‘БРАТЯ’ - в очакване на сезон 4

• 34 948
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Много ми хареса днешния епизод. Юлия и Карато май ще се женят или сгодяват утре:

Също, ето нещо интересно от Владо:

# 616
  • Пловдив

Все повече се замислям за бизнеса на Драго - доколко е законен и дали Кольо не е зад това.

И аз това си помислих. Много е странно как някой ще ти даде бизнес, от който да печелиш просто ей така. 100% Филип стои зад това.
Честно казано този сезон ми харесва.

Радо е топ!

# 617
  • Галифрей
Охо ще имаме отново назад в лентата от детските  години на Драго ❤ Много сладко баща и син играят един персонаж 😘
Не мисля,че Бай Кольо стой  зад биснеса с оръжията, защото се изненада,че Драго се е върнал. Може да е нов злодей.
Горките братя,Юлия им стана злата  мащеха…..
Незнам на колко години е Юлия ( може би на толкова колкото е Лора. Тя е на 23, аз мислех,че е на 30 😄) но ми е противно да се омъжва за мъж,който може да и е дядо. 😵💫
Иначе на тази снимка найстина Лора е българската София Лорен 😘

# 618
  • Пловдив
И Драго не го е страх и просто си дойде? Заради бизнеса?
Пълни глупости...и ся Радо с новата съдружничка Close

# 619
  • София
Абсурдно ми е баща им на братята да стои зад бизнеса с оръжия и офертата. Вина съм се съмнявал в тази теза, особено пък след снощния епизод трябва да се удари един хикс на това предположение, защото Карата беше висимо изненадан от връщането на Денис.
Кмет? Сериозно ли? Ще падна...
Сандо и Гери какво сега, романтичната двойка на сезона ли ще го играят? Ама то ключа е играят, а те не могат и да искат. Особено Герито, която освен да хвърля влажни погледи друго не умее.
Накрая на епизода Денис изби рибата с реакцията си като видя скъпия си татко по ТВ-то и Юлката до него, хахахаха, щях да падна. Много яка сцена. 😄
Симпатизирах на Ива този сезон и добре го играеше като опечалена вдовица, но сега да се хвърли в обятията на Радо, само и само за да разбере дали Денис е натиснал спусъка ми идва повече. Тази жена с кого не преспа?

# 620
  • Пловдив
Тва от де дойде за Ива и Радо? Мигала ли съм? Simple Smile

Гериту ми е мега грозна Close

Радо така и не потърси кой го освободи?

# 621
  • София
Наши догадки какво ще се случи...
Ами Ива отиде директно при Радо и му предложи да работят заедно (т.е. отново става съдружник на убиец и наркотрафикант, но иначе е майка Тереза) и според нас, тайната и цел е да разбере дали Топал е дръпнал спусъка или не (защото малко преди това, новата разследваща полицайка и подхвърли идеята, че може и да не е Топал, тогава какво правим?) и също така предполагаме, че рано или късно ще се озове и в леглото му.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 17:39 от Diavolo

# 622
Ааа не!Не го давам аз Радо на тази скуми Ива! Joy
От къде дойде това?Сега ще гледам ,че го проспах.

# 623
  • Другата България
Никакъв шанс няма Ива да си легне с Радо.
Никакъв.

# 624
  • София
Дано, не искам да го виждам.
Аз всъщност харесвам Ива като персонаж. Калин също. И мисля, че истински се обичаха, с всичките там врътки и условности.

# 625
  • Другата България
Да, и аз така мисля.
Това много сме го коментирали в предните теми.

# 626
И аз така мисля.
Не искам да си представям Радо с леля Ива. Тя е бременна, как ще спи с него? Дано не, но ако е постоянно с него, като едното нищо.

# 627
  • Галифрей
Попринцип няма значение дали е бремена или не, тя винаги може да спи с него. Както казах и преди това е най-лошият сценарии. Въобще не ги искам в комбина. Искам Ива да е далеч от Радо.

# 628
  • София
Не мисля, че идеята е да спи с него. Чак пък да я направят такава разгонена кучка - бременна от покойния си съпруг, по който уж тъжи...пък и едва ли е тип на Радо. Но понеже и двамата са намразили Денис, може да се обединят с цел отмъщение. Въпреки, че той спрямо Радо се реабилитира като му остави наркобизнеса.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 16:24 от ЛейдиРоуз

# 629
  • Велико Търново
Незнам на колко години е Юлия ( може би на толкова колкото е Лора. Тя е на 23, аз мислех,че е на 30 😄) но ми е противно да се омъжва за мъж,който може да и е дядо. 😵💫
Е чак пък дядо... Христо Шопов е на 58, как може да има внук на 23?

А иначе и Владо, и Алекс изиграха чудесно реакциите на Денис и Сандо при вида на живия им баща.

Общи условия

Активация на акаунт