🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 994
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 435
  • при късмета

И защо го нямаше Андрей ? Или не е искал да се мокри, или е бил против ?

Само на редовните дуели са двамата. На битки за имунитет, на викторината и т.н. винаги са били по един. Даже се редуват една седмица единия влиза във фермата за ритуалите, другата другия, и там не са двамата. Така е било винаги. Явно извънредния дуел е по тези правила

# 436
Кириле, кога се регистрира и ти във форума да сипеш жлъч? До килограмите и ЕГН-то било.. 🤨🤦🏼♀

Дядо Жоро Сланината Grinning според мен щеше да бие Младия Киро Вталеното тяло, ама ей на.. късмет!

# 437
Ваня с “мани го отеца” директно обясни през къде и е християнството. Тя си има енергии, рейки, не я вълнува друго. Смешното е, че миналата седмица се кри в църквата, като прави демонстрации, щото нали, свято място, ала бала. Първия противен образ ми беше Ваня, така си и остана. Вярно, има 4 спечелени дуела, но противниците и бяха едни - който не ги е хванал, той не ги е бил.

# 438
  • Стара Загора

И защо го нямаше Андрей ? Или не е искал да се мокри, или е бил против ?

Само на редовните дуели са двамата. На битки за имунитет, на викторината и т.н. винаги са били по един. Даже се редуват една седмица единия влиза във фермата за ритуалите, другата другия, и там не са двамата. Така е било винаги. Явно извънредния дуел е по тези правила
  OK. Грешката е моя.

# 439
Ралица малко се е пообидила от реакциите на фенове на предаването, ама то пак джуджетата са виновни. Затова е пуснала частта, която са пропуснали при четенето на писмото.

Скрит текст:

# 440
Ралица откъде има този откъс от писмото си? Този кадър го нямаше в епизода, току-що прегледах от линка на Мари. Просто ми стана любопитно.

# 441
  • Варна
Вадите от контекста казаното от Ваня, но, всеки с капацитета си.
Ако тя стигне до финал, ще и стискам палци да спечели напук на всички които се помислиха за нещо по от нея.

# 442
  • Другата България
Защо кълвете на кукичките?
Тъкмо разговорът поеме в друга посока, и едни и същи идват отново с едно и също, напълно целенасочено, и се започва безкраен, воден вече безброй пъти разговор. Или подобие на разговор, който завършва с категоризацията на пишещите в темата.
Оставете ги нека си пишат, като никой не ги отразява написаното остава ей така, в нищото.

# 443
Ралица откъде има този откъс от писмото си? Този кадър го нямаше в епизода, току-що прегледах от линка на Мари. Просто ми стана любопитно.
Eстествено, как ще го има, все пак се говори нещо хубаво за Ваня.

# 444
Не знам какво са показали, но Ралица в профила си е пуснала освен тази и още три снимки на три страници от цялото писмо.

# 445
Не знам какво са показали, но Ралица в профила си е пуснала освен тази и още три снимки на три страници от цялото писмо.
Подозирах, че има такава изцепка от страна на продукцията и се потвърди. Всичко става все по-гнусно. Аман от манипулации, все едно зрителите сме някакви малоумници.

# 446
Joy мда, закрита и климатизирана арена. И ако може и някой да ги държи за ръка докато минават по гредата. Не, че някои и от кревата не могат да паднат.... А други и на гредата пожар палят.

Ей, аман от отворковци!
Като си толкова смел/а да беше отишъл/отишла да се състезаваш ти при такива условия. Да те видим какъв пожар щеше да запалиш.
Иванчо не издържа и две минути на дъжда и си вдигна качулката, ама к'во, той какво им е виновен на будалите. Предупреди ги човечеца да се пазят, а те да си бяха преценили сланините, мускулите и ЕГН-тата.

# 447
  • Другата България
Нали знаеш, че от дома, от дивана, анонимно, най-лесното нещо е да се хейти и да се реве дежурното : "ехееей, ако бях аз....". Това не е нещо ново и нещо, което заслужава отговор изобщо. Падаш до нивото на отсрещната страна, въпреки очеизвадната липса на такова. Не си струва.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 17:16 от Merri_An

# 448
Вие, хубаво защитавате Ваня, ама защо с методите на Киро?
Темата май е за да обсъждаме участниците, а не пишещите?
Но явно капацитетЯ ми идва късо, щото пробвах да визуализирам купчината пред пералнята, как е Опрана и Огладена по гардеробите, ама не ми се получи. Даже и светлината виках на помощ🤣

# 449
  • Варна
Вие, хубаво защитавате Ваня, ама защо с методите на Киро?
Темата май е за да обсъждаме участниците, а не пишещите?
Но явно капацитетЯ ми идва късо, щото пробвах да визуализирам купчината пред пералнята, как е Опрана и Огладена по гардеробите, ама не ми се получи. Даже и светлината виках на помощ🤣

Това не е обида. Всеки според капацитета си възприема и интерпретира дадена информация или факт.
При мен и молитва по канона не помогна с прането.

Общи условия

Активация на акаунт