🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 591
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 1 050
“Честна”, както винаги. Или както винаги, когато е в стратегия.

# 1 051
Гледах ги преди малко продуцентите при Диана Любенова…ей, не падат по гръб и това е! Особено Андрей! Гига противен! В Иван има някаква човещина, но покрай чернилката в душата на Арнаудов, и тя се губи.

# 1 052
Аз въобще не съм навита Живка да вземе парите, да си замине в Австрия и да продължи да твърди как няма да се върне в България, докато ние не си оправим държавата.

# 1 053
От скука си размишлявам, кой защо е влезнал:
Стефан не ми е ясен, за емоция ли?
Уж изчислява всяка възможност, а нещо се  спъхна напоследък. "Пречупен" май каза Жоро за него. Нали сега накрая емоцията и адреналина от играта са най-концентрат, защо не се наслаждава?
Надето постоянно намилаше , че е милионер,  предполагам,  че ще е популярен за известно време,  и дано си намери половинка, ако си няма.
Пацо, ако е с Теда, спечели криви палчета за престоя, дано си струва.
Любо мамин сладък, май е на минус, дано изобщо манастира проработи някога, че иначе с дарението си купи рейтинг на опосумите само.
Гладиаторът, в колко битки победи, че не помня?🙂 Как ще осребри славата, фитнес канал ли има? Симпатичен ми стана накрая, лековерен, нямаше усет за играта, Коце и Марчина го направиха да изглежда балък. Той и не е академик, но можеше да играе по друг начин.

Жоро каза за Джокондата вчера " тая мургавата госпожа ", щях да падна, че го излъчиха😁

# 1 054
Ваня медитира ли "по бо.ки" или джуджетата пак са се изгаврили нещо?Flushed Rolling Eyes И вярно ли Коце казал, че Живка по своя инициатива е правила записите, в които се отчита на публиката?

# 1 055
Ваня доеше Бистра и каза, че медитира, като дои бозките.

# 1 056
Ами то си е така. Селскостопанският труд проветрява главата. Само дето упражняващите го не са се сетили, че медитират Blush и са на гребена на вълната.

# 1 057
Joy Joy Joy Ааа, това е съвсем друго. Че аз се втрещих вчера. Реших, че е искала да задмине Мартина с горнището.Laughing

# 1 058
Joy Joy Joy Ааа, това е съвсем друго. Че аз се втрещих вчера. Реших, че е искала да задмине Мартина с горнището.Laughing
Е, те казаха медитация С бозки, не ПО бозки.

# 1 059
Ох разсмяха ме със спойлера преди рекламите, където киро дава насоки на Коцето как да държи прашката и той я върти като робокоп. 😂
Чудно ми е на 40 години е, не е ли стрелял с прашка като малък?
Аз съм на 35 и ние постоянно играехме на всякакви игри пред блока, едни от които изискваха точен мерник. А повечето вътре, освен Пламен, грам нямат никаква точност.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 20:27 от Анонимен

# 1 060
Оф на Ваня “можеш, можеш”, “дишай дълбоко”, “силата е в теб” са побъркващии.

# 1 061
Каква е тая шапка, бре? Изглежда, че му е голяма!😀😀😀

# 1 062
Инфарктен дуел, така се напрегнах. Да не приключат в 21ч Smiley и до 22 да ни показват най-доброто от Коцан?

# 1 063
Ох, това Коце... Гледаш го - дете, а ръмжи като бик за разплод JoyJoy

Пацо е истински гладиатор, много ми е кеф да гледам как играе, па и симпатяга си е той Wink Почвам вече да забравям за излагациите му Grinning Нооо много жалко, че е в такъв нелеп дуел, просто похабяване на сили...

# 1 064
Ох, това Коце... Гледаш го - дете, а ръмжи като бик за разплод JoyJoy

Пацо е истински гладиатор, много ми е кеф да гледам как играе, па и симпатяга си е той Wink Почвам вече да забравям за излагациите му Grinning Нооо много жалко, че е в такъв нелеп дуел, просто похабяване на сили...
За това че е нелеп дуела са виновни Любо и сие.Пазеха Коцето за себе си да им е по лесно,но накрая стана : хитрата сврака с двата крака....

Общи условия

Активация на акаунт