‘БРАТЯ’ - в очакване на сезон 4

• 34 949
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
За мен моментите, в които Симо се скиташе навън, родителите му не знаеха къде е и въпреки това си живееха най-нормално бяха абсолютно нереални. Това е момче на 17 без средства и без никакъв житейски опит. Както се видя, хлътна в безброй капани и за малко да влезе в затвора за много години напред. Е как при това положение готвиш, гледаш телевизия, ходиш на работа и правиш кекс с мъжа ти, главата ми не го побира. И това продължи месеци наред.

# 61
Родители на годината.

# 62
  • Галифрей
А тя чака още едно ужас 😞
Поне Искра може да играе добра майка в Скъпи наследници. А в Дъвка за балончета ( много мой любим филм) не можа да задържи готиният си мъж 😂

# 63
Дианче, то в крайна сметка не се събраха Иван Юруков и Теди Духовникова, всичко си остана в сферата на фантазията. Така че си останаха заедно с Искра Донова. Simple Smile

# 64
Мартин Гяуров няколко пъти го засичам по сторита, които пускат актьорите по време на снимки. Освен като актьор, да не би да се изявява и зад камера? Първоначално предположих, че ще има роля в сериала, но така и не се появи.
Много са ми симпатични с Йоанна като семейство иначе.

# 65
  • Галифрей
Може да, ама й стана кофти накрая като прочете ръкописа.
Както й да е. Според мен май Искра найстина е бремена и те са сложили в сценарият, няма как много да скрият. Много актриси така прекарват бремеността си.

# 66
  • София
Според мен бременността на Ива (Зайка) си е за драматизъм на филма, идеята за възмездието как един баща на семейство, погубил едно неродено дете с екстремните си изцепки, не успява да научи новината за очакването на своето собствено. И доразвиване на ония отношения с най-добрия му приятел, който пак ще прибере любимата си, вече вдовица и този път ще има право да "изведе" връзката на светло и същевременно да се погрижи за детето на приятеля си. Хем благородно, хем възтържествува любовта му (защото той наистина е влюбен в Ива). А "неудобният" герой отива в забвението и понася изкуплението на кармата и бере плодовете на собственото си поведение и вманиачаване. Спират те от работа, забраняват ти да преследваш някого, защото е станало "твърде лично", с жена ти сте сдобрени и сте пред втори меден месец и 20-годишнина във Венеция, ти пак се пускаш по плоскостта на отмъщението, защото не може да бъде другояче. Смъртта някой път е избор на подсъзнателно ниво.

# 67
+1. И пак да кажа - за подсилване на всичко последната картина, която видяха очите му преди да загине, беше измъкващият се Топал... По-голямо наказание и гаден край, здраве му кажи.

# 68
  • София
Искра може наистина да е бременна, има статии от месец август, които споменават, че с годеникът си работят за бебе.

Според вас, каква трябва да бъде реакцията на Лора за смъртта на Калин, за да задоволи напълно драгия зрител?

# 69
Искра може наистина да е бременна, има статии от месец август, които споменават, че с годеникът си работят за бебе.

Според вас, каква трябва да бъде реакцията на Лора за смъртта на Калин, за да задоволи напълно драгия зрител?
И аз съм чела статии за Искра, пожелавам и го, ако наистина искат бебе. Винаги могат да я дават в близък план, в гръб и т.н., за да скрият евентуална бременност, без да разводняват сценария. Laughing

За Калин си мисля, че Драго ще се оправдае как е нямал избор, как Сандо е бил ранен, как Калин е стрелял първи, как не е искал да го убие и Лора ще се прави на сърдита, но в крайна сметка ще разбере Драго и няма да има кой знае каква драма, знаем си я, че е мекушава. После ще се свърже с Ива да си изкаже съболезнованията и Ива ще я отреже. Нещо такова ми се върти.

Редактирам, защото прочетох въпроса пак. За да задоволи зрителя - не знам. Все пак направи аборт, заради Калин, простено ще и е, ако не тъжи твърде дълго. Ама не върви да си продължи живота все едно нищо не е станало.

# 70
Тая история с приятелството между Ива, Лора и Мая приключи окончателно според мен. Твърде много неща ги разделят вече.

# 71
И според мен.
Както вече знаете, имах желание да видим Майчето замесена с лошите момчета и по-специално Радо. Joy Но след това развитие на събитията ми се вижда абсурдно. Даже и Силвето не я виждам с Радо, като разбере какво е станало.
Единственото, което знам е, че не искам да гледам терзаещо се Лорче 30 епизода. Дано Драго ѝ обясни всичко без да отлага и тя да го разбере и приеме някак си. Още по-добре ще е, ако има скок във времето, както някой тук беше предложил.

# 72
  • Галифрей
А не искам да ми спестят сърцераздирателните дързания на Лора,айде стига вече. На нея за какво трябва й пука? Тя си знае,че Калин си беше з@дник. Няма какво какво да тъжи и това,че няма да е “приятелка” с Ива. Как не се досети,че зайка е хитра лисица? Нищо добро не излизе от тяхното приятество, тя Лора си е добричка и Ива се възползва от това. Гадно е знам,го от личен опит.
Като иска приятели има Никсън,може и Радо.
Ще е готино развитие, защото той никога не я харесвал особено. Тя му помогне да излезе от затворът и стават приятели.
Аве чакам да се появи по-малката й сестра. Хем няма да се тръшка,че си няма женско другарче.
Радо и сестрата се влюбват и хоп семейство си стават, Драго и Радо.
 😂❤

# 73
Като знам многострадалното лице на Лорка, ми беше много странно да изгледам едно интервю с нея, в което тя беше съвсем различна - една будна, жива, енергична... Grinning Та явно и тя добре си играе ролята.
Ще й стане гадно за Калин, после ще спре да се терзае в някакъв момент, любовта им с Драго ще я спаси. Simple Smile А с приятелството с Ива е свършено, поне още един сезон.
Между другото, сега разбрах, че Владо Михайлов не е завършил НАТФИЗ. Падам, хора. Joy Ми че той сложи в малкия си джоб сума ти професионални актьори - величия (да не изброявам). Общо взето на неговото ниво са Мартин Димитров, Радослав (Никсъна), но не се сещам за никой по-добър. Уникален, браво! Всъщност и Невена Коканова нямаше актьорско образование, а беше гигант...

# 74
Аз пък си мисля, че Драго и Лора са изчерпани сюжетно вече и нали се стремяха да се махнат и да отидат да живеят някъде далеч. По-скоро малкия му брат Сандо ще го замести и интригата около бременността на Ива и животът й с Черкезов ще показват. Няма логика Лора да е свободна и да останат двамата тук, те не го искаха. Още повече че не виждам как Топал ще върти наркогрупа и Лора ще пърха наоколо като щастлива младоженка.

Общи условия

Активация на акаунт