💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 95 419
  • 946
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Къде точно е проблема Морисай, че нещо не схванах?
Гадая, но може би потребителят/потребителката смята, че Борис едва ли би упражнявал тази професия, ако майка му не притежаваше кантора. И най-вероятно е така.

# 511
  • earth
Поставям постиженията му в контекст.
Кантората на майка му не е негово постижение. А когато човек е финансово и професионално осигурен от родителите си,  може да се отдава на увлеченията си и да поема рискове.

Няма нищо лошо в това, но аз оценявам постиженията по това колко трудно са постжими. Например, ако аз успея да науча един студент по информатика да решава интеграли, това не би било кой знае какъв успех. Обаче ако една фололожка го научи (или ако аз науча една филоложка) да решава интеграли, това вече би било голямо постижение. 

# 512
Например, ако аз успея да науча един студент по информатика да решава интеграли, това не би било кой знае какъв успех. Обаче ако една фололожка го научи (или ако аз науча една филоложка) да решава интеграли, това вече би било голямо постижение.  

Скрит текст:
Аналитично или числено?  
Wink

# 513
  • London
Такава е народопсихологията, нормално е да сме по-впечатлени, ако някой бездомник стане примерно професор отколкото, ако го направи някой с родител професор да речем или най-малкото с влиятелен родител. Лично аз обаче смятам, че постиженията към Гинес нямат нищо общо с това....който иска и има физическата сила и ментална издръжливост се справя без значение какъв му е бекграунда.

# 514
  • Испания
Да заснемем едни "спонтанни" размисли и страсти. 😂😂😂

Те хубаво измислят игри, а реквизит дали са си купили? Аман от хора ловящи с трици маймуни.

Максимал се подготвят жИстоко и се хвалят. 😂

# 515
  • London
Ужас, това изглежда доста нестабилно хах. Не ги знам защо не си пуснат какво правят хората или просто не им се дават пари....

# 516
  • Испания
Имаше такава игра миналата година. Тези вериги ги взимат жените, трябва да ги слагат една по една и, стъпвайки на тях, да стигнат за най-кратко време докрая. Всичко е на много аматьорско ниво.

Ще се гледа.

# 517
Пуснах подкаста - извинявам се, НАДкаста - на Туджаров и Неделчо, но май няма да го изгледам наведнъж. Интересно е, Неделчо винаги ми е приятно да го слушам, а Туджаров изглежда се подготвя добре.
Щяха да снимат в студиото на Любо Жечев, но май не е в него. Дано са по-редовни.

# 518
Като се абстрахирам, че "играта" с вериги горе от картинката, отново не е игра, а състезание, мисля че е много добра идея. Въпросът ми към повече-гледалите е - от другаде ли е видяно или е тяхна собствена идея?
 От начина по който минаваха в предния "сезон" се видя, че не е само до сила и физически качества, а и до съобразителност. Затова ми харесва.

Впрочем любимият на толкова много фенки (без мен) Юлиян - точно с това блестеше над всички - със съобразителност.

# 519
  • София
На фона на толкова нелогични решения и липси при някои частници, и три пъти да проявиш съобразителност, остава впечатлението, че е било цял сезон.

# 520
  • London
Според мен хич не е маловажно каква е конструкцията .....най-вече с оглед безопасност. Топлата вода едва ли я откриват, навярно гледат съоръжения и после се опитват да ги възпроизведат за жалост с евтини и не особено солидни материали. Това променя като цяло и усещането на зрителя ....

# 521
Добра и интересна за гледане битка може да се направи и с минимален инвентар. Примери много.

# 522
  • Испания

Рабухчиев се труди.

# 523
Мартин е много хубав мъж.

# 524
  • Испания

Актуален глас

ЕКСКЛУЗИВНО: Пилотът пиар от село Туден - Нели Манова, гостува в "25-ият час". И още: Специална среща с риалити звездата Димитър Морунов на Боровец

Морунов - от минута 21:52.

Ваня от Игри на Волята за Морала и Стратегиите в Сезон 2 - НАДКАСТ #2

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 19:42 от Smileys 🙈🙉🙊

Общи условия

Активация на акаунт