🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 798
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 1 035
Работата на Любо и Коце е малко „Аз се правя, че работя. Те се правят, че ми вярват”. Въобще не смятам, че Коце ги е подлъгал и изманипулирал да го пазят. Любо си го пазеше с ясното съзнание да си го добута до последно и да го отстрани.  Нищо, че говореше разни небивалици. А на Коце му беше удобно да се прави на луд и се остави да го „защитават”. Само, че се чудя дали наистина е очаквал, че ще успее да се добере до финала.

И като казах днес по-рано за Любо и фитнес канала, и рекламата...

# 1 036
Ще се радвам да спечели Ваня - парите ще са малка компенсация за преживяното, а да гледаме как е натрила носа на Киро и Ивайло - безценно. За Коцето ми става жал заради отношението към него, на Киро с удоволствие бих му разбила главата в стената - типичен тъмен балкански субект. Другите са ми общо взето безлични.

# 1 037
  • София
Пламен е удоволствие да се наблюдава на Арената, за втори път го пиша. Жалко, че не видяхме повече негови дуели. Същата работа като с ИВ този сезон, пропилян потенциал.
Стана ми много неприятно как Живка, Пламен и Стефан коментираха Коцето в негово присъствие все едно го няма. Изключително грозна постъпка!
От интервюираните от Коцето, най-много ми харесаха думите на Мартина. След това на Киро и Стефан. Трябваше обаче някой да попита и самото Коце какво мисли.
А като цяло най-хубавото от снощния епизод беше влизането във Фермата на Жоро и реакцията на Кари като го видя.

# 1 038
  • Другата България
Аз довечера няма да гледам.
Не само защото знам кой ще победи, но просто няма никаква драма в този дуел, такава скука бяха тези битки, снощните, да не говорим за явните подигравки към Коцьо от май всички, стоящи отстрани. Ще рече човек, че Давид и Голиат се бият на терена.....

# 1 039
Спойлер за довечера. Коце успява да обърне резултата. В последната битка обаче, която е нареждане на пъзел, при скачане в "басеина" си удря главата в дъното и се налага да влезе спасител. Но докато спасителия си съблече балтона Ваня вече е скочила и изнася Коце до брега. Киро за краткото време успява да им издялка два кръста. За съжаление обаче Коце има ужасяваща амнезия и като Жоро напуска по най-нелепия начин. Стефан и Пламен утре ще започнат отначало.

# 1 040
Трябваше Коцето отдавна да го изкарат, но за неговото присъствие в последните седмици обвинявам само Любо, той предупреждаваше всички да го пазят. Тогава пък един път не вкараха телевизор, въпреки че съвсем явно си казваше на хората да го пазят.
Не видях Живка снощи дали я питаха за парите? Останала съм с впечатлението, че тя е основно заради тях в предаването.
Крайно време е вече да ъпдейтнат наградата, все пак тази сума се дава от преди 8-10г.
А Киро ми е толкова противен, толкова лош, толкова агресивен. Цялата тази агресия, която изляха с Ивайло срещу Ваня говори много за вътрешността му и възпитанието му. Сигурна съм и че като колега и съпруг също няма да е “китка” дето се вика. Такъв тип предавания искам да ме разтоварват, а не да ме напрягат, толкова много агресия и то в най-гледаното време не е ОК, в крайна сметка и деца гледат, те могат ли да преценят дали това отношение е правилно?

# 1 041
  • Варна
Не видях Живка снощи дали я питаха за парите? Останала съм с впечатлението, че тя е основно заради тях в предаването.
Питаха я. Тя каза, че е дошла за победата.

# 1 042
В едно от интервютата си след излизането Любо каза, че Киро постоянно го е критикувал. Бил перфекционист и все му намирал забележки в свършената работа. Така се били карали, че е имало случаи по ден-два да не си говорят. Не мога да си представя такова мрънкало да ми е колега или партньор в живота и да живея под постоянен стрес дали съм направила всичко както трябва. Такъв тип е способен е да мърмори с дни на жена си, че не е видяла и почистила някоя паяжина, примерно.

# 1 043
В началото с Ивайло се скараха докато правиха една задача, после си станаха приятелчета.😀 Защо така не са ни показали свадите с Любо? Само тези с Ваня видяхме, а пък гласа зад кадър се опитваше да изкара Кирил много бял и добър. И на мен ми изглежда като да го пазят от Продукцията.

# 1 044
  • София
Да,наистина е удоволствие да гледам Пламен в битка Simple Smile
Предполагам какъв ще е резултатът,но точно заради горното ще го гледам.
А иначе и в ИВ имаше битка между Давид и Голиат-така официално си я отразиха.И беше с изненадващ изход...
А това,че връщат Георги и щяло да е интересно много ме гложди.В кое предаване е било интервюто с И и А ?

# 1 045
В началото с Ивайло се скараха докато правиха една задача, после си станаха приятелчета.😀 Защо така не са ни показали свадите с Любо? Само тези с Ваня видяхме, а пък гласа зад кадър се опитваше да изкара Кирил много бял и добър. И на мен ми изглежда като да го пазят от Продукцията.

Ивайло и Любо имат капацитета да оценят с какво чудо на природата ги е срещнала съдбата и са започнали да попиват опит, знания и мъдрост, въпреки леко сприхавия му характер. 🤷

# 1 046
  • Вестерос
Според мен, въпросът не е "Колко са 100 хил лв?", а "Как 100 хил лв ще променят живота ви?"
100К лв. не са малко пари, но не са и много. Моят живот, примерно, не биха го променили много. Ще сбъдна може би едно желание - да пообиколя Щатите за 3-4 месеца и да лежа по плажовете, да по пътувам. Ама не стигат, за да спрем да работим, примерно.
Именно! Аз не Щатите, но ще ида до две, ти места по света, където много искам да посетя. В тази връзка бяха и хартийките на Ваня, ама който разбрал, разбрал.

# 1 047
# 1 048
  • София
#RAngelova ,благодаря! Flowers Hibiscus
Аз чудото го разбрах така-всички фермери ще влезнат,ще съберат сили и за минимално време ще съградят нещо голямо.

# 1 049
Питаха я. Тя каза, че е дошла за победата.

Каза, че е дошла да стигне до финала, а за парите каза така: "кой ще ми даде на мен 100 000 лева?"

Общи условия

Активация на акаунт