‘БРАТЯ’ - в очакване на сезон 4

• 35 170
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Момичета, намерих едно супер забавно видео в тубата със смешни моменти на Лора и Драго от 1 и 2 сезон. Така събрани изглеждат много и съм се смяла с глас на някои места. Гледах го много пъти и все се хиля като ряпа. Grinning Страшни сладури и ах, тоя Драго/Денис/Владо, бе! Heart Eyes Ако проявявате интерес, ще го пусна тук, да споделим смеха. Simple Smile Ама вече ми се скараха лекичко, че поствам неща от фб, та без предварително разрешение не смея. Joy
Споделете, моля Simple Smile

# 121
С най-голямо удоволствие Heart
https://youtu.be/mSoSmzojlSE
И чакам да споделите кой ви е най-комичният момент. Joy Аз си имам фаворит.

# 122
  • Галифрей
Знам го това аз го бях споделила някъде в начото в есента 😂
“Изгледах 10 епизода от тази поредица за мозъка. “
“Оказа се,че баща ми не ми е никакъв баща, брат ми не ми е съвсем брат и само майка ми ми е майка” 😂🤣
“ Ще ми отиват на дамската чанта и вратовръзката”
“ Няма да им клякаш,мънкаш като те издразнят на 😤 и си тръгваш”
“Да я запознаем с Радо? Защо,какво е направил?”
“Получих твой голи снимки с някакъв мъж” 😂🤣

# 123
Велико е!
Това с клякането и мънкането ми е любимо! Joy Иначе от този сезон бих добавила и репликата от първата им брачна нощ: "В затвора само сeкс не съм правил, не мисля сега да почвам." Joy

# 124
"Оказа се, че баща ми не ми е никъв баща, брат ми не ми е съвсем брат и само майка ми ми е майка." е култово и разбира се "Що не я запознаем с Радо?" - "Що, к'во е направил?" Smile
В затвора само сeкс не съм правил, не мисля сега да почвам." Joy
И тази реплика никога няма да я забравя. Joy

Бекстейдж от една любима сцена, на която също много се смях:

# 125
Също и - "Нали не съм като нея?" - "Не, не си... Много по-пропаднала си!" Joy Това за Юлия ли се отнася, забравила съм тази сцена.
И за увяхналата маруля ми е любим момент и изобщо всичко ми е смешно. Grinning

# 126
  • Галифрей
Хаха и на мен 😂  Братя трябва да го сложат категория комедия. Според мен тази сцена беше гаф и екипа го е оставил,айде нека се хилят.
Знам,че сезон 2 беше кофти ама някакъв хумор се отключваше у Драго когато е с Лора. 😂
Мен ми е смешно как се гушкат и тя казва “ Ти там с кого беше.” “С Бодигарда ми” 🤣

# 127
Ами те много пъти са казвали, че по време на заснемането е голям купон, много се забавляват и смеят и може би и затова крайният продукт е толкова добър. Като отиваш с кеф на работа и е удоволствие, това винаги си личи. Simple Smile

# 128
Вярно, че Юлия искаха да я запознават с Радо Joy

На мен обаче ми е любим несмешният момент, когато Драго разбра, че е бременна: “Мое ли е? Мое е!”

# 129
Кумовете Heart

И Вели в действие Joy/талантливият Тодор Танчев/
Скрит текст:

# 130
Вели и Мая са топ, овършаха де що има бЕло 😂😂😂

# 131
От една друга тема, благодарение на съфорумка  разбрах, че Мартин бил женен. 🙄И даже.. жена му не ми харесва. Joy

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 16:56 от Amber*

# 132
Хаха, аз знам от ФБ. Там имаше коментари "Ех, колко щеше да си отива с мен". Joy

Рожденик е, нека да е здрав и да ни радва с още много роли. Heart

# 133
И две деца има 😉

# 134
Жив и здрав! Много добър актьор! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт