ЮНЧЕТО обръща се в захлас-мамо виж порастнах аз

• 10 817
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Таталинка и аз съм сигурна, че с Ени всичко е наред и Нинани е права, че педиатъра трябва да се избира внимателно, ама като са малко такива с Призвание ...
Корнелия и на мен при предишната комсултация педиатърката като разбра, че все още сме само на кърма каза, че щяла да се откаже от нас и аз реших вече да си мълча, че така излиза, че съм виновна за това, че не захранвам още и ми беше токова криво. Карат те да се чувстваш виновен, а не знам защо нищо не казват когато някоя майка реши въобще да не кърми детето си.
Камбанска ама ти изглеждаш на 15  newsm10.
Ние излизаме навън, че времето е много хубаво.

# 121
честити месечинки на всички бебчета да живи ,здрави и послушни!
Таталинка силно се надявам,че е станало някакво недоразумение е щом Ени е спокойна всичко ще е наред  Hug
Кабранска ама ти наистина много добре изглеждаш тези твои мъже са те свършили Laughing Ивчо е много сладък ама и баткото не отстъпва  Heart Eyes
Желая ви спокоен ден изпълнен с разходки!

# 122
Честити месечинковци на мама Вили и Кокомама!
Таталинка, сигурна съм, че всичко е наред с твоята беба и съвсем не е сбръчкана, както се опитвата да я изкарата. Тия лекари мозък нямат, камо ли чувство и съвест. newsm48
Мен още не са ме усетили, че я караме само на кърма.  smile3508 , но това според мен е заради пълната липса на заинтересованост. Днес ни биха последния Пентаксим и дори не ревахме. Като питах отново за направление за ортопед, с най-милите очи, ми каза, че щели даго глобят 5000 лв. и евентуално  за декември. Ще видим тая работа.
Камбанска, прекрасно изглеждаш, но имам чувството че тия твоите мъже всичките се хранят с теб. smile3503
И последно, днес ме водят именячка, така че черпя с кой каквото обича.   food002 Wine Glass beer2  cook cook
А след малко отивам в парка, да видим дали е студено там за по биричка. cheers

# 123
  • на брега на Дунав
Emsy ами да ти е честито името тогава. Много щастие ти желая.  Hug   bouquet

# 124
Таталинка  Hugне се притеснявай мила,щом Ени ака и пишка,при всички случаи обаче се консултирай с някой друг педиатър,ако си решила въпреки всичко да дохранваш вземи Аптамил или Милумил,това са най добрите млека за деца които не наддават на тегло,малко са скъпи но в замяна на това пък кутията е 800гр.така че ще стига за по дълго време,знам че от банановата каша също се наддава.,щом на нас тотално ни я забраниха Mr. GreenНадявам се скоро да се отчетеш с добри новини и с Ени всичко да е наред,силна прегръдка от нас  с Преси

# 125
ей голям съм заплес
честита месечинка на бебчовците на Вили и Кокомама
Честит имен ден на Емси,много късмет,здраве и любов ти желая

# 126
Честит имен ден на всички празнуващи Simple Smile
И аз да почерпя за моя татко, че и той е от празнуващите   party023 Tada newsm24

# 127
Честита месечинка на сладките бебоци на Вили1 и Кокомама/ и на патерица на z_eneva /..Да са живи и здрави и много щастливи...И на именниците днес/ако има и други освен Емси-да почерпят,да не се скатават/,желая страшно много късмет и любов  bouquet  bouquet  bouquet
А,за комплиментите-то аз май си ги поизпросих....ама пуста суета......но заради милите думи всички получавате от мен по една голяма beer
За педиатрите-направо се ужасявам,колко трудно е гледането на деца,ако решиш и да мислиш...`щото ако слушаш и изпълняваш безпрекословно-нямаш проблеми.....обаче аз не съм съгласна-все пак това са деца,живи човешки същества....от това кака се хранят от самото начало зависи цялостното им здраве в бъдеще....и след като природата го е измислила/да сте видели овца,сърна,кучка или друго животно да търчи след малкото си с шише или лъжица???.../ ние ли ще я опровергаваме... ThinkingАман вече от хора дето ги мързи една,две статии да прочетат, но като става въпрос за антибиотици или други химии веднага се отзовават/там четат,щото  фармацевтичните фирми ги черпят яко.... #Cussing out/...та направо ми се ще да  #2gunfire някой.....щото в мирно време на партизани ни обърнаха,и то защо???...щото искаме най-доброто за децата си....Но ,за да не се ядосвам повече/а и вас да не ядосвам/ще ви кажа само-идва декември-взимате си докумантите и се местите....и като отивате при нов педиатър-първо питате дали е чел нещо през последните 30 години....А ако не ви харесва отношението му впоследствие-разбрах,че педиатър може да се смени по всяко време-само трябвало да отидеш до Здравната каса и да напишеш молба/изброяваш каквито и да е причини/...Емси,ако питаш мен нещо те мотае  с това направление/по-скоро от ЗК ще го глобят,че не ви го дава/ Thinking
Таталинка,надявам се,че като си преспала и вече нещата не са толкова черни....След като Ени е добре и ти би трябвало да си така....знам,че си много навътре с Инфото,но само гледай да ни го направиш твърде барзо....И да я нацелуваш от всички нас,а на теб Hug Hug Hug
А,Арниката е хомеопатично лекарство,което се давапри всякакви хирургични интервенции и травми-помага за по-бързото оздравяване/понеже още от бременните теми си я популяризирам и не счетох за необходимо да обяснавам,за което се Embarassed/
Хайде, и излизайте,че не се знае кога ще има пак такова слънчице.......

# 128
  • Варна
Здравейте, най-накрая и от нас!
Надявам се не сте ни забравили Hug
Честито на всички месечинки, които пропуснах тези 10-ина дни!Да растат здрави и много послушни!
Честит имен ден и на именниците newsm51. Много здраве, любов и парички, за да си напазарят всичко останало  bouquet  bouquet  bouquet
Признавам си, че четох отгоре-отгоре и доста неща съм пропуснала Blush Обаче разгледах снимките и не мога да се нарадвам на юнските бебоци. Големи сладури(пу пу пу)
Благодарности на Пепитка за новата темичка и на кръстницата също  bouquet
Нушинка, съжалявам за случилото ви се и дано не се повтаря. Радвам се, че вече сте добре
Ние сме грипозни. Тати и дядо ни заразиха и сега горкия Хрис го тъпча с осцилококцинум, стодал и витамин С.
Ето и нас как хапваме пюре(което много ни се услажда)

# 129
  • София
Момичета, още веднъж, голяма прегръдка за всички!  Hug

Честит имен ден на всички празнуващи именници!   bouquet

Камбанска, много си права, че природата се е погрижила за всичко, само дето ние неразумните същества, зорлем си създаваме проблеми. Иначе може и много да съм чела за захранването, ама хич не съм напред с материала, щото едно е на теория, а друго...

На мамите, които все още са само на кърма мога само да ръкоплюскам. Хич не се притеснявайте, че още не сте започнали със захранването, проблем е ако се започне прекалено рано. Днес говорих с моя позната, която преди година роди в Германия - тя ми каза, че там до 6-я месец бебетата са само на кърма, а педиатрите правят всичко възможно, за да подкрепят и помагат на майките да кърмят колкото се може повече децата си. А захранването започвало с морков, после картоф и т.н. Ако пък бебето не наддава добре тяхната здравна каса плащала на дадената аптека, в която майката ходи, за да може тя в рамките на две седмици да мери 3 пъти на ден бебето си там. С други думи - първо се проследява как и по колко папа бебко и чак след това, ако има нужда се изписва дохранване.
Кога ще ги стигнем германците.... само това мога да кажа...  Confused

# 130
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Честити месечинки на бебчетата на Вили 1 и Кокомама да са им живи и здрави и много да папкат и слушкат   bouquet

Честит имен ден на именяците да са много усмихнати и щастливи   bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря ви мамета за отзивите.Кабранска наистина новата прическа много те прави да изглеждаш като момиче  Mr. Green (да не се обидиш само)
 Таталина наистина неприятно за историята с педиатрите,но какво да се прави... моята само ми се кара че не кърмих първото сега и второто.Тя има 3 и трите ги е кърмила  Mr. Green.
 Мамета утре сме на прословутия кардиологичен преглед, направо едва ме издържаха нервите, от края на август та чак досега,надявам се да е поне с добри резултати, и без излишни притеснения, че само това ми остава още едно зло  Cry

Приятна вечер ви желая утре ще пиша отново пак  Peace

# 131
Здравейте на всички   bouquet
Честити месечинки на сладурите на Вили1 и Кокомама   bouquet
Честит имен ден на всички именници   bouquet
Таталинка,и аз съм на мнение,че не трябва да се притесняваш.Щом бебчо изглежда добре,както и редовно пълни памперсите,значи всичко е наред Peace Иначе нямам думи за тези доктори Close Нашият така и не ни даде направление за ортопед и сега съм решила да го заведа на частно.Дано поне там ни обърнат внимание както трябва.
Иначе Марти тази седмица е при майка,а аз всеки ден на лекции.Много ми е гадно така,но дано да си заслужава и някой ден да не съжалявам,че не съм си гледала детето сама!
Искам да ви питам-има ли някоя мама люлка за бебо и дали си заслужава newsm78 Харесах една на Чиполино,май ги водят градински,ама още се чудя.
Хайде лека и спокойна вечер   bouquet

# 132
Забревих да ви кажа,че водих Марти на фотограф-ето я и снимката Laughing

# 133
Здравейте мамчета!
Поздравявам всички които имат имен ден и тези които празнуват месечинки Heart Eyes.
Аз съм от Юлския форум, но бебо се роди Юни и затова прескачам и във вашия форум да чета. Надявам се,че нямате нищо против Grinning.
Николас е роден на 29 Юни,живеем в САЩ,иначе съм от София.
Въобще не се ядосвайте на тези педиатри. Вие си знаете най-добре кога ще захранвате. Тук естествено препоръчват късното захранване след 6-тия месец. На мен ми казаха тогава да започна с оризова каша,после овесена,после от ечемик. След това да въведа зеленчуци, след което плодове. За сокове въобще не са споменавали. Но знам,че те се оставят за по-късно заради захарта която съдържат.
Ние сме само на кърма и бебо е вече 8кг и половина и 68см. Щом расте човека,значи му стига. Добре,че няма кой да ми се меси и да ми казва "дай му вода, давай му АМ,ще умре от глад само на кърма" и други подобни, че #2gunfire. Всъщност и да ми каже някой така, пак нямаше да го слушам Mr. Green
Много са ви сладки бебоците. Да са ви живи и здрави!
Целувки от нас! Hug

# 134
adella,нашата люлка е от по-старите модели,но върши страхотна работа...Сами много си я обичаше,сега и Ивчо и се радва...единствения недостатък е че заема много място...

А Марти е голям сладур...искаме още снимки.......
WinnieThePooh  Hugдобре дошла,ще се радваме ако пишеш по-често...

Общи условия

Активация на акаунт