‘БРАТЯ’ - в очакване на сезон 4

• 34 936
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • Другата България
Като знам многострадалното лице на Лорка, ми беше много странно да изгледам едно интервю с нея, в което тя беше съвсем различна - една будна, жива, енергична... Grinning Та явно и тя добре си играе ролята.
Ще й стане гадно за Калин, после ще спре да се терзае в някакъв момент, любовта им с Драго ще я спаси. Simple Smile А с приятелството с Ива е свършено, поне още един сезон.
Между другото, сега разбрах, че Владо Михайлов не е завършил НАТФИЗ. Падам, хора. Joy Ми че той сложи в малкия си джоб сума ти професионални актьори - величия (да не изброявам). Общо взето на неговото ниво са Мартин Димитров, Радослав (Никсъна), но не се сещам за никой по-добър. Уникален, браво! Всъщност и Невена Коканова нямаше актьорско образование, а беше гигант...
Ееее, това много пъти го говорихме, още когато вървеше сезон 1. Май те нямаше тогава.
Че човек без завършено актьорско майсторство постави в малкия си джоб всеки един от останалите.

# 76
Аз съм много За Драго и Лора да си бият камшика далеч. Само Владо ще ми липсва, но си искам хепи енд за тяхната история, стига болки и страдания. Може да се чуват със Сандо и примерно да му разказват за племенниците му, но да не се явяват. Grinning
P.S. Нямаше ме, да, появих се едва в средата на последния сезон. Simple Smile

# 77
Владо Михайлов има много силно излъчване, красив мъж е и определено и находка за тази продукция. Пред него и Калин Врачански бледнееше. Че и "знаменитият" Христо Шопов. Аз него специално ама никога не съм го харесвала, просто не достига до мен играта му и смятам освен това, че винаги играе по един и същи начин.

# 78
  • София
Драго ще остане, за да измъкне Радо от затвора и така ще мине още един сезон.

А ако може на Сандо по- малко ефирно време.

# 79
  • София
Аз пък харесвам Сандо. Актьорът де. Нямам против да го гледам. Не е виновен, че ролята е кофти.

# 80
Може Силвето да ходи на свиждания при Радо в затвора😀
Всъщност би станало доста свежо, ако наистина завъртят някоя любовна история около него. А да оставят Лора и Драго да са си нормална двойка.
Драго ще трябва да се оправя освен с Радо, и с живия Кара. Никъде няма да ходи 😀
Алекс Иванов, актьорът, който играе Сандо, имаше някои доста слаби сцени, но е симпатичен и ако се постарае, ще му се получат нещата.

# 81
Ако Драго излезе от сериала, за мен сериала свършва. Та това е главния и най-знаков герой.
Сандо, Мандо... какво да му гледам на него.

Йоана Темелкова е много готина, следвам я в ИГ. Нищо общо с Лора.

# 82
Денис и Сандо ще водят война с татко им и Юлия в новия сезон.

# 83
Денис и Сандо ще водят война с татко им и Юлия в новия сезон.

И изведнъж Борис ще се появи и ще оправи всичко. Нали не откриха труп след пожара…

# 84
  • Галифрей
Аз пък си мисля, че Драго и Лора са изчерпани сюжетно вече и нали се стремяха да се махнат и да отидат да живеят някъде далеч. По-скоро малкия му брат Сандо ще го замести и интригата около бременността на Ива и животът й с Черкезов ще показват. Няма логика Лора да е свободна и да останат двамата тук, те не го искаха. Още повече че не виждам как Топал ще върти наркогрупа и Лора ще пърха наоколо като щастлива младоженка.
И на мен ми иска да отидат в чужбина и да са щастливи. Ако както ти казваш Сандо да замести, за мен сериала свършва. Не мога да го понасям. Аз този сериал го гледам,само заради Владо. Няма да стане така защото, Драго е главният герой и трябва измъкне Радо и да набие шамарите на Карата и Юлия.

# 85
Ако Драго излезе от сериала, за мен сериала свършва. Та това е главния и най-знаков герой.
Сандо, Мандо... какво да му гледам на него.

Йоана Темелкова е много готина, следвам я в ИГ. Нищо общо с Лора.

+ 1 и за двете!

Владо три сезона изнесе на гърба си, абсурд да се лишат от двата най-централни образа на Лора и Драго.

А Сашко…. Ни персонаж, ни актьор, ни игра…. И една десета няма от присъствието на Владо Михайлов, даже много екранно време му бяха отделили в този сезон.

# 86
  • Другата България
Основната сюжетна линия все пак се крепи на Драго.
Никакъв шанс няма да е извън сериала.

# 87
  • София
Всеки сериал си има по едно дърво, в Под Прикритие- Мартин, в Братя- Сандо.

# 88
Мисля, че Лора няма да я има в 4. сезон. Актрисата се сбогува с героинята си.

# 89
  • София
Къде се е сбогувала?

Общи условия

Активация на акаунт