. За щастие се възстановява напълно, но вече е решил, че спорта и тренировките ще бъдат само за удоволствие, което както се досещате се оказва невярно. Започва да се състезава по силов трибой и кросфит. Също така, в момента, Борис е и треньор по кросфит в Crossfit 681.
Борис влиза в Спарта Геймс с огромна мотивация, хъс и жажда за победа. Готов е да изведе отборът си до победата.
Добре дошъл в Спарта Геймс, Борис Налбантов!

Instagram: @boris.nalbantov
------------------------------------------
Спарта Гейм - Сблъсъка на Титаните!

12ти Март 2022

25 участника в люта битка !

5 - Любими инфруенсъри на България
5 - Участници от Фермата
5 - Участници от Игри на Волята
5 - Бойни Български спортисти с многобройни медали от национално, европейско и световно ниво.
5 - медалиста от Спарта Геймс

Някаква поредна игра.

sparta.games

Здравейте Спартанци,
Време е да вдигнем завесата и да обявим така дългоочакваните, не една, а цели две големи новини! Sparta Games се завръща по-силна, по-голяма, по-атрактивна и много по-специална!
Новина номер 1:
С голяма радост ви съобщаваме, че на 12ти март ( събота ) , близко до град София, в ожесточена битка ще се впуснат 25 участници, но не какви да е а много добре познати за широката аудитория. Някои от тях ви мотивират, някои от тях ви забавляват, някои от тях ви карат да се чувствате горди Българи! И дойде времето да вдигнем завесата и официално да представим и новият ни бранд – Sparta Games – Clash of the Titans !
- 5 - участници от Фермата
- 5 - участници от Игри на Волята
- 5 - български инфлуенсъра
- 5 - български бойни спортисти
- 5 - участници от Спарта Геймс
А кои са те , предстой да разберете много скоро!

Новина номер 2:
Обявяваме и записването на следващото ни Издание Sparta Games 7 – ветровитият град на стоте войводи за отворено!
Кога: 15-17 април
Къде: Сливен
Цена: 200лв ( включени – закуска, обяд, вечеря и нощувки)
Follow us:
Instagram: @sparta.games
Facebook: @SpartaGames2020

# 504
  • London
Те хубаво измислят игри, а реквизит дали са си купили? Аман от хора ловящи с трици маймуни.

# 505
  • Испания
Тези не ги знам, но знам реквизита на ИВ и на Максимал. Смяяях!

# 506
  • London
Те тези ще са още по-зле сигурно.Joy

# 507
  • earth
"... работи като юрисконсулт в нотариалната си кантора..."

Поправка:
"... работи като юрисконсулт в нотариалната кантора на майка си..."

И аз имам един такъв роднина. Знам какво постижение е това.

# 508
  • Испания
И? За него, за майка му е публична тайна. Щом е на майка му, е и негова.

Двата му рекорда в "Гинес", които нямат нищо общо с професията му на юрисконсулт и с майка му, в случая са важни за участието му във формати с елементи на състезание. 😊

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 23:44 от Smileys 🙈🙉🙊

# 509
  • London
Според мен Боби основно се занимава с крос фит, мисля, че е и треньор заедно с приятелката си. Навярно удря по едно рамо на майка си в кантората, но според мен това не е основното му занимание. Къде точно е проблема Морисай, че нещо не схванах?

Общи условия

Активация на акаунт