‘БРАТЯ’ - в очакване на сезон 4

• 35 172
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • Галифрей
Рождник е днес нашият Марто 🎂 да е жив и здрав, само хубави неща са му случват. Има хубово семейство ❤😘Надявам се в сезон 4 да видиме повече от Радо ❤

# 136
На мен ми харесва жена му. Хубава двойка са

# 137
А, на тази снимка с дечицата бива жената, може би лош кадър. Само да си го обича, това е важното. Честит да е, симпатягата!

# 138
Здравейте , не съм писала от много време. Хареса ми финалът на сезона , определено ще има нов според мен. Надявам се Лора Хр. да участва повече , много ми допадна като актриса, с удоволствие бих я гледала и в други сериали. Владо е все така блестящ и се надявам и него да видим в други  проекти.
Също къде мога да гледам първи сезон , че не съм гледала началото и се заинтигувах да го погледна, а не го намирам в интернет?

# 139
# 140
# 141
  • Другата България
За всички фенове на Влади Михайлов. Heart
https://webcafe.bg/firstpage/vlado-mihaylov-sled-skoka-v-dalbokoto.html
Интервюто е дългичко, почти час, на който му се слуша...

# 142
  • Галифрей
Сякаш съм там вече си има видео клип. Enjoy ❤❤❤❤😍

https://m.youtube.com/watch?v=ItMFxtmFr8M&fbclid=IwAR … uUMrchXIfh_qZIY1Q

# 143
Еее, браво! Heart Време беше!
Ох, толкова му отива с къса коса, много по-хубав е според мен. Така ми се иска да му кръцна дългата косица хахахах. Шегувам се,  прекрасен Владо! Hug

# 144
[quote author=Valeria Orlova link=topic=1391782.msg44000273#msg44000273
Хареса ми финалът на сезона , определено ще има нов според мен. Надявам се Лора Хр. да участва повече , много ми допадна като актриса, с удоволствие бих я гледала и в други сериали.
[/quote]

И аз това се чудя! Защо не развиват толкова интересен образ, като този на Юлия? Добра актьорска игра и атрактивна външност. И има много какво са се случва между нея и Топал. Надявам се да го видим през следващия сезон.

# 145
Човекът се ожени. Мачът е свирен. Grinning Каква Юлия, какви 5 лева? Най-много да отиде при нея за един бърз секс след някой скандал с Лора Laughing, но последната винаги ще си е любовта на живота му. Wink

# 146
  • Галифрей
Не мисля,че дойде при нея за един бърз кекс, сега  най- сетне мечта му се сбъдна да бъде събруг на Лора. Той мрази Юлка ще я убие с голи реце.

# 147
Аз нищо интересно не виждам в образа на Юлия. Досадна ми беше.
За съжаление, ако има друг сезон, със сигурност ще участва.

# 148
  • София
Чак пък и добра актриса да е била... за визията да, доста по-фатална жена от Лора.

# 149
Абсолютно.Симпатична жена,но много слаба актриса и безмислен персонаж.

Общи условия

Активация на акаунт