‘БРАТЯ’ - в очакване на сезон 4

• 34 941
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Аз специално го прочетох в Гугъл новините.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 91
Взе си сбогом само за този сезон вероятно. Wink А и много често самите актьори нямат информация дали ще има продължение или всичко приключва веднъж завинаги.

# 92
С кадрите които завърши сезона за всички е било пределно ясно, че продължение ще има. Не е ясен само сценария на продължението и съдбата на героите в него. Щом нищо фатално не се случи на Лора до края, най-вероятно е тя да продължи с участието си.

# 93
  • Галифрей
За сезона е и много актьорите го правят, все пак те са свършали снимките и както каза Алиса актьорите  нямат информация дали ще има нов сезон. Това зависи от телевизия и продуценти, а те отначало не им казват минава малко време и тогава им казват и им пращат сценарият.
Чакам Краси да ми обади да пишем 😃😳

# 94
  • София
Всъщност имало ли е официална информация, че ще има още един сезон или ние си го мислим само? Обърках се вече Thinking

# 95
Днес четох изявление от продуцента, "Дай Боже да има. Каквото трябва ще направим за да има. Още е рано да се говори" това казва и не се знае кога, дали няма да е есента или пролетта.

# 96
Според мен не е малка вероятността да има нов сезон, доста фенове има сериалът.
А на мен лично Владо не ми е типичният красавец, профилът му например е далеч от перфектен Simple Smile, обаче има такъв чар и харизма тоя човек, така ти приковава вниманието и не ти писва да го гледаш как играе... Всяка мимика, всеки жест, поглед, всичко си е точно на мястото, играе като змей! Grinning Да основе една школа по актьорско майсторство и да им покаже как се прави на много от родните звезди! Wink Самоук талант! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 23:50 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 97
  • София
Чудесен е, спор няма.Heart И с годините явно увереността му в него самия, го прави още по-чаровен. Оказа се, че преди съм го виждала в клипове на групата, в която е пял и не съм го забелязвала. Сега има много хубаво излъчване.

# 98
  • Галифрей
И аз така преди съм го виждала в музикални видеа, участваше в Евровизия и пееше в Рапунцел и разбойникът. Когато го видях  в Братя, ме човъркваше къде ли съм го виждала 😄 Когато видях за първи път Драго си казах “ Този пич е психо да гледа видео как млада жена се събужда (Лора)” 😂 Аз отначало си мислех,че сериала е тъпня и след време гледам 40 епизода на сезон 1 и му хвърлих едно око и се влюбих в Драмирчо 😘
Ех тоя Владо, кърти мивки ❤ за мен си е хубавец.  Повечето ми любими акьори са едни чичковци 😂 ( освен двама французи 😏😳😄)ама готини и прекрасни хора. Възхищавам им се на таланта ❤

Малко зад кадър 😃❤

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 00:36 от Диана Бишоп

# 99
И Черкеза е сладур. Има много хубава усмивка.

# 100
  • Пловдив
Нали писахме вече няколко пъти, че снимат...няма съмнения.Ся кога ще ги гледаме е друг въпрос.

# 101
Ох,Радко каква чупка е направил.Joy
На тази дето са тримата-Драго,Калин и Черкезов,всички ми харесват.И Калин е симпатичен човек.

# 102
  • София
Калин си изглежда душичка.
Радо е жесток.

Сандо са го взели само заради външността, друго обяснение нямам.
На мен изобщо не ми е тип, но сигурно има тийнове, които припадат по него.
Както и Гери, трябвало им е секси хостеса.

Хайде нейната роля е малка, но ми е странно, при толкова страхотен подбор на актьори в почти всички роли, нямаше ли някой секси актьор и , който да няма само външност, а и качества различни от рецититарските.

Трябваше да се постараят повече и то за главна роля.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 11:29 от Иля

# 103
  • Галифрей
Според мен Алекс много добре се справя да играе такива кофти мъже,щом ми иде да го фрасна с тиган по главата, значи си е свършил работа добре. В съседният сериал в с1 беше си симпатичен защитник на костенурки,после стана много гадно 💩  Явно са решили такива роли да му дават.
На мен Сандо по визия си ми прилича на магарето от Шрек 😂

# 104
Калин ми харесва, но Сандо никак.

Общи условия

Активация на акаунт