💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 95 965
  • 946
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз не видях снимки с Валентин и Борис от партито.То има време де.Надявам се да са присъствали Simple Smile

# 76
  • Испания
Аз не видях снимки с Валентин и Борис от партито.То има време де.Надявам се да са присъствали Simple Smile

Не знам. Аз също не ги видях. И Милена я няма. Много хора липсват.

Задължително е жените да са с чаши. Мислят, че е много куул.

# 77
Бобката нямаше сторита от вчера. Бил е на кросфит състезание, както сами видяхте. Аз видях малцина, но специално него или Миленка - не.
Смеем се на Елизабет, че е "Десафио партисипант", а Йоанна даже си го беше написала в LinkedIn.
Коментара на Ралица по адрес на Мишето - и тогава го написах, представих си как Мишето нервно превключва канала при тая изцепка, ако гледа изобшо де. Колко ли неловко е щяло да звучи, ако Мишето си имаше вече и нов партньор? (Напълно възможен вариант)

# 78
  • София
Стоян с всички мацки се е снимал. Grinning

# 79
  • Испания
Стоян с всички мацки се е снимал. Grinning

С всички участници.

# 80
  • London
Аз се разцъках с кафето в ютуб ...и като гледам хората какво качество на продукция, рекламент, операторство, позициониране, изобщо висоти над нашите Ганьовци. А уж сме европейци ...., А продукциите ни сякаш са от Бангладеш.

Ключът от палатката е уж. Нашият формат няма нищо общо с оригинала. Смешно ми е, когато виждам, че Елизабет, например, пише, че е участвала в Desafío. Участвала е в нашата боза.
Оу няма....аз като гледам типа съоръжения и игрите ....просто нашето е някаква брутална комедия. Събрали от капанчетата сглобяемите по плажа стари дъски и летви, пляс една боя и хайде. Наще искат да са само на печалба....май, май.

# 81
  • Испания
Нашите искат, както винаги, с пр..ня боя да правят. Тая змейка не знам как още е "жива" от първия сезон! И не само тя.

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 13:42 от Smileys 🙈🙉🙊

# 82
  • London
Дори отборите не се избират просто на кастинг, а на битка която виждаме всички ....тоест, ако има някоя Манка ( такава не видях де )....изобщо няма шанс.

Ето през какво минаха за да се отсеят 4 жени и 4 мъже за последния отбор.

Забележете въжетата на които се набират са поне два пъти по-дълги от тези на които нашите герои поне 65 % от тях не можеха да изкачат....говорим за двойно по-късо въже.....и имаха наказателни минути, срам, срам....

Тук това трасе също е поне 3 пъти по-дълго от нашите такива с мрежи( които са май стари рибарски мрежи и в това сме спестили).....и като цяло игровото трасе е по-дълго и многокомпонентно за отсяване на тези хора за последния отбор.

Аз вече се и влюбих.Heart EyesJoy

Интересното е, че всички 4 отбора живеят в идентични пент хаус построени в гората....луксозни, но при загуба ще остават без вода, електричество, басейн....храна....някак всичко е сглобяемо и преносимо.Joy

# 83
  • Испания
Дори отборите не се избират просто на кастинг, а на битка която виждаме всички ....тоест, ако има някоя Манка ( такава не видях де )....изобщо няма шанс.

Няма шанс там. У нас е първа в списъка на приетите. Както казва Алекс, той направил 6 дължини плуване, тя една и била дотам. И? Почти стигна до финала.

# 84
  • London
Като нямат пари намирам за по-адекватно да закупят някой чужд формат в който са вложили пари. Ще платят само за дублаж ...зрителите ще останат по-доволни.

# 85
Защо Елизабет се облича така нелепо? И каква е тази прическа? Младо и симпатично момиче, а изглежда смешно.
Милена май ги отсвири и за събирането при Туджаров. На Братоев явно също не му се занимава.
Много приветствам идеята да гледам някой чужд формат по Нова, но с дублаж. Нашите предавания не са качествени.

# 86
  • London
В Телеграм има всички епизоди на всички сезони гратис и качеството е добро. Stuck Out Tongue Winking Eye Разбира се, трябва да поназнайвате испански, но то разговорите не са кой знае каква част от предаването като гледам така или иначе.

Хах. ....сега съм на момента в който си избират боен вик.. Ами първия беше
 " у, у"Joy

А на другото племе индиански боен вик.  Спят всички в една спалня и на душовете има камери.Joy

Аз съм втрещена.....ама няма и забележки. Astonished Това в рамките на една игра само....имаше и премазан крак с гюле.

Егати съспенса.....направо не мога устата да си затворя.

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 16:10 от La Catrala

# 87
Братоев явно други ангажименти и хич не му е до събирания с участниците.

# 88
А Мани и Кремена  защо ги няма никъде? Те уж големи купонджийки ,пък никакви не се вяснаха на събиранията. Първата напуснала Стейси и нея никъде не видях-уж много мъчно и беше за племето ,пък ни вест ни кост от нея .Алекс и Калоян те са в чужбина ,трудно им е явно .

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 19:38 от Еlpida

# 89
  • София
Смеем се на Елизабет, че е "Десафио партисипант", а Йоанна даже си го беше написала в LinkedIn.
SobSobSob
Според вас това "нормално" поведение ли е? Smile

Тая змейка не знам как още е "жива" от първия сезон! И не само тя.
Онзи ден изгледах финала на първи сезон отново, да се справя някак с когнитивния дисонанс, който предизвика финалът на поредния сезон и да се посмея с Веселин. И си припомних, че пъзелът с чук, който Андрей трябваше да реши накрая, беше същият пъзел само че с брадва, с който Юлиян едва успя да се справи, за да се класира на финала (при положение, че той твърди, че са преигравали финала три пъти: да се сблъскаш с някакъв вариант на Puzzle 15 (грубо казано) три последователни пъти и пак да не знаеш как да извадиш квадрата, който ти трябва...). Та, наистина, почти всичко са запазили от първи сезон като съоръжения, бих казала, че това е екосъобразно, ако не знаех какво остава на плажа след една битка.

Ако някой иска да си припомни - битка между последните трима:

(започва от мин. 10:42)

("Веско, не опитвай със сила. Ако решиш задачата, ключът веднага ще излезе." 🤡)

И за тези, които не са гледали този сезон: компилация от най-запомнящите се моменти на двамата финалисти (нещо, което спряха си правят труда да съставят след първи сезон, а беше единственият елемент от Big Brother, който си заслужаваше да копират):

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 17:58 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт