‘БРАТЯ’ - в очакване на сезон 4

• 35 178
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз обичам различните имена и Миша много ми харесва, звучи ми много сладко.

Последна редакция: ср, 22 дек 2021, 20:00 от Иля

# 166
Пише, че е цигуларката Михаела Ненова жена му и имат 1 дете/ и още две от американката/
Официално не са казали, че ще има 4 сезон?

# 167
  • Другата България
Коя е американката?
Аз чак сега разбирам, че има две жени....отивам да се срамувам.

# 168
Коя е американката?
Аз чак сега разбирам, че има две жени....отивам да се срамувам.
Хахах Simple Smile И аз не съм я виждала, но първите му две деца са от нея. Аз съм по-изненадана, че синът му от нея, полуамериканец, се казва Живко - архаично типично българско име, кръстен е на бащата на Владо. Момичето е Мая - на майката на Владо, поне е интернационално и се среща и в Щатите. Много либерална и благородна таз американка, уважили са само неговата рода. Grinning Третото му дете от Михаела се казва Велизар. Владо сподели, че като се прибрал от Маскираният певец, синът му го изритал от бяс, че скрил от него участието си в предаването. Joy

# 169
  • Другата България
А къде са децата в момента?

# 170
Тука живеят с майка си, американката. Тя въпреки развода е дошла да живее в България, въобще ги върти на малкия си пръст тия жени Владо. Joy

# 171
Имам спомен, че четох в интервю, че американката е в БГ и той нямал график за срещи с децата, когато пожелаел ги виждал.
Ама вярно е с опасен чар тоя човек! Grinning

# 172
Човекът се ожени. Мачът е свирен. Grinning Каква Юлия, какви 5 лева? Най-много да отиде при нея за един бърз секс след някой скандал с Лора Laughing, но последната винаги ще си е любовта на живота му. Wink

Изобщо нямам предвид да са отново двойка, напротив - искам да се избият 🤣 Това ще е по - интересно.

# 173
Човекът се ожени. Мачът е свирен. Grinning Каква Юлия, какви 5 лева? Най-много да отиде при нея за един бърз секс след някой скандал с Лора Laughing, но последната винаги ще си е любовта на живота му. Wink

Изобщо нямам предвид да са отново двойка, напротив - искам да се избият 🤣 Това ще е по - интересно.
Ооо, така да, ще е супер яко да се види как Денис лично я убива. Wink

# 174
  • Галифрей
Важното да са живи и здрави ❤ Малкият му син участваше в сезон 1 играеше малкият Драго.

# 175
  • Галифрей
Весела Коледа на всички!!! 😘❤🎄🎁❤🎅🏻 Знам,че тая година беше кофти, но празнуваме новото начало и тн. Ето Владо и семейство ( котката 😂)

# 176
Здравейте, приятели! Моля ви кажете ми къде мога да намеря Сезон 1 на филма Братя, искам да го гледам от начало, но в play nova са го махнали вече . Много ще съм ви благодарна!

# 177
Снимките на сезон 4 започват от 10 януари.

# 178
Някой има ли информация какво ще се случи в новия сезон?

# 179
  • Галифрей
Няма все още, ще има като пуснат промото.

Общи условия

Активация на акаунт