ЮНЧЕТО обръща се в захлас-мамо виж порастнах аз

• 10 802
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Добър ви ден от нас със Ивчо...днес-ду3ха,не духа ще ходя да сеи меням ботушите,че така вме е яд...пък и една по-сериозна разходка да направим,че вече ще лудна..пък и татито пак го няма та трябва да уплътним времето с нещо разсейващо/лошото е,че ще трябва да вадя тежката количка,тя е по закътана,като за вятър, и после ще има пак да ме болят ръцете от разходката/
Валкирия-аз давам Хамомила/в 5 или 9 Сн/,и вече няколко пъти писах за симптомите,макар,че нее на всички помага,но при повечето дечковци има ефект...Та ако акото ви е жълто-зеленикаво,като бъркани яйца,понамирисва на кисело,едната буза е по-топла и по-зачервена от другата,дечко е нервен и се успокоява от гушкане,люлеене и возене в кола-действой.....Инче при краен случай помагат и геловете/те действат обезболяващо/ и масаж на венците с ракия или мастика/топиш пръста и масажираш/...а ако не помогне-взимааш ти ракията/или каквото има тами/ и ... Winkзнам ,че си на път да луднеш,но такова е.... #Crazy

# 91
Анита,единственото което мога да те поправя,е че ако има подобрение не е нужно да даваш пак....какато и ако няма...просто тогава трябва да се мисли за друго  решение...

# 92
здравейте и от нас !
Аз от два дена само чета и като реша да пиша и нещо става и  така си и оставам само с мерака. #Cussing out
Е,вече тотално се шашнах относно захранването,сега като чета какви неща стават и какви алергии се проявяват при някои бебоци,направо откачам #Crazy,и като си помисля как захранвах баткото,направо със "затворени "очи и като си помисля какво е можело да стане  Sick,незнам децата ни сега по-изнежени ли са отпреди няколко години,не че не е имало алергии,но чак пък така масово newsm78 Абе,както се казва да пази господ дечицата ни и на никой вече да не случва нещо лошо по време на захранването Praynig Praynig Praynig
Анитка,ей за това говорих мила като казвах колко е хубаво от време на време да излезеш без "ремаркета",че то и "Асан е хора,"нали Joy
А за идеята на Таталина за снимките  Peace,само дето аз ще се радвам на вашите бебоци че нашето фото е развалено и немога да правя снимки,а тел.ми е без камера Sad,но живот и здраве като се върне татито ще наваксаме Hug
Днес времето е супер и като се събуди бебка изчезваме по улиците. Heart Eyes

# 93
Здравейте от нас с Боби.
Вчера ви четох на пресекулки като се освободя малко и тъкмо реших да пиша, а то взе, че вразката с нета ми се скапа.
Днес сутринта памперса беше с такова ако , което описва Камбанска. Сигурно ще е от зъбите, защото не ми се вижда да настинала, пък и аз не съм яла зелентии. Иначе такава въртележка е станала Боби - от гръб по корем и обратно и така снове из цялото легло.
Деб, чудесно е, че отново си сред нас.
Сиска много неприятно, дано успеят да ги хванат.
Нушинка, добре, че всичко е минало и сте си вкъщи. Каката много примерна и на мен ми се иска да мога да свиря на пиано, но вече е късно, пък и нямам музикален слух.
И на мен ми хареса идеята на Таталина за снимките Peace. Таталинка как върви захранването при вас ?

# 94
  • на брега на Дунав
Здравейте мами. Ние днес бяхме на консултация и резултатите на малкия шишо са 8,500 кг и 67 см. биха ни и последната ваксинка, дано всичко е наред както до сега.
А за кашите ... ами да аз като ви казвам, че има противоречия на опаковките, ама тези производители явно са решили да ни тровят живота, че ни е малко другото. Иначе аз давам на Сами Блевит(бях го писала скоро)  няма глутен поне тази която аз давам, но е с мляко с ориз и царевица. Много голяма вкусотийка е и аз съм си вкусвала. И също важно, не е много сладка съвсем в нормите според мен. Иначе Хумана също имат безглутенови каши, ама са на цената на Блевит или  въобще на тези малко по-скъпичките каши. Това се сещам за сега.
Нушинка браво на вашата кака, аз също свиря ама съм позабравиля вече, пък и последно понаблегнах на китарата и този инструмент ми остана доста назад във времето. Супер е щом свири детето, все се надявам, че някой от мойте ще се запали по някой инструмент ама ще видим.
Сиска, ей какви хора значи, съжалявам за случилото се мила, сигурно ти е много гадно ама горе главата да сте живи и здрави ще се оправите, пък тоя дета е барнал където не му е било работа има кой да се разправя с него  Peace.
Сонка ами айде де идвай в Силистра, то не само среща ще си чукнем ами и една вечеря ще ви приготвя, ти само ела   bouquet
Ох, спирам че трябва да се къпя, пък като се  отнеса да пиша и отиде коня в ряката  Joy. Хайде до после.   bouquet

# 95
  • София
Здравейте и от нас с Ники!

Ние днес изкарахме два часа навън и малкия през цялото време спеше.Миличкия не беше излизал няколко дена Sad
Нушинка много се радвам,че вече сте добре! А каката е много сладка пианистка Simple SmileИ аз като малка свирех на пиано и се занимавах с музика 12 години и много съм благодарна на майка ми за това!
Таталина идеята за снимките наистина е страхотна и аз днес ще снимам нашия бебок.

Целувки от нас!

# 96
 sohappy  ето тъкмо реших да драсна нещо и цвъркалото почна  smile3514 хем е до мен като се обърна почва да се хили  Joy hahaha
Сиска нали знаеш какво казват за откраднато злато"че носи лошо на тоз който го е взел" така че наистина няма ненаказано зло
Корнелия при първа възможност ще накарам нашия тати да дойдем и непременно ще те известя  Peace
Тове е засега,че мрънкалото не спира и ще го изнеса малко

# 97
Здравейте мили мами,

Аз тези два дни усилено се стремя да си наваксам с четенето, че то вие сте доста продуктивни, но още съм в началото на темата.
Чета ви сега и много се радвам, че всички сте трезвомислещи а не вманиачени на тема захранване.
Искам сега набързо да ви кажа за ваксините или по-специално за тези които си слагат Пентаксим и още не са си сложили и трите ваксини. Не знам от къде и по колко ги купувате ама аз първата си я купих от аптеката срещу 62 лв. и нещо даже. Оказа се обаче, че нашата педка може да поръча от Авентис мисля че беше, да и доставят ваксините на място срещу 52.70 лв. Тя също случайно научила когато дистрибутора дошъл при нея да и предлага. 10лв. разлика на мен ми се вижда не малко на ваксина. Така, че ако някой има още да слага Пентаксим имайте го в предвид и питайте вашия лекар - освен ако не си я купувате от него и той не прибира разликата.  Thinking
Иначе аз също не съм доволна много много от педиатърката, но за сега горе долу става и поне ми е близо. Като я сменя от къде да знам на каква ще попадна. От личен опит знам, че наистина добри лекари се срещат много, много рядко.
Хайде приятен ден, а аз да се връщам към четенето докато имам възможност Grinning

# 98
Здравейте мами . Сега показвам на Йоана вашите бебета и тя много им се радва. Сега да ви кажа какво ни се случи онзи ден и да внимавате какво давате на хлапетата само за да го пробват. Йоана се е научила да си проси храна и като ядем нещо почва да мрънка и трепери докато не и дадем. Така е пробвала доста неща. Та ям си аз ябълка и тя дофтасва с проходилката да проси. Дадох и да смуче от мойто парче и много и хареса. И така цял ден . Ела мама да ти даде ябълка и тя търчи ухилена до ушите. Ама реших да я обеля и като и дадох тя натисна с венците и успя да си отхапе парче. И аз дръж, рови по устата да не го глътне и да се задуши. Изкарах си акъла. Та така, не подценявайте способностите на беззъбите муцунки...
Сонка, кажи ми нещо за    МК моля те

# 99
Мимик какво точно искаш да знаеш?Записах Диди на 4 месеца,за 20 дена купони-10.50лв,като почнахме от №1-пюре+кисел.Вече на 5м.сме на  №2 пак същото обаче ще има и местно пюре/като днес/парите засега същите.Лично на мен не ми се виси по котлоните пък си мисля и е по ефтинко,но всеки сам избира.Още първото пюре беше прието с охота от наш шишко,единствено с киселчето имахме проблем ама той и от купешките плодови неискаше,но по-малко свикнахме.Събота и неделя сме на Ганчев щото няма кухня,там откъдето вземаме има много мами с деца на различна възраст и са доволни абе да не дава Господ проблеми  Praynig
Да поясня това е просто като инфо за нашата МК !

# 100
  • на брега на Дунав
Да си продължа писанията аз от по-рано. Тези педиатри направо луди на тема ранно захранване. Аз до сега не съм се сблъсквала с моята щото си захранвах, ама днес направо облещих ей такива очи   Shocked. Аз нали спрях зеленчуците за малко, защото ми се струва че не му понасят много добре на Сами и тя като разбра, Мале, Мале. Ама що съм ги спряла, от къде съм била сигурна толкова, че не му понасяли добре . Я да не съм давала купени, ами да съм му правела домашни, че без тях разбираш ли не може. Ти вика трябва месото да почнеш пък си изостанала със зеленчука   #Cussing out . Е, аз захранвам рано, ама да му се не види да не съм луда да си форсирам детето и да си тровя нервите когато му създават болежки разни на стомахчето. Ама другия път ще знам да си затварям устата, че к'во ли ми трябваше да казвам. Ама си викам хайде да е искрено и лично всичко, от де да знам, че така ще ме нападне  78.
Мимик като ти  чета постинга пишеш за проходилки, разходки и просения на храна, ама вие сте много напред с материала   Shocked. А дечковците са много изобретателни  и за бели винаги готиви, та наистина трябва да сме нащрек с тях. Ние нали сме по-малки като му подам на моя ябълка и ме гледа умно и ми се хили човечето, не му иде на ум, че трябва да захапе  Mr. Green. Шегата на страна, ама сигурно много си се изплашила дано не ви се случват повече такива неща.   bouquet

# 101
Здравейте и от мен!Нямам време да седна пред компа , та за това да кажа набързо - благодаря на Пепитка за темичката и на Ади за иметоКакто винаги сте страхотни!Браво на вас!  bouquet
Нушка , дано това е последното ви премеждие с Бобко и отсега нататък да не ви се случват лоши работи и никакви болници , ей! Naughty
Аз снощи се опитах да си махна част от пръста, но не можах  Mr. Green е , за сметка на това се разминах с шиенето и сега само показвам бинтован показалецът му мислят в къщи! Laughing
половинката ми пък е у дома с температура и сополи и ми иде не знам накъде да хвана Shocked
беба реве постоянно и непрекъснатоВече ми е дошло до гуша.Въобще при нас е весело Confused
А за пюретата , аз купувам на Хип .Смятам да пусна тема в Майки бъдещи и настоящи за захарта в пюретата на Ганчев.Не искам да давам на беба захар - основателни или не са те не знам.Вече така се ошашкахме с това захранване , че нямам думи. #Cussing out
До скоро милички и хубав Сънчо на бебоците.Дано и нас тази нощ да ни споходи , че  #Crazy

# 102
Сонка, мерси. Идеята е че и аз искам да запиша Йоанка на кухня, мисля че за нея това е много добре. Проблемът е че засега съм намерила кухня само за деца навършили десет месеца.
Корнелиа, не сме много напред. В общи линии така е само с физическитеед  сспособности. Но все пак Йоанка се роди в осмия месец и след три дни ще направи шест. А пък иначе мога да кажа, че едва сега се опитва да се смее с глас...радост за мама и татко. Та така...Понякога виждам че си върви с месец назад спрямо другите бебета, но това не ме плаши Laughing

# 103
Мимик незнам дали си го чела ама  newsm78
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/147/51/

# 104
Ей,нещо става тука....форума ми се отваря по съвсем различен начин...пък гледам няма ги и лентичките...и снимките не се виждат...дали е при мен или при  сървъра newsm78...Само за проба ще ви постна едни снимки...та да видя ще стане ли нещо:

Я,стана....сега обаче отивам да си измия чиниите,че днес като ме оставиха без надзор и се престарах...допреди малко правих туршия/ако някой иска речцепта за бърза туршия ,да свирка/ и сега всичко е в зелета и моркови.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт