🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 775
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 60
Мен ме впечатли как се похвали, че до 3 часа е мислил и пресмятал кой как ще гласува. Ако беше питал Живка, тя без да се замисля щеше да му ги изброи на момента.

# 61
  • Варна/Амстердам
Благодаря за чудесната тема и на всички, които стоят зад прекрасното ѝ оформление! ☺

Миналата седмица наваксвах с епизодите, излъчени последно време и съм възмутена от идиотското поведение на маса участници, но най-вече това на Кирил и Ивайло. Ужасна е и пасивността на всички останали, мълчаливо търпящи гнусните слова, изречени от мръсните усти на двама дегенерати. Неприятно е за гледане и определено този сезон се провали с първоначалната си идея за духовност.
Откривам прилики с миналия сезон, в който грозните обиди също бяха в изобилие. Кустев, Калоян и Петър бяха доста неприятни за гледане, нападайки Милена и Стоян. Злобната Надежда и глупавата Антония също допринесоха за негативния облик на голяма част от сезона.

Иначе последния дуел ми хареса-лек и забавен. Ралица напусна достойно без излишни слова, има чувство за самоирония.

Честит Никулден на всички празнуващи! ☺

# 62
[quote author

Честит Никулден на всички празнуващи! ☺
[/quote]

Честит Никулден! Много здраве и късмет на всички именници! 😃

# 63
  • В тъмната гора.
Дано няма ексцесии тази вечер. Нямам нерви да гледам. Излиза, че куртоазията е за предпочитане пред скандалите и явните издевателства. Много изтощават всички тези грозни изблици на Кирил.

# 64
Гледах включването на Ивайло, Теодора и Лора в “Тази събота и неделя”, по повод рождения ден на последната. Милата не може да произнесе името на Сърница с точното ударение, но пък е впечатлена от гледката там. По повод конфликта между Ваня и кирил, Ивайло призова да се концентриране върху позитивното, той е заровил томахавката и би се срещнал с Ваня, стига тя да има желание. Не се е засегнал от действията на Коце, разбира го и всичко се драматизира повече, отколкото трябва. Лорчето “абсолютно смята”, че е така.
Тедиту “като че ли” е за кирил на финала, но предвид последните събития, иска да ни каже, че през екрана “всичко изглежда друго” и трябва сме по-позитивни.
Подозирам, че след излизането си, са си купили онлайн-курс от Ванчето на тема “Как да намерим вътрешен мир и да гледаме положително на живота”.😀
П.П. Докато гледах, случайно направих скрийншот. Ей го, на, да им се порадвате и вие!🙈😀
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 12:18 от Butterfly_🦋

# 65
Киро преди едно , две предавания каза нещо от рода на " Научете се да си отстоявате позициите , бе м*ма му стара"
Много , ама много искам да видя ,  дали ще си отстои той позицията и дали ще застане зад собствените  си думи , че ако Ваня  е фермер , ще си събере мешката . Ама трябва , както сложиха тв за Пламен и Коце , ей така да го покажат и Киро , ако "случайно " го е хванала амнезията какво е казал не веднъж . Келеш и позьор на куб.

# 66
  • София
Настанявам се вече трайно тук.Интересно ми е какъв точно аванс ще дадат двете фермерски звезди на Живка,а вече и на Ваня.

# 67
Благодаря за темата!Отново страхотна работа!
   Не искам стари муцуни, искам нови лица - това за анкетата.И аз видях Ралица в рекламата,много ми харесват нещата й .
   Относно гримираните мадами - ми кво,просто гримирани мадами.Не бих се наела да казвам кой е грозен и кой не,това е субективно и нередно.
   Искам, ама много искам Крили да си изпълни заканата.Като си толкова мъжки мъж, айде да те видим сега - мешката и през портата.
   Искам дуел Георги и Кирил.

# 68
  • София
Миналата година не харесвах нито един от участниците, стигнали до финала. Тази година не бих имала против да спечелят Живка, Пламен или Ваня, в този ред. Всеки си има кусури от тримата и невинаги е постъпвал добре, но смятам, че в такова предаване е трудно човек да остане сух. Увличаш се понякога и по другите или в стратегии.

Живка ме разочарова досега най-много с това, че не предупреди Ваня, че идва Кирил и малко започна да прекалява с говоренето и става досадна.

# 69
  • España
Аз загубих ищах да гледам тази Ферма  след последните 2 седмици ….Даже в анкетата съм дала 2 отговора “все ми е едно”! Победител , който и да стане , с изключение на Кирил, Мартина и Любо !!!!
По силата на логиката ( хипотетично ) , от трите останали жени би трябвало да отпадне Мартина , защото е с една звезда , а Ваня и Живка с по две , амаааааа…..

# 70
  • София
Нека все пак уточним, че Кирил се отказа от намерението си да напуска още миналата седмица и преди дуела и даже тук мисля, че го коментирахме. Т.е. няма смисъл да очаквате, че ще си тръгне, защото ще останете разочаровани или подведени. В смисъл, Киро сам си го каза, че е размислил и че няма да и доставя удоволствие на 'русата *атка' мисля, че това му бяха думите.

# 71
Аз се опитвам да се сетя в кой епизод Андрей обясняваше за звездите и за някакви 10К, които победителя ще даде от наградата си, ако се случи еди-какво си. Може би е епизод 2, когато влязоха и жените.  Някой помни ли в детайли какво имаше предвид Андрей?

# 72
И аз бих искала някой да обясни, ако помни добре - фермерските звезди ще имат значение при определяне на финалистите или при определяне на победителя?

# 73
Хмм, сериоозноо?! Теди не е за Любо победител?! Що така?

# 74
Фермерските звезди май ще дават предимство в последната седмица, на елиминационните дуели. Така казаха наскоро продуцентитИ.

Мерси за темата.

Общи условия

Активация на акаунт