💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 96 103
  • 946
  •   1
Отговори
# 660
Направо "нечовеци" били, да знаете. 😂😵
Това малко ме притеснява. Ами то и Мани не е човек за мен.

# 661
  • Sunshine state
И аз да скандализирам публиката - Мани предпочитам пред бастунчето и руснака, на когото вече и името му забравих. Sweat Smile

# 662
На мен ми се гледа вече … да снимат 🙂
Дано има плажуващи наблизо Бг мами .

Ясно , че ще има всякакви , но дано все пак да има ниво , че ако ги сравняваме с Ергенът 😄

Паулина на моменти повече ме дразнеше от Маниту … а като казахте Борис , чак се зачудих кой беше , после в съзнанието ми изникнаха острите му зъбки …

# 663
  • London
Този пасаж ме подлъгва да чакам Десафио не Игри на волята....подобен пасаж има и за сезон 2016 , който е първия за спортисти. А дано....

"Бих казала даже, че всичките са не-човеци или истински супер герои. Голяма част от тях са професионални спортисти и в реалния живот. Говорим за страхотна физическа подготовка и всички са силно амбицирани. Още на кастингите показаха невероятна воля и физическа устойчивост. Доста любопитно също така е, че ако съберем всичките им медали от спортни състезания, бройката ще надхвърля няколко хиляди и ще построим Айфеловата кула. Така че тази година сблъсъците ще са впечатляващи, а борбата за първото място и голямата награда ще е безмилостна и ожесточена“, сподели водещата какво да очакват зрителите тази есен."

# 664
  • Sofia
"Страхотна физическа подготовка и всички са силно амбицирани. Още на кастингите показаха невероятна воля и физическа устойчивост". Мхъм,  да не стане Манка до Манка.. на N-та степен. 😂

# 665
  • София
Е, как без Манита, силикони, джуки. Но всички изключително добре подготвени. Със завряни гащи някъде.

# 666
  • София
Не им вярвам!
Всяка година ги приказват тези заучени глупости и накрая изкарват все по-лош и по-лош продукт.
Ето как ги класирам сезоните като качество
1) сезон 1
2) сезон 2
3) сезон 3

Колкото до спортистите с медали, ще се повторя. Това е груба грешка. Не може да слагаш професионален спортист до обикновен фитнесджия или физкултурник и т.н. Да, има таланти и изключения от последните, но като цяло никога не може да има равностойна битка и когато спортиста загуби (ама на арената във физическа и кардио игра, а не в редене на тухлички) винаги ще има съмнения, защото е абсурдно да загуби просто.
Или правят сезон само със спортисти (без изключение) или правят сезон с наистина добре подбрани атлети (има отлично подготвени мъже и жени и без да са професионални спортисти), но да няма активни спортисти в този смисъл на думата 'спортист'
Неравностойна е битката така, а и не мога да приема сериозно подобни дуели. Както и репченето на спортиста (който в своя спорт да речем е последна дупка на кавала, но иначе е много ''велик'') когато бие някой обикновен адвокат или финансист.
Генерално е сбъркана идеята.

# 667
Напълно съм съгласна с горното мнение. С всеки сезон анонсите стават все по гръмки а предаването все по трагично. Това за медалите е толкова относително... То и Тодор беше медалист и колко още незнайни междуселски шампиони с десетки медали има...

# 668
Не може цял сезон да се крепи "на мускули". Пак ще се избере някоя сюжетна линия. Имахме сестри, имахме Мани, имахме Веско с ютията. Имаше опити за триъгълници и четириъгълници. Имаше отшелник. Аз например бих опитала с наследници на прочути фамилии.

# 669
О, не! Ако може поне едно предаване без известни личности, инфлуенсъри и всякакви деца на знайни и незнайни мафиоти. Вече и Мастършеф опропастиха ... с вкарване на такива особи.

# 670
Преди броени дни реших да разгледам/изслушам няколко от клиповете на Надкаст. Може малко да смесвам видеата с детайли от кухнята относно избора на герои, но и Неделчо, и Туджаров коментират, че се търсят определен тип участници. За някои типажи се явяват хиляди, за други- вероятно под сто.

https://youtu.be/m9RFCCKSD5s

В дългия разговор около различни неща, несвързани конкретно с ИВ, и този техен гост потвърждава, че за да имаш (българско) предаване, ти трябват хора, които да има какво да правят пред камерата и да дават материал за сглобяване на някаква (уж гледаема) история.

https://youtu.be/omj_uH-2AhI

Сега, друг е въпросът в моите очи защо е необходимо епизодите на ИВ да са с  толкова голяма продължителност, че да изсмукват "интригуващи" сюжетни линии.

# 671
Като се отвори темата за силовите играчи (аз съм много съгласен с Diavolo), но ми е интересно масовото мнение тук какво е.

Искате сезона да е с повече битки и силова част или ви е интересно да има и социалните взаимоотношения и стратегическа част (коалиции, twist-ове итн.)?

# 672
Те и силовите играчи си имат характери , правят коалиции и стратегии , но поне играят игрите и ги правят интересни .
Ако има Анки и Манита , определено отиваме към други формати . Не може и без такива за цвят , но определено бутат нивото , ако са повече .

# 673
Като се отвори темата за силовите играчи (аз съм много съгласен с Diavolo), но ми е интересно масовото мнение тук какво е.

Искате сезона да е с повече битки и силова част или ви е интересно да има и социалните взаимоотношения и стратегическа част (коалиции, twist-ове итн.)?
Не искаме социални взаимоотношения тип биг брадър! Коалиции - да, скандали покрай тях- да, но не и битови скандали, сестри и дъщери- бащи (бастуна и руснака), и не повече екранно време в къщата отколкото на терена.

# 674
Аз искам сезона да е честен и с удоволствие да гледам интересните игри.Не да ми се отказват и да седят по 5 минути в наказание и накрая Неделчо да печели всички игри.Миналогодишните бяха многокомпонентни и хубави игри,но Манка и сие опропастиха удоволствието от гледането.Не искам и втора горила напомпан стероид дето издъхва на втората обиколка.Нормални играчи с хъс и акъл,с нормална физическа подготовка.И ако може да сменят водещите ще е супер или по малко да ги включват,че много им личи бутането и пристрастията.
Роберта родила на великден,тъкмо четох че си имат момче Траян.

Общи условия

Активация на акаунт