💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 96 103
  • 946
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аз тези Игри ги асоциирам именно със силови битки, стратегии и мисъл как да ги спечелиш. Демек елемент изцяло свързан с препядствията. Миналият сезон бе докаран до изнемогване почти тип Биг Брадър. Това лято очаквам положението да е още по-трагично.

# 676

Искате сезона да е с повече битки и силова част или ви е интересно да има и социалните взаимоотношения и стратегическа част (коалиции, twist-ове итн.)?

Някак си ми звучи като проучване по тупаревски.
Нормално е щом предаването се казва игри на волята, да се очаква повече игри и воля за победа. Не вярвам някой тук да е чакал с нетърпение Манка да разкрие колко точно органа са и извадени и дали Катя и Йоана са си оправили отношенията...

# 677
Като се отвори темата за силовите играчи (аз съм много съгласен с Diavolo), но ми е интересно масовото мнение тук какво е.

Искате сезона да е с повече битки и силова част или ви е интересно да има и социалните взаимоотношения и стратегическа част (коалиции, twist-ове итн.)?

Повече битки и силова част,без интриги.Изключвам добрите стратегии,но за тях гледам Сървайвър!

# 678
  • София
Повече битки и силова част,без интриги.Изключвам добрите стратегии,но за тях гледам Сървайвър!
Сега обаче някой тук би добавил, че само игри без интриги липсва контент и не продава. Няма да е далеч от истината Grinning

Всички за Мани и Мани за себе си Grinning

# 679
  • Sofia
Във всеки случай, не искаме всички да влачат (бутат, теглят, носят) един, който за "чеп за зеле" не става, дърпа ги назад, и ги псува за разкош.

# 680
Аз чакам някой в спойлер да сподели подробности от Играта и кои ще са участниците.

# 681
Някак си ми звучи като проучване по тупаревски.

хахах нищо общо, питам по-скоро като фен на Сървайвър, защото знам какво беше масовото мнение за играта, докато тук беше супер адекватно.
Интересно ми е просто колко точно е важно да играеш и с ума си.
Някак си според мен, както във всяко нещо в живота и тук трябва да има баланс.
Аз пък смятам, че и много ненацепени батки са силни играчи, естествено ако дадеш състезание тип ала вдигане на тежести - няма как физически най-силния да не победи.
Да напомня все пак, че има съвети, номинации, грошове, мечове итн, на които целта е играта да е по-комплексна и интересна, така че и идеята на продукцията е и "нормалните хора" да имат шанс.

Иначе за Мани две мнения няма, че беше дразнеща и дори според мен побутната от продукцията

# 682
Аз съм почти сигурна, че жената на Андрей ще е един от участниците. Някъде четох, че е ходила на кастинг и няма как да не я вземат, а и самата тя е спортист доколкото знам или поне е спортна натура.

# 683
Малко нетрадиционно мнение,но Мани ми харесва,някак си нетрадиционното и поведение разнообрази играта.

# 684
  • София
По-назад в темата постнаха игра за жени от чуждо издание на формата. Не съм убеден, че повечето и от мъжете, които видяхме до момента, могат да минат цялото препядствие. Нека има интриги, дразги, но да са между другото, а не основното качество на даден участник.

# 685
  • София
Андрей от Иван и Андрей ли? Жена му волейболистка май беше.

# 686
  • España
Възползвайки се от повода , че започва снимането на НОВ сезон , дали не е възможно да се направи нова тема ? Оформлението на тази е потресаващо ! Чак ме е страх да я отварям всеки път …визирам снимката на корицата …Продуцентите може да си ги критикуваме на воля , но главите им да се търкалят по този начин е неприемливо , да не използвам по-силна дума ! Модераторите с охота трият мнения , но това горното недоразумение си виси вече месеци наред и сякаш на никого не му прави впечатление !
За новия сезон , надявам се да има баланс между груба сила и социални умения , не само “Машини” и “Манита” !

# 687
  • Sofia
Андрей от Иван и Андрей ли? Жена му волейболистка май беше.

Не, визира се на Андрей – победителят от последния сезон – жена му. Ксения май се казваше.
А тази на Андрей Арнаудов, за която говориш (Емануела Толева), мисля, че е тренирала баскет-, а не волейбол.

# 688
  • София
Забравих я тази Ксения, както и този Андрей.

# 689
Наваксах, изчетох 36 мнения.  Simple Smile

- Тодор табуретката беше тотален дразнител, Симеон беше с класи над него.
- Мани била забавна... Не може да ми е забавен някой когото не харесвам. Забавен ми е Неделчо, защото го харесвам.
- Много моля Фродо ако чете - абе пипнете малко режисурата на тия актьори, водещите. Измъчихте ги, а най-вече измъчихте нас. Аман от това роботско поведение.

Общи условия

Активация на акаунт