ЮНЧЕТО обръща се в захлас-мамо виж порастнах аз

• 10 810
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте  сладурани   bouquet 
 Влизам на  бързо  да  ви черпя с по  една    beer   а  бебоците с        Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle   ,че днес  и ние навършваме 5 месеца  smile3510 .Нас ни подкараха яко зъбетата  и  по цял ден сме на ръце и мнг рев.
Утре  ще  пиша повече ако мога.Целувки и поздрави на всички празнуващи днес

# 181
WinnieThePooh  Hug, знаеш, че в цяла Америка е едно и също. На мен са ми правили pap smear и е отрицателен още през август, но питах, защото не съм запозната с признаците....а, определено нещо нередно има, но май ще изчакам БГ, че тука ако им се счупи компа и не могат да те излекуват, което си има добри и лоши странни де.....!!! А ти къде ще се местиш, че сестра ми е във Вирджиния и не познава там други БГ?!
МОмичета   bouquet благодаря за бързите отговори!

# 182
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС БЕБЧОВЦИ И ТЕХНИТЕ МАМИ   bouquet

# 183
  • Ямбол
Честито на всички месечковци! Да са живи и здрави!
Ninani, благодаря за информацията!
Раничките наистина не са усещат.На мен също ми откриха по време на бремеността.И от3-4 мес.до края на бремеността ходих ежемесечно на прегледи в София.И след раждането отново ходих до София на преглед и сега съм си записала час за лазерна терапия.Добре че е открита рано и не се е стигнало до нещо по-лошо.Затова, че трябва да си обръщаме внимание, после да не съжаляваме.
Утре ще ходим с мъжа ми до Бургас на шопинг.Имам нужда от разнообразие.Моята майка ще гледа бебка.
Таталина, не си писала днес.....Как сте?
Приятна вечер на всички!

# 184
Айде,да се разпиша за последно-днес беше толкова натоварен ден,че май ще лягам по-навреме...важното,е че като се изакахме след кашата и ни минаха стомашните проблеми,но това не променя положението...ще си го чака той 6 тия месец,пък ако ще турско да стане.....
sonka,това с рамките не е никак трудно-това е една програмка дето има демо версия/безплатна за 1 месец/ и аз с нея ги рамкирам снимките,още повече ,че автоматично ми ги намаля ,та да си нямам неприятности с модераторите...Ако някой проявява интерес-казва се MonkeyRhoto  като я пуснете на Гугъла ви излиза сайта от където да си я дръпнете...и после е много лесна за употреба/щом аз се справих/....
 lida ус тия снимки на Любима ще ни вкараш в беля...щото ние сме се осватили с ИраД от майските и с нейната Елла,та да няма после проблеми/пък нали и сте дружки.../но щерката ти е страхотна,две мнения няма...
Морските мами и вие сте големи сладурки...нямате си представа как ми се ходи до морето/ и как искам да ви видя наживо/,но май ще чакаме до догодина..........
Таталинка,пиши мила какво става-че тука се изпопритеснихме....

# 185
  • София
Здравейте от нас с Вики!

Таталинке, моля те не се нервирай излишно. Отиди при друг лекар да видиш той какво ще ти каже. Аз вече не съм спокойна, ако не потърся и второ мнение от лекар, независимо за какво става въпрос. Стискам палци всичко с Ени да е наред.

Ние от неделя папаме картофено пюре. Адски много му харесва и едвам го ограничавам до количество от само няколко лъжички. Вчера си хапна към 50 грама и искаше още, но не посмях повече. Та съм много доволна, че почнахме успешно. Днес сме почивка само на кърма и утре съм решила да го пробвам с 1 лъжичка морковче.

Ето да ни видите как отваряме човка:

# 186
Аз вчера дадох оризова каша на Милупа на беба, тя направо си облиза пръстите, аз също. Laughing
Честити месечинки на бебоците днес , да са живи и здрави! Hug

# 187
Честито на всички месечковци! Да са живи и здрави!

Таталина, не се притеснявай ние за две седмици сме качили само 100 грама, накараха ни се и ни казаха да започваме с захранването Rolling Eyes
Сега намерих един план за захранване ТУК!!!, мисля от другата седмица с него да започна. Ще взема безмлечната оризова каша на Милупа. Тогава вече ще сме на 5 месеца.
Като общо, мисля да се ръководя по схемата на мама Мери от ma-mabg.com (копирам я направо):
Цитат
Цялата примерна схема по която аз се водя ще се опитам да предоставя в най-скоро време.
За сега започвам с по 2-3 лъжички оризова каша (не се числи към алергените и лесно усвоима храна) разтворена в кърма, веднъж дневно (предиобед). До седмица мисля да стигнем до 5-6 лъжички (бебешки) и да останем на тази доза месец че и два, целта ми е не да нахраня детето с твърдата храна а да го запозная с новите вкусове. След седмица започвам зеленчуково пюренце (един зеленчук) ,което пак ще разреждам с кърма, като него ще давам предиобед (около 10ч), а кашата ще мине седобед (примерно в 18ч). След седмица ще дам плодово пюре (един плод). Така оризовата каша ще остане следобед, като към нея мога да прибавям вече познато и прието плодово или зеленчуково пюре. Всяка нова храна ще давам сутрин (ако не дай Боже има реакция да се чува навреме) и така ще вкарам постепенно всички позволени плодове и зеленчуци. Жълтък ще дам на 10 навършени месеца, месото на 7 навършени, глутен на 8м.
Кърмене няма да замествам до навършване на 1 годинка!
До годинката първо ще кърмя на корем  и после ще давам другата храна! ( колкото иска, а ако иска след това ще докърмвам още)
Важно е да се помни че до края на първата годинка на бебето основната му храна трябва да е мляко! (било то кърма или адаптирано)
Ще продължавам да кърмя на поискване, без режим, но за твърдата храна режим ще има!
Кисело мляко след 10м., прясно след годинката, то и няма нужда от тях при положение че кърмя.
Това е моето решение, струва ми се най-щадящо
Ами това е за сега, ако нещо друго се сетя ще добавам. 

Кambanska, ама какъв младолик ген имаш като средношколка си! Shocked Първоначално помислих, че е снимка от ученическите ти години Laughing

# 188
здравейте на всички
Бебе Йоана кани виртуално всички бебоци на състезание по омазване с пюре по случай навършването на 6 месеца  feeding
Аз черпя майките с по  newsm64 и кафенце

# 189
  • Варна
Здравейте и от нас с Хрис!
Честито на всички месечинки! Да растат много здрави, щастливи и послушни!
Таталинка, спокойно всичко ще се нареди и аз като теб ти изпращам много положителна енергия Hug
Определено трябва да посещаваме гинеколозите си на всеки 6 месеца. Аз след раждането ходих веднъж и всичко беше ОК, но смятам другия месец да отида пак, но при някой друг(за по сигурно да имам мненията на 2 лекари) дано съвпаднат Praynig
Ние тези дни не пропуснахме хубавото време и по цял ден бяхме навън, но днес пак стана студено Cry
Целуффки на всички бебоци от нас

# 190
  • Бургас
Привет и от мрачния Бургас
Днес май ще си лафим тук в любимия форум
Честита месечинка на сладките юнчета много да папкат и слу6кат.

Момичета аз доколкото знам не само наличието на раничка е предпоставка за евентуално наличие на ракови клетки, така че си поискайте цитонамазка задължително.Аз преди да решим да си правим бебе минах всякакви прегледи и на мен ми откриха раничкая, но мойта лекарка каза, че няма да ми я обгаря, защото при едно раждане пак се получава наранявания и сега другата седмица ще ходя да ме види, зашото каза след 3 м от раждането.

Целувки

# 191
Здравейте и от нас с бебе Илиянка !
И ние днес ще пропуснем разходката , защото много духа и мама няма никакво желание да си показва носа навън
Вчера консултацията мина добре - е ревахме по едно време де , за всеки случай ама то без това си не може  Laughing
Честито на празнуващите бебоци днес.
Днес май ще си лафим тук в любимия форум
май така ще стане  Wink

# 192
ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ МАМИ БЕБОЦИ!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЕБЕТА,КОИТО ДНЕС ПОРАСВАТ,НЕКА ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ А МАМА И ТАТИ МНОГО ДА ГИ СЛУШАТ  bouquet Joy
КАМБАНСКА,чакаме те във Варна на морето,когато пожелаеш! Hug
Бебка се събуди,до после Heart Eyes

# 193
  • BG
Здравейте Simple Smile
Никола днес става на 5 месеца и по тоя случай черпя кой с каквото му хареса Misc Baby Bottle cheers  food002
И аз ходих миналия месец на гинеколог - оказа се, че имам раничка,но не на шийката на матката.Докторката ми каза, че организма се възстановявал 6 месеца и през декември ще ходя да ми вземат цитонамазка, и да я горят.
Ние вчера си направихме една голяма разходка.Ходихме до Димитровград,видях се с една стара дружка,след това и до свеки ходихме,оставихме баткото там, и днес ми е много криво,като го няма Cry
И на всичкото отгоре снощи като се прибрахме намерих до вратата писмо от банката - бях станала поръчител на един колега на мъжа ми, и той човека не направил две вноски,и сега аз и другите двама поръчители сме на топа Close
Та сега и в банката ще трябва да ходя smile3516
Айде,стига съм писала, че много дълго стана.
Лек ден на всички и много целувки по дупетата на най-сладките бебоци  love001

# 194
Днес и аз ще вися на компа,че тук се раздуха пак,но от чатене не мога да се разпиша и при вас...
Честита половин годинка на Йоанката на Мимик, и на другине месечковци,честито....Да са живи и здрави и много послушкави!!!
Благодаря за комплиментите/да знаете ,че имате по едно черпене от мен..все пак съм от ветеранките тук и такива сравнения ми се отразяват много добре,сега стържа тавана с носа си. Laughing.../
А, до Бургас,рано или късно е дойда-дори само заради мамите...
Днес,обаче Ивчо пак е решил,че ще ме ползва за постамент/демек за поставка-цял ден ми е в ръцете иначе се чува надалече Mr. Green/ и затова повече ще ви чета и ще пиша чак довечера,като изпозаспят мъжете........

Общи условия

Активация на акаунт