‘БРАТЯ’ - в очакване на сезон 4

• 35 169
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Гери артистка ли е? Много, много слаба игра. Ако са я взели за красота, и за това не става. Значи е връзкарка.

# 106
  • София
Скоро ще завърши НАТФИЗ.

# 107
И е гадже на Папи Ханс.

# 108
  • Галифрей
Дам, тя е от тези “ актриси”  които показват дупе и крака,  грам талант нямат. На мен ми беше противно  в сцената с джукузито за малко не си завря з*дн*кът в лицето на Радо 🤢

# 109
  • София

Симо в реалния живот не обича никакви технологии и дори няма компютър.

# 110
Благодаря за интервюто. Симката си е Симката. Grinning Симпатично леко смотан сладур. Satisfied Не ми блести с кой знае какъв актьорски талант, честно казано, но е малък и може да се ошлайфа с времето.
А Искра Донова ме изненада. Като каза, че искала по друг начин да се развият нещата, реших, че ще каже, че би останала с Черкезов, а тя - малко им било времето с Калин... И спането на пода й е било малко явно. Close

# 111
За пръв път виждам Мартин Петков извън роля и честно казано си го представях по друг начин. Сладур е все пак.
На Иска може да и е била по-приятна работата със Стойо, отколкото с Дани Ангелов, затова да има такова отношение. От нейна гледна точка стоят по-различно нещата.

# 112
Да, техните взаимоотношения не са ни ясни.
Отварям скоба: някога имаше един латино сериал, в който актьорите в главна роля не се понасяли, но пък така убедително играеха, че се обичат, флуидите потичаха на талази през екрана, което само говори за висок професионализъм. Simple Smile
Иначе ми направи друго впечатление. Искра каза, че някои актьори си правят героите по-добри, отколкото всъщност са, което не било ок. Дали не говореше за Драго, Радо и компания, на които повечето от нас симпатизират? Wink Имам чувството, че всички се дразнят на симпатиите на публиката и че мафията обира всички овации. Joy

# 113
Ми не знам, на мен Драго ми опротивя от момента, в който заплашваше детенцето на лекаря за ДНК теста. Дадох си сметка, че за него това е обикновен начин на работа и срество да си постига целите. Представям си го как с малко бебе вика лекар за нещо или как търси на детето си място в детската градина "Внимавайте, знам къде живеете, детето ви е страшен сладур". Гадно отвсякъде. Иначе е много секси и фотогеничен, играе прекрасно, по нещо ми напомня на Енгин Акюрек, въпреки че вторият играе съвсем различни персонажи, даже веднъж беше полицай. Но има същият пронизващ огнен поглед и без да е красавец всъщност е много харизматичен.

# 114
Да, техните взаимоотношения не са ни ясни.
Отварям скоба: някога имаше един латино сериал, в който актьорите в главна роля не се понасяли, но пък така убедително играеха, че се обичат, флуидите потичаха на талази през екрана, което само говори за висок професионализъм. Simple Smile
Иначе ми направи друго впечатление. Искра каза, че някои актьори си правят героите по-добри, отколкото всъщност са, което не било ок. Дали не говореше за Драго, Радо и компания, на които повечето от нас симпатизират? Wink Имам чувството, че всички се дразнят на симпатиите на публиката и че мафията обира всички овации. Joy

И аз си помислих за мафиотите като каза това Искра. Ама как да не са симпатични, ако не бяха, и сериалът намаше да има успех. За Драго сте казали достатъчно, за Радо общото мнението е, че първите два сезона е по-скоро анти, ама в трети сезон като пи от отварата на Мая, как да не го обикне човек 😀 и отново казвам, че е най-адекватен, Никсъна  е страшен сладур, хем исках да стане нещо между него и Лора, хем знаех, че стане ли, пътник е. С удоволствие бих им дала повече ефирно време, отколкото на сюжетни линии ала Поли, Жана, Снежа(преди) и тн.
Искра е готина, харесвам я, ама Ива не е читава, може би актрисата се дразни, че не симпатизират на героинята и. Но това, че ни дразни, означава, че си е свършила работата! 😀

# 115
Напълно съгласна с еуфория. Simple Smile Малко като ревност ми прозвуча и на мен, ама сорка. Няма как да харесам Ива и Калин. А образите на мафиотите нарочно са такива готини. Ако бяха само черни и не бяха романтизирани, нямаше да върви сериалът и щеше да е егати скуката. В много филми се кефим на обирджиите на банки и не искаме полицията да ги хване, тук е същото. Wink Пък Искра нека се ядосва, че изградените образи на "лошите" не са правдоподобни. Simple Smile

# 116
Как Лора и Никсъна, те въобще не си подхождат
Мама Зайка Grinning:
Скрит текст:

# 117
Ее, Никсъна беше много грижовен и мил с Лора.
Мама Зайка с този филтър е "ела, вълчо, ме изяж" 😀

# 118
  • Галифрей
инфлуенсърка 😂

# 119
Момичета, намерих едно супер забавно видео в тубата със смешни моменти на Лора и Драго от 1 и 2 сезон. Така събрани изглеждат много и съм се смяла с глас на някои места. Гледах го много пъти и все се хиля като ряпа. Grinning Страшни сладури и ах, тоя Драго/Денис/Владо, бе! Heart Eyes Ако проявявате интерес, ще го пусна тук, да споделим смеха. Simple Smile Ама вече ми се скараха лекичко, че поствам неща от фб, та без предварително разрешение не смея. Joy

Общи условия

Активация на акаунт