💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 95 963
  • 946
  •   1
Отговори
# 60
Щях да питам защо Андрей си води детето на късно събиране в клуб, но се сетих, че Ксения също трябва да е там, а няма явно кой друг да гледа детето.
Има ли все пак информация кои не присъстват? Струва ми се, че и Мартин не се събира с останалите, но пък може да си има работа.
Чак сега виждам корицата. ХАХАХАХА много добра!

# 61
  • София
Има ли все пак информация кои не присъстват? Струва ми се, че и Мартин не се събира с останалите, но пък може да си има работа.
Мартин по принцип излиза със съотборници, вероятно е на работа. Соня, Алекс, Красима, Кремена и Мани не видях в публикациите.

# 62
  • София
То повечето, които не излизат с тях, не живеят в София. Неделчо често остава в Туджаров, както и няма приятелка, но другите си имат живот и няма какво да се разказват до София, за да ходят на клуб.
Единствено Соня явно наистина ги бойкотира и няма желание.

# 63
Аз и Симеон не видях … вероятно причината е разстоянието , но на някои им личи и липсата на желание . Мани я мернах тук там . Вече месец и тя е с тези шарени плитка … и най-вече двете мънички отпред като рогца на калинка . Радвам се , че Андрей спечели , от останалите на финал , той ми беше фаворит , но като го виждам постоянно с едни и същи дрехи , изглежда сякаш хигиената му не е особено висока . Може би не е така , защото не неговия клин стоеше прав от мръсотия , но така изглежда 🤷♀А детето му е уникална кукла 😍

# 64
  • София
Хайде сега, и хигиената му намесихте. Има си перални за тази цел. Човекът винаги си е изглеждал спретнат.

# 65
Точно за това казвам , че изглежда , но едва ли е така . И никой не твърди , че няма хигиена , а че ходи с този суичър почти постоянно . Той вече е публична личност и всеки го гледа и оглежда .

# 66
Може да има няколко суичъра от този вид 😉

# 67
  • Стара Загора
Като не се е оженил за нея му е точно приятелка. Иначе съжителка звучи по-неприятно. Във всеки случай не му е жена.
 Зависи дали живеят заедно . Ако всеки си живее в къщата , са приятели , но ако живеят заедно и имат общо домакинство би трябвало да му е жена (въпреки , че не му е съпруга).
  Горното е разсъждение по- принцип . Ако е бивша , най-точно е приятелка.
 P.S. Sorry, много приказки за нищо.

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 09:06 от wanconboy

# 68
Вече като е със статус бивша няма как да му е жена. Не виждам кой знае каква драма в това как я е нарекъл.

# 69
Като не се е оженил за нея му е точно приятелка. Иначе съжителка звучи по-неприятно. Във всеки случай не му е жена.

Т.е. ако няма хартия, на която пише „семеен“, то никакво семейство не може да бъде???
Надявам се, че се шегуваш. 21-ви век сме и живеем в Европа, а много семейства с деца нямат заветния подпис. И не са приятели, а много повече.

п.п. Аз също не съм приятелка на мъжът ми. С приятелите си най-малко не правя секс.
+ 1, но когато са се разделили е абсурдно да я нарече ''жената на живота ми'', най-добре е бившата ми и толкова. Това, което не беше редно е коментарът на Ралица след това. Че аз и дядо си го наричам по име, а не дядо, просто така съм свикнала, така съм възпитана, но чувството в сърцето и уважението не се определят по това.

Макар че доста хора в 21 век живеят заедно, защото им е по-изгодно да не плащат наем, не защото са много сериозни един към друг.  Иначе съм съгласна един подпис не променя нищо, за мен дори е излишен разход и предпочитам да идем на почивка. Затова е най-добре всеки да си решава, а не хората да определят кое как е редно според тях да се нарича и да мисли вместо тях какво са имали предвид.

Според мен, точно в това се състои проблемът, а не как я нарича. Това е лично мнение, но след 18 години аз лично бих искала да съм съпруга, даже много преди 18 години.
Проблемите между тях те си ги знаят, както и защо са се разделили, също и подписа не определя дали ще се разделят или не, дали ще са щастливи, добро семейство, дали ще са си верни, дали ще имат деца и т.н. Само прави някои бюрократични въпроси свързани с децата по-лесни, но са преодолими.
Един подпис не променя нищо, както и не определя нещо, те и Ксения и Андрей имат брак, но за мен не е нормално семейство. Но темата не е за или против гражданския брак.

Още една песен от Паулина и Марсо... мале мале хаха  не е моето.  Чак не се откроява хубавият й глас тук.

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 09:53 от T.Valcheva

# 70
# 71
  • Испания
В профила на Стоян може да се види кои са били на събирането снощи.

# 72
  • London
Аз се разцъках с кафето в ютуб ...и като гледам хората какво качество на продукция, рекламент, операторство, позициониране, изобщо висоти над нашите Ганьовци. А уж сме европейци ...., А продукциите ни сякаш са от Бангладеш. На който му е интересно да метне едно око.....аз даже, може да му дам шанс да го изгледам....така или иначе не гледам нищо понастоящем.

Отчитам факта за победител жена и мъж! А самите участници не са събирани от кол и въже също.
Stuck Out Tongue Winking Eye

Охххх само им вижте резиденцията.....нашето е като клозет в краен квартал на Меделин пред тяхната.Joy

# 73
  • Испания
Аз се разцъках с кафето в ютуб ...и като гледам хората какво качество на продукция, рекламент, операторство, позициониране, изобщо висоти над нашите Ганьовци. А уж сме европейци ...., А продукциите ни сякаш са от Бангладеш.

Ключът от палатката е уж. Нашият формат няма нищо общо с оригинала. Смешно ми е, когато виждам, че Елизабет, например, пише, че е участвала в Desafío. Участвала е в нашата боза.

# 74
  • София
Проблемите между тях те си ги знаят, както и защо са се разделили, също и подписа не определя дали ще се разделят или не, дали ще са щастливи, добро семейство, дали ще са си верни, дали ще имат деца и т.н. Само прави някои бюрократични въпроси свързани с децата по-лесни, но са преодолими.
Един подпис не променя нищо, както и не определя нещо, те и Ксения и Андрей имат брак, но за мен не е нормално семейство. Но темата не е за или против гражданския брак.
Според мен, точно в това се състои проблемът, а не как я нарича. Това е лично мнение, но след 18 години аз лично бих искала да съм съпруга, даже много преди 18 години.
Няма нужда да се аргументирам по друг начин, но все пак: преди малко повече от година ми се наложи да участвам в академичен дебат и позицията, която защитавах налагаше да науча законните предимства на брака в САЩ (като някои от тях се припокриват и в редица дъжрави, включително и България). Не става въпрос за подпис, това е сравнително семпъл поглед върху самата институция. Над 1000 закона в САЩ защитават женените хора и децата им. Те имат и редица права, които останалите нямат. Най-често посочваният пример е това кой взима решения за някого при нещастен инцидент и дори кой има право на посещения в болница. Има причина хората в еднополови връзки да се борят за правото да сключват брак.

Аз харесвам Неделчо и му пожелавам щастие, без значение дали това означава стара или нова любов. Още тогава коментирах, че думите на Ралица за това как бившата му приятелка ще се върне при него, ако спечели паричната награда, говорят повече за Ралица, отколкото за останалите участници в разговора. Не винаги ѝ говорят в слушалката.

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 23:42 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт