‘БРАТЯ’ - в очакване на сезон 4

• 35 175
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Не я искам въобще да участва.

# 151
  • София
Ако има 4.сезон ще я завъртят покрай Шопов. Накрая може би и двамата ще дадат фира.

# 152
  • Галифрей
Аз съм разочорована, защото исках да я намерят и да я запалят, да се приключи  с нея. Изобщо не я искам, ама не ще я търпим в следващият сезон 😒  Новата step mom  на Драго 🤢
Между другото Лора си е талантлива, като я гледах в Порталът ❤ Тя беше от малкото актриси,който найстина си пееха. Въпреки,че имаше  малка роля там много добре се справяше в персонажа си.
А сценаристите можеха да направят Юлия найстина готин злодей, ама толкова могат. Зависи от режисьори и тн.

# 153
Не ме кефи Юлия, противна ми е, зла, хич не искам да я гледам повече, но ще ми се наложи. И да, можеха да направят персонажа й не толкова психопатски, да има за какво да се хванем леко да й симпатизираме, но не, изцяло лош герой. Simple Smile Най-добре разгърнатият образ категорично е на Драго/Денис - всичките му слабости, дяволи и ангели видяхме в него и естествено голяма заслуга има самият актьор. И не съм съгласна с Искра Донова, че не било добре актьорът да си "придърпва" ролята и да прави образа по-добър. Ами, на обратното мнение съм - хубаво е да има нюанси, много цветове, героите да са многолики, за да е интересно, а не да гледаме само херувимчета и само дяволи, такива хора почти няма в реалния живот. Simple Smile

# 154
Ами който няма таланта и сетивата за да обогати един образ, да го направи многопластов, пълнокръвен.. да вложи максимума от себе си. Ще си зубка репликите, ще  си слушка режисьора и ще изпълнява, но и няма да има претенциите за голям актьор. Не визирам Искра, тя ми е по скоро безразлична, по принцип говоря.

# 155
  • Галифрей
Аве мания Искра,явно тя си е малко като персонажа си завижда,че други акьори са по-добри от нея. Айде играела е два пъти добри жени и хайде “великата актриса”  😒
За да изиграеш един образ трябва да си малко луд за да влезеш в кожата на друг човек. Трябва страст не може без желание,работа и талант, ама повечето акьори в световен мащаб, завършили актьорско и бла бла и само се перчат. Взимат ги по красота и само рецитират.

# 156
  • Велико Търново

# 157
Това ли е жената на Владо?

# 158
  • София
Да, Миша.

Скрит текст:

# 159
Миша ли се казва? Grinning Съкратено ли е от нещо?

# 160
  • София
Миша и е цялото име, много е готино.

# 161
Аз мисля, че е Михаела. Не ми е симпатична хич 😆

# 162
Аз мисля, че е Михаела. Не ми е симпатична хич 😆
И аз така предположих. Миша е американско име, първо реших, че това е американската му жена, но с нея отдавна са приключили и очевидно тази е българка. Simple Smile И на мен не ми е, ама ще си трая. Grinning

# 163
  • София
Михаела Ненова

Жалко, на мен само името Миша ми харесваше, като външност си го представям с някоя много по- готина.

# 164
Аз се сещам единствено за актрисата Миша Бартън. За име на българка ми е ужасно, като миша дупка примерно.

Общи условия

Активация на акаунт