ЮНЧЕТО обръща се в захлас-мамо виж порастнах аз

• 10 804
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Здравейте отново!
 Ние днес ходихме на лекар, но се оказа, че още ще пием сироп и ще слагаме капки в носа. Ама важното е, че не се е влошила хремата.
После си останахме още малко навън, че не ми се прибираше  Mr. Green Сега прибрах Хрис, обаче той спинка и за да не го събудя даже не съм го съблякла Blush Ама като спи по няколко минути как да се осмиля го събудя сега?
liviana, дано всичко в банката се уреди и не се налага да погасявате вие заема.
Айде чао засега и приятен следобед Hug

# 196
  • на брега на Дунав
Здравейте момичета. Честито на всички месечинки от вчера и от днес. Много да слушкат невероятните си маминки.
Големи красоти са тези нашите дечица, страхотни бебоци виждам пак по страниците.  Laughing
Ние днес направихме една дългаааа разходка с моите съкровища, че при нас времето беше просто разкошно. Верно е за прегледите и аз мислех идните седмици да го направя, че при мен дори има обгорена раничка от преди 5 години. Лошото е, че дори не знам да са ми правили цитонамазка пък аз по желание не съм ходила да ми правят, защото за това изследване разбрах едва преди година, а нали чакахме бебче и нямаше как да си го направя. Иначе някой беше питал за симптоми при наличие на раничка, ами най-често е съпроведена с течения които дори след лечение след малко време се появяват пак. Аз така се мъчих доста месеци докато най-накрая отидох при друг гинеколког, който ми забеляза раничката и след като ми я обгориха проблемите ми свършиха. По-късно може пак да пиша, че ме чака едно голямо готвене в момента, таз вечер ще имаме гости и трябва да се развихря в кухнята. До скоро момичета.

# 197
  • Велико Търново
Честито на всички месечинки!Да са много здрави и щастливи! newsm67  bigdance2  ura

Аз,от утре ще замествам кърменето в 14.00 с каша.Божа много харесва кашата на Фризокрем.След това ще продължа със зеленчуково пюре и накрая плодови пюрета.Това е от мен за захранването.

Нещо не можах да разбера какъв гин.проблем има Таталинка,но и пожелавам всичко да е наред.Аз,отидох на преглед на 43 ден от раждането-секцио.

Сега да почерпя beer beer3 cheers Drunk Wine Glass beer smile3510 Popcorn  food010 мъжо е взел устния изпит за адм.съдии с 5.90.

Ние скоро не сме се показвали Grinning

Последна редакция: пт, 10 ное 2006, 17:14 от siska79

# 198
  • София
Здравейте, момичета!

Честито на месечковците и много слънчево настроение за мамите!

Мимик, ще се почерпя с удоволствие от палачинките, направо ги обожавам....мммм... Wink

Благодаря от сърце на всички за подкрепата и положителните мисли!Определено ми действате много оздравително!   bouquet

А сега да се отчета - два пъти правихме опит да ни прегледа д-р Попиванова в Майчин дом, но тя не дойде, въпреки, че имаше приемно време. Аз много държах тя да види Ени, защото съм чувала само хубави работи за нея, но не стана. Днес пък бях решила да ходим на друг педиатър (от 13-та поликлиника), но от два дни зъбите не ми дават мира и днес по спешност трябваше да отида пак на зъболекар. Мислех, че болката е следствие на извадения мъдрец, но се оказа, че съседния зъб е с пулпит. Упойката не ме хвана съвсем и сега съм като пияна, от изтощение и болка... Надявам се скоро да ми мине, че вече много вкиселявам писанията тук  Cry
Докато отидем на друг педиатър реших, че ще додавам на Ени АМ. Забелязвам, че й се отразява добре - някак по-активна стана. Може и да си въобразявам де, но ще видим в понеделник. Тогава ще станат и изследванията на урината. Надявам се нещата да започнат да се нормализират, да попаднем на свестен педиатър и да се усмихна малко по-спокойно, а не така озъбено  Mr. Green

Сиска, абе нямам гинекологичен проблем, нещо си се объркала. Проблемите ми напоследък са с килограмите на Ени и с моя зъбобол. Елиа отправи призив към всички да отидем на профилактичен преглед след раждането, към който се присъединявам напълно!

Хубава вечер и спокойна нощ!

Последна редакция: пт, 10 ное 2006, 17:44 от Tatalina

# 199
Днес и аз ще вися на компа,че тук се раздуха пак,но от чатене не мога да се разпиша и при вас...
Честита половин годинка на Йоанката на Мимик, и на другине месечковци,честито....Да са живи и здрави и много послушкави!!!
Благодаря за комплиментите/да знаете ,че имате по едно черпене от мен..все пак съм от ветеранките тук и такива сравнения ми се отразяват много добре,сега стържа тавана с носа си. Laughing.../
А, до Бургас,рано или късно е дойда-дори само заради мамите...
Днес,обаче Ивчо пак е решил,че ще ме ползва за постамент/демек за поставка-цял ден ми е в ръцете иначе се чува надалече Mr. Green/ и затова повече ще ви чета и ще пиша чак довечера,като изпозаспят мъжете........
Ми ние сме от Варна ,ама карай! Joy Grinning

# 200
Честит празник на всички месечковци,да са живи и здрави и много да слушкат.
Нас пак ни мъчат зъбките и сме едни кисели,направо ужас.

# 201
  • Велико Търново
Таталинка,прости ми моля те грешката Praynig.Дано никога да нямаш такъв род проблеми.Моето объркване е дошло от това,че всички ти дават кураж-аз,знам за "тъпата ви "педиатърка и отдолу за гинекологични прегледи и цитонамазка.Хем се върнах до седма страница да не би да съм пропуснала нещо,ама то всичкото мозък изтече с кърмата Embarassed.
Желая на всички спокойна нощ!

# 202
Здравейте мами!Днес рано рано татито ни закара на консулт и резултата е наддадени само 600г и 2см,което значи 8900кг и 68см  Joy всичко друго е ок
Сиска,Лида много големи хубавици!
Аз преди да забременея имах/и преди много бреме пак/и ми я махнаха с ток или лазер ли как му се вика и цитонамазка ми правиха.
Нинани моито мъж има първи братовчеди въвВарна и всяка година ходим без тази де надявам се да го кандърдисам за догодина.Той смята,че детето ще бъде малко за море,а пък аз не  smile3515Абе надявам се,че и в Силистра ще отида хем при мойте 1 братовч. и да се запозная с Корнелия и във Варна ще доидем.
Честити месечинки на празнуващите бебоци и майчетата им!

# 203
26 май че прочетох за идване към бг?Може да се запознаем виждам ,че и ти си от Русе.Мами струва ми се ,че днес слънцето опърли бузките на моя шошо не е много зачервен  ,хем преди излизане го мажа с кремче.
Е хайде спокойна нощ от мен и Диди  Heart Eyes ето и една току що направена снимка:

Последна редакция: пт, 10 ное 2006, 22:20 от sonka

# 204
  • Канада
Здравейте и от мен!
Вчера почти цял ден се опитвах да вляза тук,ама тцък-не ми се отвори парашута и накрая се отказах!
Момичета да ви кажа,аз малко като че ли се стреснах!Тези ранички и разни чудеса там!И в тази връзка още вчера исках да попитам(ако бях влязла),втори ден имам някакво течение,което не знам как да опиша точно-с кръв,но толкова малко кръв,че по скоро розовее,а не е червено!В началото си помислих,че може да е цикъла ми ,ама преди две седмици имах нещо като цикъл-много слабо за три дена!Цитонамазка ми парвиха преди месец и половина,защото миналия декември ми казаха че имам някакви изменения на клетките,но бях 3 ти месец бременна вече и не  можеха да ме тормозят много с други изследвания!Сега всичко беше наред!Обаче мен ме обвзе паниката нещо!Мислите ли че трябва пак да ходя на лекар newsm78Много се шашнах!Извинявайте,че питам тук,ама ако взема да попитам майка ми каквато е притеснителна-инфаркт ще получи жената!
Иначе и нас са ни захапали едни зъби!Ванко и без това е доста ревлив,а сега е направо нетърпимо положението,ама все се надявам да мине по бързо всичко и така по лесно ми минава времето Laughing
А за морето за Варна и аз се записвам! Mr. GreenИмам там една дива леля и често ходех на гости докато си бях в БГ,но ако ни огрее това лято да се приберем ще направим една обиколка на Черноморието,така съм зажадняла за морееееееееееееее  grinning039Та може и да се запозная с морските мами! Peace
Честити месечинки на всички бебоци!Да растът здрави и послушни и много да радват мама и тате!
  Party Time 
Искам да ви покажа моята мама какво ми беше пуснала днес!Че напоследък като си говорим все и се оплаквам SadДано ви хареса!
http://www.truden.com/extra/shtastie.html

# 205
sonka , нищо му няма на малкия. Екстра са му бузките Grinning

Ето го и моя шишко да го видите. Преди малко го снимах навън как гледа патиците в езерото Simple Smile
http://maiavasileva.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumNam … 6&id=100_1877

Последна редакция: пт, 10 ное 2006, 22:43 от WinnieThePooh

# 206
Winnie изглеждате супер и какви бузки има момъка само Grinning.при вас изглежда е доста топличко,за разлика от тук,днес във Варна така духаше,ама ние сме си свикнали Mr. Green

# 207
Честит рожден ден на мама Саси!Да е жива и здрава и много щастлива!
И на месечковците ,честит празник,много да слушкат мамите и да растат здрави и  умни!!!
И на Варненки се извинявам тържествено,но като правя по хиляда неща едновремено Embarassedпък и то даже по-добре,`щото аз Варна много си я харесвам/пък като дойда ще почерпя за компенсация/....но както виждате не съм единствената на която мозъкът и е изтекъл с кърмата...пък и продължава да изтича/Сиска,нищо лично,ти поне носиш на майтап.... Wink/
Таталинка,дано да се оправите ве(че,че ни липсват закачливите ти и много свежи постинги.....но сега почивай и дано от понеделник/най-късно/ да си си като преди...
Аз пак съм в посрещащо-изпращащ цикъл/т.е. от гости не мога да си поема въздух и да си видя семейството/,та може и да не съм много активна през уикенда...но се надявам да ме извините.
Желая ви лека нощ и лек сън и много положителни емоции и хубаво време през двата почивни/не за вас/ дни... Hug Hug Hug

# 208
Здравейте мили мами !
dany_ip само моля те по спокойно!И аз като прочетох за това момиче * Елиа съжалявам за приятелката ти*  не паника , а незнам вече какво ме раздруса и започнах да си мисля какви са симптомите и дали не ги имам - точно като един герой на Джером от "Трима души в лодката без да бройм кучето" и се разсмях на нервността си.Аз ходих на един преглед , през декември ще отида пак а дали ще съм спокойна някога че всичко ми е наред - това не знам Sad
Честит рожден ден на мама Саси и от мен! Да е здрава , красива и много обичана ! newsm51
Winnie така и не ти казах - добре дошла при нас , за което моля да ме извиниш  smile3506 и моментално се поправям  newsm47 Добре дошла  и дано си споделяме полезни и положителни емоции и мисли заедно smile3525
dany_ip това , което е изпратила майка ти е много хубаво.То ме провокира да се разровя и да ви пусна нещо , което ми изпрати брат ми и което нека да е подарък от мен за всички ви.Когато стигнах до края му се разплаках от умиление и други чувства ....абе ето го.
Таталина посвещавам го и на теб специално заради един наш разговор в Южния парк - ти си знаеш. Laughinghttp://realhelp.hit.bg/iwg/InterviewWithGodBG1.swf

# 209
Пък аз точно си помислих, "Ега ти, ревлата съм станала", като прочетох това на dany_ip.
 Hug
Иначе и аз съм за бой заради пропуска на преглед при гинеколог. В началото не исках  и да чуя след раждането, а след това нямах време. При мен имаше съмнение за раничка, когато бях в 8-мия месец и тогава ми взеха цитонамазка, но слава богу , клетките се оказаха нормални.  Praynig
Сега сериозно съм се заела със здравето си и още този следобед съм на преглед при зъболекър, а от другата седмица почвам да си търся гинеколог, че с нашите постоянни смени на квартири, само сменям лекари. И сега пак не знам къде да ида. ooooh!
Желая ви много поводи за усмивки и да си гушкате бебчовците.
Боби, точно се беше загледал в едни слънчеви зайчета, които бяха влезли през прозореца от оскъдното сутрешно слънчице и ми стана много мило.

Общи условия

Активация на акаунт