🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 58 074
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Не съм съгласна, Мартина си е гад мръсна, не беше нужно да я дават, тя каза достатъчно, всички щеше да ги вика по азбучен ред, щяха да хвърчат глави и още глупости и накрая се направи на много силна, на кой? Тая, дето и баба Дешка ще я бие.

# 316
Кученцето на Жоро ми скъса сърцето Cry

# 317
Кари как гледа Георги да се върне. 🥺💔 Къса ми се сърцето за кучето.

# 318
Мартина чак сега почнаха да я показват. Харесва ми жената, но много я ощетиха откъм екранно време, правиха внушения, че е ужасен манипулатор и бездушна, Живка направо излъга за нея.
Тази година предпочитам на финала да са и трите жени. Наличните мъже не са ми като за финал.
Мамче, Мартина сега, и то не винаги, се показва в по-различна светлина. Не е излъгала Живка. Просто и  Марта  показва вече и други страни, като всички останали. Как някои вече са ни симпатични, а други  вече не?

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 23:05 от cardhu

# 319
Моля, ако някой има информация как е Георги, да пише в темата за спойлерите или на лични.

# 320
Жоро може и да се върне.

# 321
  • Другата България
Видяхте ли кучето на Жоро?
Как скимти и го чака?
Направо ми се насълзиха очите, много мъчно ми стана.
Не харесвах Гошо отначало, но после на фона на останалата част от "мъжкото" съсловие честно казано той си беше един нормален български мъж, на моменти дори доста по-нормален от повечето такива.
Със своите недостатъци.
Но и със своите позитиви.

# 322
Много ми е жал за Георги! Сега предаването не може да е същото. Ако бях участник, нямаше да мога да продължа все едно нищо не е станало.
Как може да не обезопасяват достатъчно... И сигурно в договорите им пише, че те си поемат отговорността за наранявания по време на дуели. Много противни ми станаха водещите с тези оправдания... И не, не е леко състоянието му, не сме вчерашни.

# 323
Този път съм съгласна с Любо. Това не беше молитва, а глупост.
А аз съм съгласна с Ваня, че от молитвата, както и да звучи тя, има смисъл, когато ясно визуализираш какво желаеш. А Любо и Киро можеше да се смирят в името на идеята Жоро да е здрав, а не да се правят, че са хванали Господ за шлифера. Като знаят толкова много как е по православен канон да бяха казали или прочели една молитва за здраве. Ама нещо не ми се вярва, че знаят такава.

# 324
  • София
Ще се върне Георги, ама друг път... Дано е добре вече! Аз вярно, че съм малко суеверна, ама за здраве не смятам, че трябва да се лъже, че бил контузен и не знам какво. Не е хубаво да се предизвиква съдбата. Sad

# 325
  • София
Ей, няма такава мизерия. Злобни хора, въргалище на змии. Изклаха животните, другите пък умряха, 3 седмици е сиво, мрачно, дъждовно. Като в душите им на тези. Яйцата на кокошките седят в калта, а тези ядат авокадо и ни учат на морал и пробуждане. Облечено всичко в псевдопатриотизъм. Това предаване го определям като (използвам речника на оня с опашката) Вагинален Армагедон....

# 326
  • Вестерос
ИиА акъл нямат с тази открита арена.. яд ме е ,че така ще отпадне Жоро и то с такава лоша травма. Кученцето как го чакаше... Милото то ❤️

Кирото... Егати и късмета, честно 🙄

# 327
Много тегав епизод... Жоро никакъв не ми е, а така тъжно ми стана за него. Егати несправедливостта. Дано да е добре човека, ако някой знае наистина да пише. Аз знаех какво ще стане, но не предполагах, че ще е още в първата битка... Извадиха късмет другите слабаци, защото Жоро дори контузен беше като машина. Да не ми разправят за адреналин и ала-бала. А голата подгизнала поляна и призивите да се пазят просто дори не зная как да ги коментирам! ДЪНО!

# 328
  • София
Счупена лицева кост не е дребна травма. Ако е челюстта, е още по-сериозна - трябва да се обездвижи, да се храни с пасирана храна.... Не мисля, че би било възможно да се върне с подобна контузия. Да не говорим, че ако е на долната челюст, могат да възникнат проблеми с инервацията там, които да останат за цял живот. Дано нищо подобно не му се е случило на човека и да се оправя бързо! Егати ужаса само и единствено заради безхаберието и простотията на продуцентите! Отвратително!

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 01:14 от Reinа

# 329
Много ме е яд за Жоро.
Не трябваше така да си тръгва.
Ама опосумите и те...не бил искал каска.
Какво значи не иска? Това трябва да е задължително. Представям си как си измиват ръцете в договорите с участниците. "Пазете си и...Господ да ви пази! "

Общи условия

Активация на акаунт