💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 95 422
  • 946
  •   1
Отговори
# 525
  • Испания
Вероятно след надкаста...

Любо, Морунов, Джералдин, Лазаринов

# 526
  • London
Ха, как ли такива глупави хора няма да ме инфлуенстват.Joy Искала тя и аз искам самолет!

# 527
Тази ако я вземат, ще бъде новият мега-мани-дразнител.

# 528
  • Испания
Станислава

# 529
  • London
Има хубава коса.

# 530
Наистина Ксения много дразни, доста е куха и посредствена...

# 531
+ 1 … интересно ми е дали ще я вземат в следващия сезон . Не очаквам особено представяне от нея , но както знаем , не е нужно да имаш качества , за да стигнеш до или почти до финал .

Станислава , лично на мен по никакъв начин не ми направи впечатление … запомних я нацупена и с удара в главата 🤷♀ Сякаш не е участвала .

# 532
Впрочем Туджаров какво е работел, когато още е работел?

# 533
  • Испания
Група на хората, гледали много сезони на Survivor

Цитат
Верислав Туджаров, 20 г., от София
Професия покерджия. Баща му също е запален по хазарта.
„Покер се играе с 52 карти, а Survivor е 52 дни, така че всичко е ясно... По цял ден съм гледал Survivor”.

# 534
Е това е било тогава. Напоследък с Неделчо като си говореха, викаше че преди ИВ, някакви го канели на много хубава работа в офис, ама нали един вид като Левски офиса бил тесен за неговата волна душа, та не отишъл.

# 535
Smily благодаря за линка, припомних си много участници.

Гледах и Над каста номер 2 с Ваня. Ами ако някой има нерви да го изгледа наистина ще видите Туджаров, как се е хипнотизирал и поглед не откъсва от Ваня. Хареса си я той Иначе Неделчо моя голям Любимец, място не си намери на този стол. Въртя се, говори сякаш е дошъл за малко, нервен. Аз си го харесвам. Предполагам да се разделиш с толкова дълга връзка, даже се беше разплакал, в същото време всеки те знае и търси.... след игрите не му е лесно. Аз обаче си му оставам фенка. Хареса ми много и Ваня, доста добре обясни всичко, което я попитаха, освен това беше много хубава.

# 536
  • London
Той хубаво я е харесал, ама него и от Факултета надали ще го харесат булките. Никой не обича мъже без окупация.Joy

# 537
Той хубаво я е харесал, ама него и от Факултета надали ще го харесат булките. Никой не обича мъже без окупация.Joy
Е, ти пък. Познавам хора, където жената предимно издържа мъжа, някои от тези хора вече са семейства. Хора всякакви има на този свят, приоритети всякакви, но най-важното е химия и разбирателство да има.

Ваня е готина мацка. Аз пък се хипнотизирах, когато видях Мартин с униформа Satisfied

# 538
Впрочем Туджаров какво е работел, когато още е работел?
Не знам точно, но работеше в Европейския търговски център (бизнес сградите на The Mall). Там има доста фирми, предполагам нещо в IT сферата.
Сега ми е интересно как се издържа Grinning

# 539

Общи условия

Активация на акаунт