🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 58 058
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 540
Къде е Винету и къде е Джокондата...ужас, обидена съм от името на Леонардо.
Защо викат на Мартина Джоки? Заради джуките и силикона ли?
Не, идва от Джокондата. Не знам защо, но те я оприличават на Мона Лиза.😀
Къде е Винету...къде е Джокондата...
Обидена съм от името на Леонардо.
Доста мургава Джоконда .

# 541
Сигурно ли е, че не го е направила нарочно.? Ваня не е шматка...

# 542
Джокондата?!? Ехааа, защото са еднакво грозновати или....

# 543
Сигурно ли е, че не го е направила нарочно.? Ваня не е шматка...
Не е нарочно, отплеснаха се да приказват. Тя тази седмица е превъзбудена, нали е фермер и много говори без да мисли.

# 544
Айде форумната любимка великомъченица Ваня нарушава правилата 😂. Много е жалка. Нямам търпение да видя как бурно ще я защитавате и обяснявате как манипулираме думите и
Много ме забавлява колко си нечленоразделен и двусричен, но "симпатиите " към   врага те мотивират Simple Smile Може би добър пример  е  Богинята -цяла страница преписа да открои ,че любимия има едно единствено ценно качество.
P..S  Често пишеш в множествено число. Кои са тези от името на които изказваш мнение? Други играчи, роднини,съмишленици или и това е част от изразните средства Simple Smile

# 545
Май Любо и го е измислил прякора на Марта. Може би заради усмивката.

Ваня съвсем като шматка забрави правила и всичко и открито каза къде ще си пусне камъка. 😂 Не вярвам да е било нарочно. Тя нищо не печели, ако Пламен отиде на дуел, вместо Стефан.

# 546
  • Другата България
Остави правилата, тя забрави и задълженията си на фермер на седмицата.
След гръмката заявка, която даде, че си е взела поука от и след първия път.
Толкова се опияни сама от собственото си аз и това каква схема е спретнала за следващата, последна седмица, че забрави и за бъдник, и за ритуал, и за обичай.....
Беше единствено в сегашник и схеми, сметки, и се стигна до нарушаване и на правилата.
Освен другото.

Не знам какво печели или губи тя от това кой ще е следващ, последен фермер.
Не знам и как ще се определят двете жени финалистки.
Една трябва да отпадне, ако фермера реди дуелите....ако са го казали, съм пропуснала.

# 547
Май Любо и го е измислил прякора на Марта. Може би заради усмивката.

Ваня съвсем като шматка забрави правила и всичко и открито каза къде ще си пусне камъка. 😂 Не вярвам да е било нарочно. Тя нищо не печели, ако Пламен отиде на дуел, вместо Стефан.
Тя не печели нищо и ако Стефан е фермер.Нито пък Коцето, защото аз пък не съм сигурна, че Стефан ще отупа Коцето със сигурност.

# 548
  • Другата България
При така стеклите се обстоятелства аз не съм сигурна, че Стефан ще е на дуел.
Възможно е и да е Пламен.

# 549
  • sofia
И аз си мисля, че Коцето не чак толкова слаб, колкото си мислят. Отделно, че много зависи какви точно битки ще му се паднат да играе.

# 550
На мен Ваня ми е все по-объркващ образ. На 80 процента бях сигурна,че нарочно ги дразни тия глупаци вътре и хитро си играе картите да стане жертвата ,която зрителя ще съжали и ще гласува на финал. Обаче такива левашки грешки допуска,че почвам да се чудя дали пък не я надценявам като смятам,че има някаква стратегия,а всъщност е завършена кукувица Grinning

# 551
За мен си е кукувица , но това не я прави лоша, просто различна от болшинството.

# 552
Дали пък нарочно не го изпързаля Стефан така, знаейки, че той е много по изчисленията и че ще последва санкция като му каже, че ще гласува за него?
Вече не мисля, че й е от любимците той.

# 553
  • София

Фермата - сезон 7
 епизод 76 (08.12.2021)

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 23:33 от Mari_Mar

# 554
За мен си е кукувица , но това не я прави лоша, просто различна от болшинството.
А не,аз не твърдя че е лоша. Просто не мога да определя дали е хитра лисица правеща се на тъпа или си е натурално глупава Grinning

Общи условия

Активация на акаунт