🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 58 074
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 285
За мен е важно дали си искрен, а Ваня беше, а не дали казваш молитвата по християнски или по друг начин.
Да. Но това не беше молитва. Всички са се строили за молитва, а то..... рейки и нам си кво дпуго. За вярващите не е приемливо. Аз съм вярваща и съм съгласна с Любо.

# 286
Оф, на Ваня простотиите да се заземим, да усетим светлината….
Не съдете Любо, като силно вярващ човек всякакви такива неща за него са, като да го наврат в някоя секта. Що не се помоли с отчето така Ваня?

# 287
  • София
Не е заради пеенето в обора, а защото всички се оклюмаха и от продукцията е трябвало да замажат положението с гафа с падането.

То да е само Ваня да ги приказва тези неща, а тя е слаба ракия дори.

# 288
Кирил ако е мъж на място, няма да има очи да иде на финал. И пак си остава фермер , който не е минавал през арената

# 289
Яд ме е за Георги.Не че е цвете 
,но поне нещо човешко има в него . И добър играч е все пак. Нелепа работа .

# 290
  • Варна
Аз не бих направила такъв проблем на Ваня, ама то е до човека, а Любо е толкова вярващ, колкото аз съм мис свят.

# 291
  • при късмета
Е и?
[/quote]
То си е за вас
[/quote]

В манталитета ви е, все някой друг да ви е виновен, включително за собствената излагация по тИлИвизора. За твоя информация, миналата година единствения който исках да спечели е Боби, може да погледнеш темата за справка. Така, че и обвинения хвърлени ей така, не ме впечатляват, особено от твари като теб.
А теб срам ли те е от този факт, че дума не обели вътре по въпроса или си мислеше, че ще стане като с Веселка? И си оправи цитата, ако ти е възможно

На кой идиот му хрумна тази година за пръв път арената да е на открито? Какво си мислеха, че ще постигнат?

# 292
  • гр.София
Не знам какъв човек трябва да си, за да се радваш на чуждото нещастие... Какво очаквате от Ивайло? Да прояви емпатия и емоционална интелигентност може би? Едва ли чааак толкова сме се объркали за него и той побърза да ни го покаже.

# 293
  • Варна
Ивайло е много нещастен мъж, комплексиран мъж, както и Кирил. Тези двамата не са постигнали нищичко в този живот и затова са такива злобари. Ваня е на 25-6 и работи за себе си, а тези двамата са слуги, общи работници, няма как да очаквате от тях нормални, човешки реакции.

# 294
  • на село
...
И пак си остава фермер , който не е минавал през арената

Точно и така ще стигне сигурно до финал, без да е минал дуел.
Ако са коректни продуцентите, трябва да го пратят отново на дуел.

# 295
  • Наоколо
Ох, хора, на мен ми стана много тъпо за Жоро. Сега като гледам предаването и ми е едно такова пусто и празно... Чак ми се реве. Не съм предполагала, че ще ми е така мъчно за играч, пък и не ми беше фаворит даже този човек. Ама те. Явно подсъзнателно е оставил своите цветове в мен, не знам какво да кажа... Ярка личност.

# 296
  • Варна
...

Като мишчица, Киро мишката 😂😂

# 297
  • Другата България
...

Кирил ли?
Наистина ли мислите, че ще му присъдят служебна победа?

# 298
  • Mediterraneo
Изобщо няма да се учудя на Опосумите да му присъдят служебната победа. Той си им е любимец.

# 299
  • на село
Не знам Mеrri, надявам се- не, но ще видим какво ще кажат .

Общи условия

Активация на акаунт