‘БРАТЯ’ - в очакване на сезон 4

• 34 943
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • Галифрей
Незнам на колко години е Юлия ( може би на толкова колкото е Лора. Тя е на 23, аз мислех,че е на 30 😄) но ми е противно да се омъжва за мъж,който може да и е дядо. 😵💫
Е чак пък дядо... Христо Шопов е на 58, как може да има внук на 23?

А иначе и Владо, и Алекс изиграха чудесно реакциите на Денис и Сандо при вида на живия им баща.
Дам. Не имам предвид,че така изглеждат  🤭

# 631
Юлия е на 23?!?!?! Майчице, какво правят тия хора бе, по-скоро 32 й давам! Joy
А Ива щеше да е доста по-хубава, ако беше с някой килограм отгоре. Сега ми е една такава изпита, продълговата, кокалеста. Но визията няма толкова значение, колкото, че просто не ми е симпатична.

# 632
Преди малко минах покрай билборд на Братя с Радо и Ива един до друг. След снощния епизод ми се струва по-логично вече 😀

Не мога да повярвам, че Юлия е по-малка от мен 😀 и аз и давам по-скоро 32.

# 633
Май нещо са объркали рекламата , защото в 5 сутринта беше друга .Сега проверих във Фейсбук.

# 634
Охохохо Драго ще ме съсипе от смях. В ГДБОП имам фенове, вика хахахахах. Ох, нагъл, та чак кефи! Joy

# 635
От кога полицейски съпруги почнаха да освобождават мафиоти от ареста?!

# 636
  • Велико Търново
Valeria Orlova, коя реклама?

# 637
  • София
Супер нелепо с тази смехория, Ива да освобождава от ареста, Кестена.
То бива, бива нелепости, ама тук ни взеха за пълни малоумници.

# 638
Valeria Orlova, коя реклама?

Снощи си бях легнала по- рано и се събудих съответно, изгледах епизода и си пуснах рекламата на сайта на Нова. По- късно видях във Фейсбук, че рекламата е някаква друга . Тоест май са допуснали някаква грешка.
П.С Днес сутринта беше качена рекламата за утре, бях права ,Карато и Юлия ще се женят. Тя уж е по- различна от другите му жени , все пак нали е част от мафията, не съм обедена дали ще свърши като тях, досега винаги се е измъквала , ще видим.
За епизода: Ива много неадекватно действа , не съм доволна.
Първата сцена ми хареса най- много и Владо , и Алекс бяха невероятни, имаше някакво моментно подобрение в играта на Сандо.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 23:07 от Valeria Orlova

# 639
  • Галифрей
Черкезов: Топал се е върнал и готви нещо голямо!!

През това време Топал:

# 640
Дианче, кой е на 23 години???

# 641
  • София
Черкезов ще е новия Калин.
Поне разбра за бебето.

# 642
  • Галифрей
Дианче, кой е на 23 години???
Лора Христова, актрисата която играе Юлия.

# 643
  • Другата България
Черкезов ще е новия Калин.
Поне разбра за бебето.
Още снощи го написах точно същото.
То се очакваше.
След малко ще го изгледам епизода.

# 644

Сандо и Гери какво сега, романтичната двойка на сезона ли ще го играят? Ама то ключа е играят, а те не могат и да искат. Особено Герито, която освен да хвърля влажни погледи друго не умее.
Накрая на епизода Денис изби рибата с реакцията си като видя скъпия си татко по ТВ-то и Юлката до него, хахахаха, щях да падна. Много яка сцена. 😄

Предполагам Денис и полицайката ще са романтичната двойка, между Сандо и Гери няма никаква химия, ама никаква, при Филип и Юлия е ясно, че са само интереси, Ива и Радо въобще не си отиват и не мисля, че ще са двойка и последно - дано се се появи онова наркоманчето на Симо, че тези двамата са ми мега скучни.

Общи условия

Активация на акаунт