ЮНЧЕТО обръща се в захлас-мамо виж порастнах аз

• 10 801
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
ВИЛИ1 smile3501 smile3501 smile3501
Още немога да се освестя от видяното!

# 226
Честит рожден ден, Саси! Да си жива и здрава и нека тези четири еденици - 11.11. Simple Smile ти носят много късмет! Бъди щастлива !
Честити месечинки на празнуващите!
Честит имен ден на всички Вики-та!
Що за имен ден е днес??? Thinking
Та Стефи днес получи първата си чаена лъжица каша. Купих обаче млечна, комбинация ориз+царевица на MILUPA. Дадох му я в 13ч. на второто кърмене. И така си я хапна моето момче, без грам да връща, сякаш винаги е ял с лъжица. Това съм го забелязала и преди като му давах ужасния ДУФАЛАК с лъжица. Още тогава ми направи впечетление, че преглъща без проблем. Да чукна на дърво - никакви постреакции. Ще продължа бавно със захранването. Три дни по една лъжица, после три дни дни по две лъжици и така... Бях решила да захранвам с картоф но се отказах. Кашите са обогатени с желязо и др. нужни витамини.
 Относно прегледа- срам ме е и си признавам не съм ходила още. Ще отида др. седмица. Само да споделя преди раждането имах ужасно течение. След раждането , течението продължи, но със съвсем различен цвят и миризма. Ужасно беше. И о чудо, това трая 4 месеца и изведнъж спря. Сега съм наистина "чиста". Изглежда хормоните се балансираха, но това ще каже док др. седмица.
лека вечер и спокойни сънища   bouquet

# 227
Малко съм закъсняла с добавянето нашия бебчо но дано да не е късно 19 юни с термин 19 юни - Koreto, 4000гр., 53см, Денис

# 228
  • Варна
Здравейте!
adella, много е сладка люлката.
Ох момичета днес Хрис падна от скрина. Добре, че падна върху дивана на облегалката(а там е твърдо), но пък не толкова ниско колкото пода. Отместих поглед за части от секундата и уж го държах с една ръка...чу се само едно туп и здрав рев след това. Като го видях захлупил очи на дивана и дупети стърчи нагоре, направо се побърках. Да чукна на дърво нищо ме няма. Бъдете много внимателни къде оставяте малчуганите и никога без надзор. Дори и за секунда. За да не зтавам инциденти като нашия.
Целуффки от нас и лека вечер  love001

# 229
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА САСИ,  bouquet БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА newsm51 И ДА ПИШЕШ ПО-ЧВСТО ЧЕ ЩЕ ИМА ГЛОБИ ОТ ДРУГИТЕ ВАРНЕНКИ hahaha

welcome на новата мама!

# 230
здравейте и от нас. Ще се опитам (за кой ли път да Sick) ВИ ПОКАЖА СНИМКА от днес малко преди да излезем

Опитвали ли сте да изкривявате лицата на вашите бебета с ръце. Голям смях е да знаете hahaha hahaha Утре ще ви покажа снимки че днес таткото ни видя л лелята какви ги вършим и едва не ни уби. Как можело такива неща да правим с детето и тн а нас като ни хванала една лига барабар с бебето ...Е както и да е утре него го няма и ще ви покажем

# 231
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA наистина стана.Направо не мога да повярвам Най-сетне вкарах снимка. Вече мога да изляза от категория най-неграмотна във форума  yesyes sohappy

# 232
  • Варна
Мама Саси, честит рожден ден! Пожелавам ти да бъдеш много щастлива!   bouquet
.....и се разписвай по-честичко, че се зачудихме къде се изгуби Wink

Честит именник на Тинтири-Минтири, да е здрав и много послушен! А мама се надявам да се е поуспокоила вече и да се чувства най-щастливата мама   bouquet

Честито и на празнуващите Ви мъже днес -отличниците на Сиска и Сонка. И сега да не се надуват много, ами да слушат повече и да помагат. Сонка, твоя мъж какъв изпит взе? Може и да си писала, ама не помня  newsm78  smihesorry

Агнеша, радвам се че малкия не се е наранил сериозно. Стават много шавливи май тия дечица...А ти къде се изгуби? Оздравяхте ли?

Мимик, много сте сладки с тия червени якета. Хайде дай да видим как изкривявате лицето на бебето че ми стана любопитно.

Хайде това е засега от мен. Лека вечер и сладки сънища на мами и бебоци  Hug

# 233
Добро утро.
Нушинка, линка със снимките е много весел  newsm10.
Добре дошла ма мама Корето и бебе Денис   smile3525.
На патерици честит имен ден на Вики, нека е много здрава и усмихната   bouquet. Също така и честит рожден ден на мама Саси с пожелание за здраве и много щастливи мигове  newsm51
За гинекологичния преглед аз ходих преди един месец и всичко е наред, но отказах цитонамаска, защото по време на бремеността ми правиха два пъти, а тя нали се прави веднъж годишно. Но сега се замислих и сигурно ще трябва да си направя и след раждането.
Дано и днес времето е хубаво за разходки. Лек ден от нас   bouquet.

# 234
Вили 1 наистина невероятно послание   bouquet. Чак сега успях да го видя.
Забравих да благодаря и на ninani за полезната информация, как се взима урина от бебешока   bouquet.

# 235
  • Варна
Здравейте!
Днес времето във Варна е страхотно. Май като се нахраним на обяд ще ходим на разходка newsm44 1stroller
Честито на отлично представилите се мъже на Сиска и Сонка smile3501
Анитка, Хрис нещо беше подивял. Докато седна пред компа се събуждаше, а като го вземех пред компа с мен почваше да хленчи и затова нямах възможност да влизам в сайта. Иначе още е хремав, но започва да се оправя.
Това е засега от нас. Целуффки  love001

# 236
Добро утро момичета!

Днес се отспахме с татито и след малко ще се вихрим из къщи  newsm79 wash 1dishes hang че бебка следобяд ще ми я докарат.
agne6a , направо ми се накъдри косата като прочетох за салтото на сина ти. Моята Буба несе обръща активно и я сарязвам къде ли не , но трябва да престана, че не се знае в кой момент ще реши да се изтъркаля. Тя може да се обръща, но не обича да го прави за сега и съм спокойна, но ..... не се знае до кога :thinking

Камбанска, не се показвай мила, че ме докара до дълбока депресия #Crazy изглеждаш толкова добре, че ми идваше да се гръмна Sunglasses Поздравления за вида ти.... завиждам ти най - искрено. Аз 10 кила не мога да ги преборя и това си е.... даже си закачих плоския корем от преди забременяването на аватара за да си го гледам и да ми е стимул пак да го направя толкова плосък.

Гледам , че временцето е хубаво .... приятни разходки ви желая и нацелувайте бебковците от мен!

# 237
  • на брега на Дунав
Добър ден и от мен.
Явно хубавото време на което се радвахме цяла седмица в Силистра се е усмихнала на вас. Ние ще си стоим в къщи днес, но ви пожелавам приятно скитане по улиците  Mr. Green.
Добре дошла на мама Корето и бебе Денис. Не си закъсняла мила, никак даже  Peace
Най накрая направих и аз снимки на мая бебо как се храни с лъжичка. Вчера отново опитах да му дам и той след няколко неуспешни опита изведнъж хвана цаката и така се накефи милия  Joy. Ето прилагам снимка:

# 238
  • Велико Търново
bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni
Честит  Рожден Ден на патерица на мама Саси!Желая ти много здраве,щастие,любов,късмет  и всичко най-най хубаво!

welcome на мама koreto и бебе Дени!Убедена съм,че при нас много ще им хареса!

Да не чува дявола ние сме добре Simple Smile.Тази сутрин за 10.00 часа хапна половин зелен.пюре от ранни моркови и този път и хареса,не го плю,но след това си търси кърмата.В14.00 давам каша и тя също добре се приема,това само ме радва.

Valkiria,не се сама в мъката си и борбата с гадните килограми.Аз,още се мъча да ги преборя,но съм оставила сериозната борба като спра да кърмя.А,за плоския си корем дори не мечтая,защото ми се струва невъзможно да стане.Ще поживеем ще видим!

Пожелавам на всички слънчев ден,ние отиваме на разходка!

# 239
Здравейте момичета, ние отдавна не сме се подвизавали из форума, ама мама е гроги и има да учи. Така искам да са ми минали изпитите вече...ехххх
Йони е добре, като изключим коликите, които пак ни се появиха, защото започнах да я дохранвам с АМ. Направо ни прави криви. Реве до 1-2 часа през нощта, та ми иде да ........ бях забравила какво са коликите.
Искам да поздравя всички мами и техните бебоци, които са имали празник, а не съм ъспяла да ги поздравя  bouquet Да сте живи и здрави и много усмихнати Grinning

Общи условия

Активация на акаунт