💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 95 204
  • 946
  •   1
Отговори
# 45
Това интервю с Неделчо не видях да е побликувано.

Ако след 18 годишна връзка ще ме нарича “приятелка“, то и аз ще му тегля една благословия.
Явно ѝ е писнало да е нещо като нищо Joy

# 46
  • Испания
В първия момент не познах Виктория.

Ники Мартинов е остарял.

# 47
Това интервю с Неделчо не видях да е побликувано.

Ако след 18 годишна връзка ще ме нарича “приятелка“, то и аз ще му тегля една благословия.
Явно ѝ е писнало да е нещо като нищо Joy
И как трябва да я нарича? 🤨

# 48

И как трябва да я нарича? 🤨

“Жената на живота ми“ или просто “жена ми“.... Знам ли? Но „приятелка“ е нещо толкова общо и неопределено, че не показва никаква обвързаност.
Те и Манка и Дечо бяха приятели по едно време Joy
Но, както написах „Ако след 18 годишна връзка ще ме нарича “приятелка“, то и аз ще му тегля една благословия“
Демек - лично мнение. Това го обяснявам за не разбралите и засегнатите персонално.

# 49
  • Испания
Те и Елизабет и Андрей са приятели. По едно време бяха брат и сестра.

Та в този ред на мисли, наистина е глупаво да наричаш приятелка жената, с която си бил 18 години, и да ревеш като магаре. Чудя се тази жена как го е изтърпяла. И 18 последователни минути не бих го търпяла.

# 50
  • София
Като не се е оженил за нея му е точно приятелка. Иначе съжителка звучи по-неприятно. Във всеки случай не му е жена.

# 51
  • Испания

Андрей, Алиса в дясната му ръка и Калина Паскалева, ако не я познавате. Във формата се изявява като редактор.

# 52
Това нещо Калина е редактор?! Майко мила. Тая не беше ли известна с роман, в чието заглавие присъства вулгарна дума? И че е имала вземане-даване с Жоро Илиев.

# 53
  • Испания
Това нещо Калина е редактор?! Майко мила. Тая не беше ли известна с роман, в чието заглавие присъства вулгарна дума? И че е имала вземане-даване с Жоро Илиев.

Същата. Коментирах я в началото на формата, затова сега само публикувах снимката и написах коя е, за да няма въпроси по този повод.

В този клуб са.

# 54
Като не се е оженил за нея му е точно приятелка. Иначе съжителка звучи по-неприятно. Във всеки случай не му е жена.

Т.е. ако няма хартия, на която пише „семеен“, то никакво семейство не може да бъде???
Надявам се, че се шегуваш. 21-ви век сме и живеем в Европа, а много семейства с деца нямат заветния подпис. И не са приятели, а много повече.

п.п. Аз също не съм приятелка на мъжът ми. С приятелите си най-малко не правя секс.

# 55
...
Колко са вярни тези интервюта нямам представа, то се оказа, че и Паулина била скиорка и кросфитърка, нищо, че грам не й личи.
Полина ми беше неприятна заради битката с Мартин и заради безкрайните сцени, драми и скандали. Но физически е много силна и добре и всестранно подготвена. Малко жени са в състояние да издържат този финал. Чак днес го изгледах и ми хареса много. Поздравления за Андрей, напълно заслужено спечели и то категорично.
Паласките на Симеон са позорни за мъж, който се има за силен. Големия велик Симеон, затлъстял и отпуснат.
Странно е, че почти не видях трениращи участници. Не че гледах всичко де, доста превъртах. Седят, ядат, спят, клюкарят, сплетничат, но да тренират -не.
Много лошо впечатление ми направи и отрязването на дървото, сега го видях, не разбрах защо са го направили. Андрей да иде и да посади сега дървета на същото място, за да поправи щетата.

# 56
  • София
gerata, не виждам защо обвиняваш него. Сигурно и тя така го нарича. А "жената на живота ми" е абсурдно за някого, с когото сте се разделили.

# 57
  • Испания

Странно е, че почти не видях трениращи участници. Не че гледах всичко де, доста превъртах. Седят, ядат, спят, клюкарят, сплетничат, но да тренират -не.

Естествено, че не показват всичко. Виждаме частта ББ и нагласената игра.

Това, че са се веселили, правили торти, правили колективни тренировки, не е интересно на продукцията за нейните цели.

Многократно излезлите по-рано участници казваха, че се тренирали непрекъснато, но това не е излъчено.

# 58
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Харесва ми как Соня ги е отсвирила всички.
Предполагам,че е протест към Продукцията и нагласените им игри.

Гласувах за Сезон 3,само и единствено заради бруталното бутане на дадени играчи за сметка на други.Дори не си направиха труда да поскрият малко продуцентските си симпатии от уважение към участници и зрители.

Иначе сезона е най-добър откъм подбор на участници.Много подготвени,мотивирани,цветни хора видях.

# 59
  • София
Според мен, точно в това се състои проблемът, а не как я нарича. Това е лично мнение, но след 18 години аз лично бих искала да съм съпруга, даже много преди 18 години.

В анкетата гласувах за трети сезон. Първи сезон е единственият сезон, в който спечели този, когото подкрепях, във втори сезон участва моят любими състезател дотук - Ваня. А последният сезон е... трети.

Общи условия

Активация на акаунт