ЮНЧЕТО обръща се в захлас-мамо виж порастнах аз

• 10 802
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Ох Вили какво направи бе мила... Товабеше добро събуждане... Не мога да си спра сълзите, а Иванна като ме видя и си сложи ръката на бузата ми и ме гледа милата  Cry Cry Cry Имах нужда от това  Praynig Хиляди благодарности и целувки от нас  Hug Hug Hug
Иванна е на лекарства... Още си вдига температура... Имаме увеличени левкоцити и сега чакаме стерилната урина...
Лек и слънчев ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 211
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Вижте това мамета  Mr. Green

http://ziza.ru/2006/11/02/okh_uzh_jeti_deti_48_foto.html

# 212
Здравейте красавици!

Честито на всички месечковци и рожденнички  bouquet

Нямам думи да ви опиша колко се кефя, че  успях да се докопам до компа след неравна битка с полвинката ми.... водиме ч два дни и на края успях да се добера. Счупи ми се екрана на лаптопа и загубих виртуалната си независимост. Сега ще трябва да се тръшкам на скъпия да ми го поправи ама той къфто е експедитивен ... за рожденния ден на Бубата може и да си има поправен лаптоп #Crazy

Nushinka , много се забавлявах с линка , който си дала Joy поздрави за избора и за покачването на настроението  bouquet

Относно прегледа при гинеколог... ами ходих на контролен преглед 45 дни след раждането и всичко беше ОК, но ме гледаха само с ехограф, не са ми правили гинекологичен преглед ... нито цитонамазка. А от седмица някъде са ме нападнали едни гъбички и се налага да ида на лекар защото самолечението не ми помага , а ми идва да си откъсха .... от сърбел hahaha

Днес пратих бебка при майка ми и цял ден ще мързелувам.... утре сутринта ще си изчистя къщата , а следобяд ще си взема съкровището. Реших, че ще се възползвам от всеки удобен номент да я давам на някоя баба... хем й се радват много... хем ние с таткото се гушкаме по цял ден без да се притесняваме от детенце Grinning хмммм... грешно се изразих ... не я давам на някоя баба , а на моята майка ... тя е по- активна в помагането, а и не лигави детенце и изпълнява всички нареждания Simple Smile

Това е от мен .... днес сигурно няма да можете да ме изстържете от форума   bouquet

# 213
  • Ямбол
Честито на всички месечковци!
Честит рожден ден на мама Саси!
Да са живи и здрави!
Искам да ви почерпя, днес мъжа ми има рожден ден!  party023 Misc Baby Bottle beer Drunk Wine Glass
Много го обичам Heart Eyes
Приятен ден на всички!
Отиваме на разходка, че при нас времето е слънчево!

# 214
  • на брега на Дунав
Честит Рожден Ден мамо Саси. Много, много късмет и повече радост в живота ти да има    bouquet
Честито и на всички месечинки. Една голяма прегръдка от нас  Hug
dany_ip аз такова леко зацапване имах след първата бременност. Не беше раничка, ами ми обясниха нещо от сорта, че узрявали повече фоликули и се пукали или нещо такова   newsm78 и затова имам леки прокървявания между циклите. Изписаха ми противозачатъчни за нормализиране на нещата. Не се притеснявай излишно пък и все пак скоро сме раждали и цикъла още не ни се е нормализирал като хората, та подобни аномалии са възможни.
Вили 1 супер е това, което ти е пратил брат ти. Много истини на едно място има събрани там, но за съжаление малко хора ги разбират.
Нушинка уби ме с тоя линк  smile3532. Благодаря   bouquet
Гери да ти е честит рожденника.

# 215
  • София
Черпя ви виртуално послучай първия имен ден на Вики!

# 216
  • Варна
Здравейте момичета! Много ви благодаря за пожеланията! Всичко да ви се връща от хубаво по-хубаво!
Отбивам се за малко да ви почерпя виртуално за Рожденния ми ден и да ви благодаря, че сте толкова мили и винаги когато съм имала нужда от съвет винаги сте били насреща!  bouquet   bouquet  bouquet
 cook cook Popcorn Drunk cheers  beer2  food002  party023 newsm38

Честито и на всички месечинки! Да растат здрави и много палави!

Ние с Дари сме добре. Вече ни биха второто ДТК и сме пораснали до 7100г./63см.
Извинявам се, че нямам много време да ви изчета, но се надявам да стана по-редовна. Айде отивам да празнувам......
целувам ви всички по много  love001  love001  love001  love001  love001

# 217
  • Варна
Честит рожден ден на мама Саси! Да е много обичана жена и майка и много усмихната newsm59  bigdance2
Честито и на всички месечинки и именници! Да са много здрави, усмихнати и обичани

# 218
  • BG
Честито на месечинки на бебчетата,да са здравички и много послушни smile3525
Честит първи имен ден на Вики,много да слуша мама и тати Flowers Bouquet smile3525
Мама Саси, честит рожден ден newsm67 newsm59Пожелавам ти много здраве, щастие и да се чувстваш много обичана жена  bouquet

# 219
Честит рожден ден на мама Саси!Много щастие и успехи във всяко начинание! nbirthday
Честит имен ден на Вики!Да расте много здрава и щастлива! Tada
Честито и на всички празнуващи днес именници  bouquet  bouquet  bouquet
Момичета взех на Марти люлката и сега по цял ден  1swing много съм доволна,препоръчвам я на всички Simple Smile А когато не се люлее,се върти и обръща като пумпал Joy
Вили 1 и аз направо се разплаках като гледах това,което прати.Определено ме зареди с положителни емоции и чувства  bouquet
Хайде по-късно пак ще попиша  Hug Hug Hug

# 220
Честит имен ден на всички празнуващи !
И на тези,които имат месечинка днес! Hug
Nushinka , много е сладурска тая снимка от линка който си дала Simple Smile
Вили1, това послание е наистина много силно. Разплаках се докато го гледах. И фона и музиката доста допринесоха за това Heart Eyes
На мен ми е малко тъжно тези дни,защото това ни е последния уикенд тук Sad. Имам само хубави спомени,бременността,раждането и сега ще ми липсва. Чака ни местене,багажи,самолети. Стискайте палци Нико да се държи добре и да не ореве целия самолет,че ще е нощем и може да нарушим съня на всички,имайки предвид колко сме гръмогласни Mr. Green. Хубавата част от местенето ще е че България ще ни е по близо, на 12 часа път, вместо 20 Crazy
И накрая да се похваля, ще ставам леля  newsm68!!!  Вчера брат ми ми съобщи добрата новина. Изглежда,че са на правили тяхното бебе по същото време горе долу, когато и ние направихме Ник  loveuuu. Какво съвпадение само Grinning.
Бягам,че ме викат  wavey

# 221
Здравейте мами сладурани!
Честит рожден ден на мама Саси dazzler1 newsm51
Честити месечинки и именници  Tada
WinniThePooh,Вили много яки неща сте пуснали.Честита новина  EFP stork-boy stork-girl на леля УИНИ.
Адела покажи люлката и кажи откъдее  Praynig
Гери ди да ти е жив издрав мъжо та да ви гледа като писани яйца!
Аз днес бях градска отпуска баба свеки гледа малкия,а пък аз грабнах колата и дим да ме няма на кафе с приятелки Joy Ми хайде и аз да почерпя моито въж си взе изпита с 6  cheers
 55 lovekiss

# 222
Сонка в момента не мога да снимам точно нашата люлка,но може да я видиш ето тук http://www.family-bg.com/catalog/prX_1541.htm Абсолютно същия модел е,но в друг цвят-син на мечета.Ние я купихме от Ян Бибиян за 63.70лв.,но беше последната.Казаха ми,че я има и на Слънчо  Peace

# 223
Здравейте пак момичета!

Аз днес се счупих от мързелуване. Цял ден се търкалям из къщи и не съм свършила работа за 5 стотинки Joy

Ето какви  наклонности музикални има моята щерка!

А тук се е покатеила на главата на чичо си и точи полвин метрова плюнка  Joy

лека вечер от мен милички.... отивам пак да се търкалям Joy

# 224
Aдела много мерси честито за придобивката много е хубава
Валкирия няма нищо срамно да си помързелуваш сигурно имаш нужда

Общи условия

Активация на акаунт