💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 15 - Между два сезона

• 95 411
  • 946
  •   1
Отговори
# 540
  • Испания

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 10:50 от Smileys 🙈🙉🙊

# 541
# 542
Впрочем Туджаров какво е работел, когато още е работел?
Не знам точно, но работеше в Европейския търговски център (бизнес сградите на The Mall). Там има доста фирми, предполагам нещо в IT сферата.
Сега ми е интересно как се издържа Grinning
Разпитах, в William Hill е работил.

# 543
  • Испания

# 544
  • London

Мани новодомка, мен ме втрещи дизайна чисто цветово. Къде лилЯво, къде червенко.....чудя й се на акъла. Дано поне банята е зелена, че да тушира главоболията й от другите стаи.Joy

# 545
Мани, мани... 😉😂

# 546

Мани новодомка, мен ме втрещи дизайна чисто цветово. Къде лилЯво, къде червенко.....чудя й се на акъла. Дано поне банята е зелена, че да тушира главоболията й от другите стаи.Joy
Дизайнът - манджа с грозде. На нея явно й харесва Grinning

# 547
Прилича на колаж. Какъв е водният знак на снимките с интериора?

# 548
Красима има нов профил в ИГ. Всъщност не е нов, а е стария профил на "Истинският победител". Хубав жест от негова страна, мхм.

# 549
  • London
Ами лош ли е жеста? Не схващам какво намекваш?  Ако не му е платила си е наистина чист жест дето едва ли всеки ще се навие да направи. А и предвид факта, че предаването отдавна свърши нямаше особен шанс да набере голям брой последователи.

# 550
Профилите в ИГ не могат да се продават/даряват/променят собственика си. Забранено е. Можеш да си купиш услуги за увеличаване на последователите, но не и да вземеш последователи, които са последвали нещо различно или някой друг. По същество профила може да бъде докладван на ИГ за тези нарушения.

А жеста на "Истинският победител" е наистина хубав, няма спор по този въпрос изобщо.

# 551
  • София
Е, то и нейният профил си съществува, но някакъв арабин е променил името и през ден се включва лайф и пише, че го продава. Така че инстаграм, ако са стриктни, първо да върнат нейния профил.

Хубав жест от страна на Алекс.

# 552
  • София
Жестът не е по правилата на платформата, но се съмнявам някой да ги чете преди регистрация, убедена съм, че намеренията на Александър са искрени. Той по принцип няма нужда от потупване по рамото и дори от нашите коментари и похвали, за разлика от хора като Юлиян и Тодор, които още не са преживели собственото си представяне. Но аз въпреки това ще кажа "Браво"!

# 553
# 554
Много минорно звучи тоя клип, ще рече човек че нещо лошо се е случило, недай си боже. А иначе го харесах.

Общи условия

Активация на акаунт